Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,515
Ynt: Mountainbiker's Photos

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
efes power :smiley:))) yok yaa ictigimizden diil,bos kutuyla fantazi yaptik orda ...yoksa o kafayla hic pedal cevirmek aklima gelmez ...:smiley:))
[attachment=5]
burada cikilan yokusun egimini gostermek istedim.gercekten bu nokta etabin en zor kisimlarindan biri cikisda inisde de en hizlisi!!!

DSC06879.jpg

DSC06880.jpg

DSC06883.jpg

DSC06885.jpg

DSC06887.jpg

Etiketler

[attachment=1]
goruntu kalitesi cok guzel bi foto cikmis ortaya yoksa hic beklemiyordum,bu kaliteyi..
[attachment=2]
meshur HISARCANDIRI koyu girisindeki cami...1850 mt ye gider yazamak gerek oraya birde...:smiley:)
[attachment=3]
o saatde havanin durumu...geri donmem gerektigini soyledi..
[attachment=4]
burada da donusde havanin durumu gorunen antalya,vede benim mahalle dagayakin olan yer.
15 dakika sonra sicak dusss...
devami yakinda,gerkli onlemi alip eldiven cift corap,yiyecek biseyler ve daha vakitlice yola cikis gibi...gorusuruz..

DSC06888.jpg

DSC06889.jpg

DSC06890.jpg

DSC06891.jpg

:smiley:
SELAM,
yeni yilda bu konuyu ziyaret eden 6300 kisiye ILGILERINDEN DOLAYI TEKRAR TESEKKUR EDERIM.
nice 6000 lere...
bu arada eger basarabilirsem daha degisik yerleri ve parkurlarini buradan guncel olarak sizlerle paylasmaya gayret ederek bu ilgiye layik olmaya calisacagim.keske daha uygun kosullara sahip olabilsemde,aklimda ki projemi gerceklestirbilsem.malum $$$$ meselesi...
biliyorum bazi dostlar $$$$ siz da yola cikarak bunu fazla kafaya takmiyorlar ancak,az cok eksik olunca projeler yarida kalabiliyor...
yine de antalya sehiri civarinda ki hatiri sayilir parkurlari burada paylasmaya ve herzaman guncel olacak sekilde bu album (galeri) gezi konusuyla sizlerin bu yerleride,gelmesenizde, gorebilmis olmaniza calisacagim.ayni zaman da genc bisiklet severlerinde kafalarinda bir hedef secmelerine umarim bir fayda olur.
gorusmek uzere.

hep dedigimiz gibi gercek dag bisikletcisi apayridir...

[attachment=1]
benim evden gorunen manzara ayni zamanda da antreman a gittigimiz yerler...
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

P1000607.jpg

P1000609.jpg

P1000612.jpg

P1000615.jpg

P1000620.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
gorunen ve goreceginiz her yer antalya sehir merkezine 30 dakika dir.karadeniz felan da degildir.haberiniz ola soylemedi demeyin.yarbas candiri yolunda citcibi koyu yakinlaridir...

P1000646.jpg

P1000658.jpg

P1000663.jpg

P1000672.jpg

P1000678.jpg

ne güzel fotolar ne güzel yerler. antalyadamı yoksa başka bir yerdemi yaşıyon kıskanacak millet, yazın sıcaktan nefes alınmıyor.

DOSTUM KAYSERI DE ISEN BIR GUN ERCIYESE CIKMAYA HAZIR OLDUGUMDA GELINCE GORUSURUZ...$$$$$$ YONUNDEN
ORADA DA GUZEL SEYLER YAKALAR SIZLERLE PAYLASIRIM.UMID EDIYOR VE DILIYORUM..
[attachment=3]
.
[attachment=4]

P1000775.jpg

P1000779.jpg

P1000810.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
ISTE BU BUYULU GORUNTULER ANTALYA NIN SIMGESI...INSANLARI BURAYA CEKEN SEBEB...DAGLAR...
O GORUNEN DAGLARIN ICERISINDEN GORUNTULER SIZE YOLLADIKLARIM.

P1000797.jpg

P1000813.jpg

P1000816.jpg

DOSTUM COK TESEKKUR EDERIM...
Aslinda demin yazdigin kelimeyi ben herzaman ,buradan akrsiya baktigimda kendime hep sorarim :smiley:))))
sizlerin gordugu bu fotografta ki daglarin hemen hepsine bisikletle cikmis oldugum icin sorarim...
yolda gorenler de sorar,zaten yol uzerinde ki cogu koy ahalisiyle de tanistik...:smiley:))) her kes sorar:smiley:)))
ama cevabini ben de bulamadim henuz...:smiley:))
yanliz o kadar gezileri bitirip de bir bos vakitde su masalardan birinde oturup o daglara bakarak EFES icmenin de keyfine doyulmuyor,laf aramizda...:smiley:)
su erciyes meselesi de bu arada kafamin kenarinda yer etti.bakalim musait bir zamanda cikmis oldugum yuksekligi de gelistirmek istiyorum...su an 2500 mt filan...oraya her sekilde uzansak kafadan 500 mt daha eklenecek..:smiley:))
senin soru hakli bir soru:smiley:)))
sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,879
Kayıtlı Üye Sayımız
166,666
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmedkocal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR