Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,986
Ynt: Mountainbiker's Photos

RAMAZAN AYI YAKLASIYOR,ARDINDAN BAYRAMLARLA BERABER HAC ZAMANIDA..ALLAH GIDENLERE KOLAYLIKLAR VERSIN.GITMEK ISTEYENLERINDE ,BU ISTEKLERI KABUL GORSUN.BURADAN CIKMADAN ONCE SIZE MEDINE DE GORULMESI GEREKEN BIR IKI YERIN FOTOLARINIDA EKLEYECEGIM.
ONCE meshur KIBLETEYN CAMII (CIFT KIBLELI CAMII)
[attachment=1]
[attachment=2]

[attachment=4]
sahabelereait mezarlik CENNETUL BAKI
[attachment=5]

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 069.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 065.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 041.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 042.jpg

Etiketler

[attachment=1]
uhud savasinin yapildigi meshur uhud tepesi.hani oyle yuksek bir dag filan aramayin :smiley:)
[attachment=2]
burasi da Hz HAMZA nin shid dustugu noktada ki kabri.
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 063.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 064.jpg

uhud tepesi 7.jpg

uhud tepesi 11.jpg

uhud tepesi 12.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
burasi da Hendek savasinin yapildigi hendegin bulundugu yer olup,hendek araplarca kapatilmis siiler burayi tapinacak yer haline getirmesinler diye,gorunenlerde osmanlidan kalan mescit ama onunda her an yikilma ihtimali varmis.yeni bir camii insaati icin.
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
arabistana gelip arap kahvesinin tadina da bakmamak olmaz.

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 066.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 067.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 044.jpg

PEOPLES.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 072.jpg

SIZE HINDISTANDAN BIR KAC KARE GOSTEREYIM,FAZLA CEKEMEDIM,ORTAM HAKKATTEN COOOK PISTI DAYANAMADIM.DIASRIDA DOLASIRKEN BIR RAHAT VERMEDILER,HUZUR ICINDE BI FOTO CEKEYIM.OLANLARDAN SECTIKLERIMDE BURDA.
YANI BIR GITMEYEN,BIR DE GIDEN PISMAN.AMA GARIP BI DUYGU INSAN HINDISTANI GORUNCE TEKRAR GITMEK ISTIYOR.INSANLAR FAKIR AMA KALPLERI BUYUK..KISA ZAMAN ICINDE COK ILGINC SEYLER YASADIM.HAYATINIZDA BI KERE GORMENIZ GEREKEN BI ULKE.GERISI SIZE KALMIS:smiley:)
[attachment=1]
KALDIGIMIZ OTEL BOMBAY DA..
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
YOL UZERINDE KI TAPINAKLARDAN BIRISI...
[attachment=5]
BURASI DA JUHU PLAJI,amabildiginiz plaj kavrami ile alakasi yok.denize girilemiyor(cok Pis)ancak kumsalda yurunuyor.biz denize girme hayali ilegelmis hevesimiz kursagimizda kalmisti.hindistan da hersey normal.fazla hayale kapilmaya gerek yok.:smiley:)

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 005.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 007.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 009.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 010.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 013.jpg

[attachment=1]
bu gorunen heykeller sandal agacindan oyularak yapilmislar.
[attachment=2]
[attachment=3]
burasi AHMEDABAT otelden gorunum
[attachment=4]
[attachment=5]
bazi goruntuler bize pekde yabanci degil ;))

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 003.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 012.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 015.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 018.jpg

FOTOĞRAFLARIM(Cd) 017.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
arabistana gidip de boyle bisey gormemek mumkun mu?
[attachment=3]
hurma pazarindan...
[attachment=4]
akvaryumdaki carettalar
[attachment=5]
en konforlu arap:smiley:)

MEDINE YATISI 001.jpg

HAC 2006-2007 080.jpg

WAITING 4U.jpg

HAC 2006-2007 078.jpg

HAC 2006-2007 030.jpg

umarim begenirsiniz.hep daglarda rahatsizlik yapmadim,dunyanin cesitli yerlerini de gezme sansimi degerlendirmeye calistim.ama ne denmisler,tilkinin donup gelecegi yer kurkcu dukkani diye.
artik bu dukkanda zarar etmeye basladi,baskadukkan arama zamanigeldi :smiley:)
bu arada elimde ki fotolari sizlerle paylasmaya devam ederim.

[attachment=1]
bazi biskletcilerde boyle aci cekiyormus!!gordum..
[attachment=2]
fethiye de bu koylarda bisiklet ve yat turu beraber yapiliyor..
[attachment=3]

SARSALA KOYU 012.jpg

SARSALA KOYU 026.jpg

SARSALA KOYU 035.jpg

yakinda bu sicaklarin etkisi azalir azalmaz yeni turlarla donecegim.gorusmek uzere,simdiden hayirli ramazanlar.
not:eek:ruclu sekilde bu sicakda bisiklete binerek vucudunuza iskence etmemeniz temennisiyle.

yorum ve ilginize ben tesekkur ederim.
bu sene antalya da cok asiri sicak ve nem var.kapidan cikmak heleki bisikletle buyuk bir iskence.eger bu iskenceyigoze aliyorsan yaninda en az 3 kuru t shirt tasiman gerek anlaminda.tasinan diger t shirt ler de kurumuyor bu nem de.antalya yi terk etmeye bile neredeyse karar aldim.yok boyle birsey.
yaylalar cok guzel.ama onada zaman yok.
gorusuruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR