Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,981
Ynt: Mountainbiker's Photos

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

P1000843.jpg

P1000845.jpg

P1000852.jpg

P1000860.jpg

Etiketler

BU GUNKU SON FOTOLAR DA 2010 UN SON TURUNDA YANINDAN GECTIGIM AMA CEKIM YAPAMADIGIM YINE BENIM EVE 30 DAKKA MESAFEDE OLAN VE MAALESEF YOK OLMA VE KIRLENME TEHLIKESI HAD SAFHAYA ULASMIS OLAN BIR PINAR DAN OLACAK.
MAALESEF HAYVANLAR BILE YEDIKLERI VE ICTIKLERI SEYE SAYGI DUYAR VE PISLETMEZ INSAN OGLU HAYVAN KADAR BILE DEGIL....BU GUZELLIGE YAPILAN SEYLERI GORSENIZ BANA HAK VERIRSINIZ.ISTE KAYBOLMADAN ONCE SUYUN GOZU PINARI,GOKDERE KOYU .
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

P1010021.jpg

P1010022.jpg

P1010024.jpg

P1010025.jpg

aslında birçok insandan farklıyız. sadece sizin dikkatinizi çekmek için yazdım dikkatini çektimi bilmem ama sonrada sildim. bende senin kadar çılgınım ama bir çok çılgınlık seninde dedigin gibi $$$$ bakıyor. senden tek farkım ben 4x4 le gidiyorum o kadar. :smiley: doga benim için vazgeçilmez bir tutkudur. hastayın sana ve azmine ellerine saglık.

Bisikletten sonra bendebir Niva sahibi oldum.acisiyla tatlisiyla...bisikletle girdigim her yere onuda sokmayi cogunlukla basardim. ama sonra maalesef ayrildik.ve yine eski gunlere donduk.onu cok ozluyorum.ama bisikletin tadi farkli....cok daha eziyetli ama sonucu daha fazla zevkli..su anda neyi yapip neyi yapamayacagim konusnda cok kesin bir sinir var aklimda...ustelik yas da yariya varmasina ragmen.burada gorulen seyleri cogu gencin yapamayacagini da biliyorum.keske bu firsatlar yillar onceelime gecmis olsaydi...ozaman cok daha farkli bir noktada olurdum...bunu hala da yapabilecegimi biliyorum tek eksik $$$$$$...su durumdada $$$$$$siz yapilabilecegin en iyisini yapmaya gayret ediyorm...bakalim sonu nereye varacak...buradan hepberaber gorecegiz...
sordugun soru icin cevabi bizler bulamayiz...ne oylesindir ne de degilsindir....
batar evde oturmak batar isde calismakda batar,normal olmak yada olmaya calismak batar,diger evcimen hayat tarzlari sikar,herkes ayni seyi yapiyor...normal sikici gelmeye baslar...rahatsizlik burada baslar...
normal bisiklete binmek batar..normal araca binmek batar....
kimisi bi rutini bozmayi hiz da arar,kimisi arazide arar...niye insan durduk yere aracini modifiye eder,illaki rahatsizliktan...(rahat batanlardan bahsediyorum,normal rutin gelenlerden)...iste bunun sonucu olarak is cigirindan cikar extereme doner....siniri zorlamaya...
bu nedenle bizler sordugun soruya cevap veremeyiz....
ama olmadan da olmaz:smiley:)))neticede bir hayat var onu sikici rutin mi yasamak istersin,yoksa dolu dolu bir seyler yapmis olarak mi?
sevgi ve saygilar...

eskilerden birkac goruntu ekliyeyim....hani su ilk basladigimizdan birtanesi...
[attachment=1]
eski kemer yolu toprak iken
[attachment=2]
bazi seyler geride kaldi...teleferik yapildi mertlik bozuldu>>>>
[attachment=3]
bir zamanlar bir butune ait olmak istemis ve calismistik...ama ozaman yeterli ilgi yoktu...yani deli/manyak dediklerinden kimse ilgilenmez bizbize gideeer gelirdiik.
[attachment=4]
ali kose amcanin kulaklari cinlasin,allah uzun omur versin...cukuryaylya ,belen yaylasi ve daim oradaki butun yalak ve cesmeleri yapan bu amca ile tanistik,bu tanisiklik hala da sure gelirken hep beraber yaslandik,ama onun bu yaylada ki evi ve orada yaptiklari ise gorulmesi gereken takdir edilecek seyler...
[attachment=5]

b42.jpg

copy 001.jpg

copy 002.jpg

Gazino7.jpg

ev1.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
bakirli cikisindan (tubitak gozlemevi-saklikent) onceki gorulmeyen fotolardan
[attachment=4]
burada da saricinar kis cikisi 1865 mt de ki trt vericisi arka planda...ancak...bu noktadan 200 mt sonra arka vites baglantisi olan kulak kirildi...camurda fazla yuklenmekden...donus de ise tek vitesde inmek zorunda kaldim...arkadasim saolsun..
[attachment=5]
kar buz camur derken...
eskilerden ...devamida var isterseniz ;) bilirim istersinizz.))

BAKIRLI.jpg

BAKIRLI ZÄ°RVESÄ° 005.jpg

Bakirli_1.jpg

hur5.jpg

hur.jpg

[attachment=1]
bir asansor macerasi...iki bisiklet 2 adam 2 metrekare...:smiley:)
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
mayis ayinda yukarida golgede kalan karlarin kalinligi...

son bis turu 001.jpg

ORMAN VE BÄ°SÄ°KLET.jpg

YEŞİL VE MAVİGÖK.jpg

PURE GREEN.jpg

MAYIS SONU KAR VARDI..jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
bir arkadasa burada askerlik yaptirmistim :smiley:))dag bisikleti dagda binilir, bazande bisiklet size biner...bu durumlardan biri burada yasandiydi>>>>
haa asagidan yukari ciktik bu arada inmedik...isin kolay tarafi.
[attachment=3]
bazen de boyle sulardan icersiniz...
[attachment=4]
[attachment=5]
tum bu guzellikler ister inanin ister inanmayin eve 30 dakika mesafede...herkese kismet olmayan bir ...... ????

BÄ°SÄ°KLET YOLU VAR!.jpg

BURADAN AŞAĞI BİSİKLETLE!.jpg

DRINKABLE.jpg

çınar ve gölet.jpg

çınarın dibi ve pınar.jpg

[attachment=1]
antalya nin unlu manzarasi mountainbiker gozunden:smiley:)
[attachment=2]
bu nokta da marmaris datca yolu uzerinde amazon dedikleri bir bolge nin yolu uzerinde gokova korfezine aksam uzeri bir bakis.gunesin oldugu dogrultuda denizin bitimin de bodrum var..
[attachment=3]
olimpos tarafinda ki ciraliyada bir ufak tur yapmisitk...
[attachment=4]
[attachment=5]
o zaman todosk u da yanimzda tasimis dag bisikletini sevdirme ve tanitma acisindan boyle bir seye parmak basmistik,fazla basmisiz kirildiii ;;(((
aradan gecen seneler icinde biz biraktik asiri (!) ilgiden dolayi,simdi bir suru eleman birikti ama kimse boylesine ses getirecek seyler e imza atmiyor...belki ileride oda olur...

DSCN1036.jpg

h_2.jpg

Olimpos.jpg

todosk.jpg

todosk1.jpg

15OCAK2011 oglenden sonra ki fotograf cekim turu ayni zamanda ter atma antermani....yine yakin yerler...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
burada ki son iki-uc kareyi cektigim yere buyuk bir olasilikla ilk giren bisikletli ben oldum....:smiley:)
yermi? antalya kemer yolu uzerinde topcam mevkiini gectikten sonra ki buyuk kopruden saga kanyon icine...daha uygun bir zamanda gercek tur yapacagim...

DSC06906.jpg

DSC06910.jpg

DSC06919.jpg

DSC06923.jpg

DSC06930.jpg

tazeler buradaaaa.!!!!
burasi topcam sahil seridi,gorunen doner gazino ve antalya ile sican adasi denilen ada...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
bugunku gec oglenden sonra turu burada sona erdi..

DSC06966.jpg

DSC06962.jpg

DSC06960.jpg

DSC06959.jpg

DSC06955.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
arka planda gorulen ada sican adasi denilen yazin tknecilerin ugrak yeri.
koprunun diger tarafinda ki kanyona bisikletle giren ilk rahatsiz muhtemelen benimm..:smiley:)
devami daha sonra gelecek..

DSC06948.jpg

DSC06943.jpg

DSC06940.jpg

DSC06938.jpg

DSC06935.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri