Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,985
Ynt: Mountainbiker's Photos

[attachment=1]
[attachment=2]
ANTALYA da sakin bir aksam uzeri gun batisindan gorunum..

DSC06785.jpg

DSC06782.jpg

Etiketler

SELAMLAR CUMLETTEEEN...
5000 KISININ ZİYARET ETTIGI BIR MESAJ BOLUMU OLABILMEYI SAYENIZDE YASIYORUZ.
bugun eskı dostum GOKHAN ıle sabah kahvaltısını HACISEKILI PAZARI dıger adı SOSYETE PAZARI denılen yerde yapalım dıye evden yavas yavas yola cıktık.benım eve 30 dakıka mesafede kı bu yere gıderken yolda antalyada faalıyet gosteren persembe aksamı bısıkletcılerıne denk geldık onlarla bıraz pedal cevırıp gozlemeyı hakkettık.oradan da bıraz antreman yapıp cıtdıbı koyu yoluna gıttıkçpazar gunu oldug ıcın her yer kalabalık ıdı.ıste fotolar burada.ıyı seyırler.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DSC06786.jpg

DSC06792.jpg

DSC06795.jpg

tesadufen yolda karsılastıgımız PERSEMBE AKSAMI BISIKLETetkınlıgı gurubunu orada ugurladıktan sonna guzelce bı gozleme-bazlama cay uclusunun tadına baktıktan sonra eskı gunlerın anısına ufak bır tur attık ve gerı donduk sakayla karısık 65 km yapıverdık...haa bu arada ANTALYA ya yolu dusecek arkadaslar ıcın sızlerıde aramızda gormek ısterız.yerımız bahcelıde BIKE HOUSE...sızlerı dıger fotolarla basbasa bırakıyorum.gorusuruz...
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

DSC06793.jpg

DSC06798.jpg

DSC06799.jpg

DSC06790.jpg

selam,bugun itibariyle 2010 un son turunu 4 saate sigdirarak kisa bi antremanla yaptim.bu goreceginiz fotolarin oldugu mekan eve 20 dakika mesafede...yagmurlardan sonra iyice dagilmis durumda.eskiden buradan tomruk yuklu kamyonlar gecerdi,ben de gece vakti NIVA ile burayi gecmistim ve sonra doga yapacagini yapti...sadece bisiklet icin hala ideal...buyrun fotolara..

DSC06841.jpg

[attachment=1]

biri otekinden daha ustun ama oteki oburunun gittigi heryere asla gidemeyecek kadar sanssiz...bilin bakalim kim en sanssiz.?

DSC06866.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

gecen yilin son kisa antreman turunun fotolarini anca yuklemeyi basardim.devam da geliyor.antalya da sehire 20 dakika mesafede boyle bir parkur var..parkurlar...

DSC06864.jpg

DSC06862.jpg

DSC06861.jpg

DSC06859.jpg

DSC06857.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

muthis huzur veren bir noktadir burasi.eskiden gercek orman yolu burasi iken yolu ketirme yptilar.burasi da kendi haline terk edildi.ve tam bu noktada bir orman yangini baslatilmak istenmisti ve ben bunu tesadufen gordum.ormanci dostlari alip getirdim.onlarbile inananamadilar.cunku bu baslatilmak istenen ates kendiliginden sonmustu,eger tersi olsaydi burasi kemere kadar yanabilir ve mudahaelde cok zor olurdu...ortak fikir buydu...allaha emanet bu koseye artik motorlu arac giremiyor ama ya iki ayaklilar??

DSC06860.jpg

DSC06855.jpg

DSC06849.jpg

DSC06847.jpg

DSC06848.jpg

[attachment=1]
BEBEK CAM AGACI...BU SEY SEVILMEZMI?
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

ROMANTIK BIR SONBAHAR TURU ....

DSC06834.jpg

DSC06828.jpg

DSC06825.jpg

DSC06824.jpg

DSC06823.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

BIR ZAMANLAR BU BAHCEDE KARAVAN HAYATI YASAMISTIM..HEMEN HERGUN BU DOGA ICINDE GECTI HAYAT.BU PORTAKAL BAHCESINDE VE BU HAVUZ KENARINDA.

DSC06818.jpg

DSC06814.jpg

DSC06813.jpg

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
YARIN 2011 ILK TURU BENI BEKLIYOR..
gittik gorduk geldik....
tadi pek yoktu,hava sartlarina hazirlikli degildim,bulutlar da icimi karartti..zaten fotolardan goreceksiniz,oglen saati ile aksam uzeri arasindaki havanin seklini...olsun maksat kurtlari dokmekti zaten evde oturacagima...zaten yolda da dostlari gordum...birde arka arkaya 3 tane LADA NIVA sanki sozlesmis de beni catlatircasina....iste bir iki foto 02ocak 2011 tarihi itibariyla 2011 e basladik...[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC06867.jpg

DSC06869.jpg

DSC06870.jpg

DSC06874.jpg

DSC06876.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR