Ynt: Mountainbiker's Photos
ewet maalesef bu uzerinde yasadigim topraklarda,kimsenin boyle seylere deger vermedigini biliyorum.belki yillar sonra olur da genclere yarar.simdiye kadar yapmis oldugum etkinlikleri abd veya avrupada yapsam bir suru faydasi olurdu.onun icin gosterecegim cabanin sonunda bolbol antreman yapmis olacagim,en iyi yonu bu...
su dagdan inme isine baslarken bana deli gozuyle bakip,burdan asagi inmeyi dusunmuyorsun degilmi diye soran insanlarin dusunceleri agizlarindan cikan kelimelerle belli olmuyormu?
deli,cilgin,manyak gibi sifatlarla degerlendirilen bir spor turuyle ugrasanlarin hazin sonu...
adam bir yerden yola cikiyor bilmem kacbin km yapiyor .yapan icin gayet normal,adamin aliskanligi,baskasina gore yukaridaki sifatlarla degerlendiriliyor.
haa bi futbol,basketbol olsa milyon dolarlar konussa bu normal oluyor...adam kalkip evereste cikiyor bu adam delimanyak oluyor,bir futbolcu olunca kahraman...boyle bir mantikla yasayan insanlar icin boyle sporlar sacmaliktan baska bi sey degil,maalesef.
oysa benim yaptigim su sporda kendime faydam var,insanlara faydam var cunku gormeyenlere fotgrafla gittigim yerleri gosteriyorum,ilgilenenlere cesaret veriyorum.hatta yurt disindaki sitelerde bu fotolarla buranin tanitimina katki sagliyorum,ama ben manyak-deli-cilgin oluyorum...
haa masrafim ne milyon dolar degil,milyon lira da degil,tas catlasa karnimi doyurmak icn 10 tl belki...bakkaldan zorda kalirda alicak olursam oda...tek kurus para harcamadan bu kadar yolu gidiyorum.sponsora bile katkim var,belese reklam....daha nee?
reklamin iyisi kotusu olmaz,deli -cilgin -manyak birine sponsor olsan nolur,ne kaybedersin?ne kazanirsin?
neyse gene cok konustum.