Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,986
Ynt: Mountainbiker's Photos

cok yakinda yola devam edecegiz,havalarin serinlemesine az bi sure kaldi.dun antalya da orman yangini vardi icim gitti.birde copluk yangini..nedir bu yaaa.
havalar serinler serinlemez size bu yanan yeride gosterecegim.eger firsat olursa son 50yilin en buyuk yangin yerinide gezecegim yakinda oralarinda fotolarini size gosterecegim.ama az daha sabir.

Etiketler

Slm,
cok ilginc bir gece turunu sizinle paylasmak istedim,ama maalesef fotomakinesini unuttugum icin gorsel koyamadim.antalya sidede gece turu yaptim.ay isigi ve shir isiklari altinda bisikletle guzel hesapta olmayan bi tur.bir daha gitmek istiyorum ama foto cekecek sekilde.gercketen gece gezilmesi daha ilginc ve serin ...

cok yakinda iki yer birden tur yapacagim.side ve oymapinar baraji,denk getirebilirsem manavgat selalesi...havalar guzelken bir gezmek lazim.
burada fikir vermesi amaciyla oymapinar barajinin fotolarini koydum bir dostum dan alinti yaptim.gitmek istedigim yeri tarif amaciyla...
iyi seyirler....

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_5793.jpg

IMG_5790.jpg

IMG_5797.jpg

ewet sonunda bugun aksiliklere ragmen oglenden sonra side-manavgat-oymapinar baraji turumu yaptim ama foto makinesinin pili bittigi icin aksilik bu yaa,yeteri kadar kare cekemedim.tekrar baraja gitmek farz oldu:smiley:
fotolar geliyor
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC06746.jpg

DSC06747.jpg

DSC06748.jpg

DSC06749.jpg

DSC06751.jpg

SLM.
burada extreme bısıklet parkurlarından soz acan arkadaslarımın gercek exterem parkurlar ıcın fotolara en basından bakmalarını tavsıye ederım.gorosmek uzere.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
ornek parkur, benim TAHTALI inisinden bir goruntu,antalya da 2365 mt den asagi inen parkurun sadece kucuk bir bolumuydu.extreme denince boyle olur sanirim...diimi?

DSC06606.jpg

DSC06603.jpg

DSC06608.jpg

selam.sıze bırazda manavgat cayı cıvarını gosterecek bıkac foto cekmeye gıdecegım.ote taraftada koprucayı cıvarı ve aspendos var.ama hangısı once olur bılmıyorum.bunlar sadece gezmek gormek maksatlı turlar olacak.ama bos gezmemek lazım dıımı.

selamlar tekrar,
goruyorumki ziyaretci sayisi bayagi artmis..tesekkurler ilgi gosterenlere.
bu sayfalarda dolasirken dikkatimi ceken bir kac konu vardi bende onlara burada kendimce destek olmak ve insanlarin ufuklarinin acilmasi amaciyla sizlere 2 tane link vermek istedim.bir tanesi HUMANCAR bilmeyenler icin insan gucuyle calisan amerikan icadi 4 kisilik bir arac.
digeride gelecegin bisikletleri neye benzeyecek diye dusunenler icin...futuristic bcycles...
aslinda bu iki linke google dan gayet basitce ulasa bilirsiniz.herikisindede yapmaniz gereken ya HUMANCAR yada FUTURISTIC BCYCLES yazip gorsellerde aratmaniz.
cikacak sonuclari merakla izelyeceginizden hic suphem yok.
bu arada bende makinemdeki pili sarj etmis hafizayi sifirlamis vaziyette kalk gidelim seklinde turlara devam etmeye calisiyorum.artik havalar bisiklet icin ideal hale geldi bu taraflarda.ama ben yagmuru hic sevmedigim icin fazla islak havalarda yola cikmak istemiyor biraz ortaligin kurumasini bekliyorum :smiley:)
belki bu gun bir kac foto cekebilecek ufak capli bir tur yapma imkanim olur.gorecegiz.
takip eden dostlara tekrar tesekkurler.

[attachment=1]

bu da bilgisayarlarina degisik bir ekran koruyucu isteyenler icin netten buldugum bir gorsel...bu yazilari takip edenler icin ;))

hyperspacewo5.jpg

[attachment=1]
not:
bu gayet basit mekanik projeyi neden bizim sanayi sektorunde uretmiyoruz ki.hem daha iyi hemdaha ucuza yapmaya kafamiz basmiyormu acaba?
neden elin amerikalisi bu kadar basit biseyle ortalara cikiyor?uzucu ama gercek...

humancar-1_5331.jpg

selam
benim yazilari takip edenler icin bir haberim var..
17.10.2010 tarihinde ANTALYA KEMER de ki su meshur tahtali dagina ,hani benim bisikletle indigim ayni zaman da da kesif yaptigim rota uzerinde MOTO CROSS Yarisi duzenlenecekmis.
iddaya gore benimindigim bu parkurdan yukari motorla cikabileceklerini iddia ediyor ve yarismayi istiyorlarmis...
simdi bunun sonucunu bekliyorum.
fotolara bakan ve motocross dan anlayan arkadaslarin dusuncelerini almak isterdim.bu yokus ve carsakdan cikabilirmi bir motor?
saygilar.
iste link de burada....meraklisina duyrulur.....
ben indim onlar motorla cikabilecekmi?

gercek dag bisikletcileri icin..MOUNTAINBIKER S DIFFERENT

http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=2732.0
http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=2457.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59750.new#new

not SANIRIMBU AKSAM 4000 inci ziyaretciyi de gorecegiz,:smiley:)

selamlar yeniden,
TAHTALI ya enduro cikar cikmaz yaris var yok derken,vatandas bisiklete atladigi gibi solugu agrida almis yolun buyuk kismini anladigim kadariyla bisiklet uzerinde ciktiktan sonra olen olur kalan saglar bizimdir misali,2 arkadas ve bir bisiklet seklinde ,tabii bu arada bisikletle roller degismis vaziyette ki tum bisikletcilerin hazin kaderi,bu seferonlar bisikleti zirveye tasiyarak gorevi basariyla tamamlamis ve zirve uzerinde bisiklet tekeri izi birakmayi basarmislardir,ve en onemlisi saglikli ve mutlu bir sekilde eve donmuslerdir.BEN ONLARI BURADA TEKRAR KUTLUYORUM.
dag bisikleti sporuna basladigimda once pek ciddi degildim,ancak elime gecen bir alman dergisini takip etmeye baslayinca isi ciddiye aldim/aldik...ve turkiye de 1993 yilindan bahsediyorum,ilk defa bisikletle zirve yapma olayina baslayanlar olduk.ama burada sunuda ekleyeyim.biz sifir deniz seviyesinden bir gunde zirve yapip aksam eve donme kosulu ile yola cikmistik.4 tane zirve yi yaptiktan sonra,geri kalan hedefler uzak da ve maliyet gerektirdigi icin birakmistik.ancak bu yaz hem arastirma hemde gezme bahanesiyle bir inis yaptim ardindan da bu enduro olayi cikti derken arkadaslarin basarili aktivitesini gordukten sonra bu daglarin zirvelerine bisikletle cikma
ve inme olayinin aslinda devam edilebilecek guzel bir etkinlik oldugu yine aklima takildi.
evet enduro ile bir yerlere kadar cikarsin ama sirtinda tasiyamazsin.ama bir bisiklet cok sekilde yaninda bulunabilir.bu nedenle bisikletle zirve yapilacak daha cook DAG oldugunu ozellikle hatirlatirim.ama AGRI ya cikan biri icin digerleri cocuk oyuncagi gibi olabilir.zaten 4000 mt uzerine cikmissin,hiiic kasmadan diger alcak zirveleride gecersin...
ben yine bu sitede bir aktiviteye sahit oldum,o da kayseri de erciyese 4x4 aracla cikarmiyiz cikamazmiyiz hakkinda idi.ama benim aklimdan gecen tahtali bakirli baba dagindan sonra erciyese de bi el atmak idi.onlar etkinligi bir yere kadar yaptilar donduler.ben ise hic baslayamadim bile.hayat sartlari $$$$
$$$$ nedeniyle yarim kalan bu dusuncenin birileri tarafindan hayata gecirilmesini de can i gonulden isterdim.
sizlerle hazir bu yaziyi okurken paylasmak istedigim bir buyuk proje daha var.o projeninde hayata gecirilebilmesini TURKIYE icin cok arzu ederim.
bu da ne biliyormusunuz.
soyle bir ornekle anlatayim.avrupa ve amerikada iron man ve duatlon yarislari yapiliyor,alplerde 24 saat yarislari yapiliyor..en dayanikli dag bisikletcisi ve en zor parkur yarislari filan...ama bu arada bu yabanci yariscilar herzaman daha extrem ve farkli parkular ariyorlar...DUSUNCE ise su.
antalya dan baslayarak adana uzerinden iskenderun a kadar uzatilabilecek toros daglari uzerindeki patikalarin birbirlerine baglanmasiyla olusturulan bir parkurda yukarida ki tarz bi organizasyonun yapilmasi.nasil alanya da hersene triatlon yarisi yapiliyorsa....gibi..
iste boyle.ilk defa bu kadar uzattim.idare edin.foto yuklemeye devamedecegim.
gorusuruz.

evet gene ben,
ise bir sure araverdik,zaten sezon bitti kis geldi.bna gore yakin yerlere bi goz atmakda fayda olacak.yagmurlar da baslayinca gezilen tum parkurlar talan oluyor.tam off road icin ideal.bakalim.bu kis neler gorecegiz.
[attachment=1]

iyi bayramlaaarrr :smiley:)

176168787_41d414a17b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR