Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,067

Etiketler
Ynt: Mountainbiker's Photos

izninizle birkaç fotoda benden gelsin, selam ile...

241202_187724297942995_100001162778555_444987_5682613_o.jpg

247800_10150209242347760_686142759_6959767_5764254_n.jpg

250526_188253907890034_100001162778555_448101_624258_n.jpg

tesekkurler....
buarada ikinci 60 km turumuzu misafirlerle tamamladik.yine guzel bir kac kare daha ekleyecegim,ancak bu sefer tura baslarken biraksilikle basladik.dakka bir gol bir arka lastigi patlattik.uzun zamandir basima gelmeyen bi olayi kisa bi surede cozdum,ben bile hizima sasirmisken misafirlerinde takdirini aldim.sakayla karisik profesyonle dogru adim attim sanki bu aralar....hadi hayirlisi...nerden nereye...
turumuzun beyler koyu duraginda da bir surprizle karsilastik..alah rahmet eylesin,koy esrafindan bir vatandasimizin 40 inci anma mevlidi varmis,bu amacla aile tatli yaptirip koye dagitiyormus bizde onun uzerine vardik ki....misafirlerinde cok ilgisini cekti hemde dogal olarak tatli seven biri olan bana da ilac gibi geldi turu roket hiziyla bitirdik.heheheeee :smiley:)
fotolari da ekleyecegim...gorusmek uzere
[attachment=1]

IMG_0386.jpg

yolda antika bir seleyi de deneme firsati oldu..bu seleler bisikletede adapte olabiliyormus :smiley:))))
simdi de sizlere bu sayfadaki en tatli FOTOGRAFImi sunacagim,boyle leziz bisey baska nerede olur...?
[attachment=1]

IMG_0380.jpg

lokma tatlisi+bal+keci peynirini 40 gunu dolan rahmetli bir koy esrafi adina bizlerede sunan koy halkina buradan once tesekkur ve bu vesileylede tekrar bassagligi diliyorum.(diger yabanci misafirleride buna dahil ediyorum)bu gelenegimizden onlarda etkilendiler ayrica.sizleri diger fotolarla basbasa birakiyorum.
[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_0379.jpg

IMG_0382.jpg

bu arada soz verdigim gibi artik yabanci bisiklet formasi giymeyi redderek,ozellikle R.T.E. tarafindan uygulamaya konulmaya calisilan EFES PILSEN karsiti uygulamalari kinamak uzere sevgili EFES PILSEN basketbol takimina destek amaciyla EFES PILSEN formasi giymeye basladim.ayrica turkiyenin yuzde sekseninden fazlasinin de tercih ettigi EFES PILSEN birasinin reklaminida gururla tasidigimi,ozellikle turk milli futbol takimina sponsorlugu nedeniyle bende tesekkur ediyorum.bundan boyle bol EFES PILSEN li fotolarla karsinizda olacagim...:smiley: :smiley: :smiley:

CIMG0149.jpg

[attachment=1]
koy ici inisi dar sokak icerisinden asagi ve dik bir yokusdan,guney amerikadaki red bull yarislarini hatirlatir gibi

IMG_0384.jpg

ve NORMAL vatandas olarak izmir den bir ani.( MOUNTAINBIKER olarak da gelecegim....:smiley:))) ayni noktada bi foto cekicem,izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrr anisssssssssiiiii) :smiley:)

ilk kursun aniti ve saat kulesi-izmirin simgesi...sevgiler izmireee
[attachment=1]

CIMG0165.jpg

yeni ofisimden de bir goruntu yukleyeyim...sakayla karisik tamir bakim derken ustaligada el attik...bizim BIKE HOUSE a ve gokhana ayip oldu...utanmasak adama rakip dukkan accaz haaa :smiley:)buradan ANTALYA daki sevgili dostum GOKHAN CIGDEM e ve BIKE HOUSE a selam ve sevgiler yolluyorum.antalya ya gelirseniz,bisikletle ilgili bir ihtiyaciiniz olursa bekleriz,en azindan cay icmeye...tanismaya,yerimiz basit,ANTALYA bahcelide hizir reis caddesinde.kime sorsaniz bisiklet hastasi biri dukkan acmis diye gosterirler...reklam yerine koymayin...bize bizden baska kmse sahip cikmiyor napalim.:smiley:)
[attachment=1]

bu da benim dukkan..heheheeeee, mountainbiker usta nin yeri....herturlu bisiklet itinayla BOZULUR.HEHEHEHEEEE :smiley:)))
siissssshhsssst caktirmayin...!!!!

CIMG0168.jpg

bu da benim emektar 17 yasindaki hasta ameliyat masasinda.150 tl lik hastalik cikardi basima durduk yerde,allahtan ucuz atlattik,pahali atlatma ksiminda shimano XT ile ugrassaydim 325 amerikan dolari bi rakamla ugrascaktim....ORTA GOBEK, AYNA KOL VE ZINCIR DEGISTI AYRICA IKIDE YENI IC LASTIK.
uzun zamandir o kadar yol gitti bu alet,olsunda degiselim....
[attachment=1]

CIMG0172.jpg

bir klasik goruntu ekleyelim...yokus cikmanin en kolay yolu....ya bisiklete binersiniz,yada bisikletiniz size...karar size ait.ben kolay yolu secenlerdenim,hayat musterektir.diimi? :smiley:))
iste binen biri var,uzucu bi durum,bana bakin ben ne kadar mutluyum ... ::smiley:)))

P1020054.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri