Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,026

Etiketler
Ynt: Mountainbiker's Photos

Doğal yetenekleri ve doğa sevgisini paraya çevirmek en azından masrafları olsun çıkarabilmek ne yazıkki sizin gibi birçok arkadaş için ciddi sorun bunu biliyorum ... bunu sağlayabilmek için emek vermeye devam etmenin yanı sıra şans faktörüde önemli ....
başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

ewet maalesef bu uzerinde yasadigim topraklarda,kimsenin boyle seylere deger vermedigini biliyorum.belki yillar sonra olur da genclere yarar.simdiye kadar yapmis oldugum etkinlikleri abd veya avrupada yapsam bir suru faydasi olurdu.onun icin gosterecegim cabanin sonunda bolbol antreman yapmis olacagim,en iyi yonu bu...
su dagdan inme isine baslarken bana deli gozuyle bakip,burdan asagi inmeyi dusunmuyorsun degilmi diye soran insanlarin dusunceleri agizlarindan cikan kelimelerle belli olmuyormu?
deli,cilgin,manyak gibi sifatlarla degerlendirilen bir spor turuyle ugrasanlarin hazin sonu...
adam bir yerden yola cikiyor bilmem kacbin km yapiyor .yapan icin gayet normal,adamin aliskanligi,baskasina gore yukaridaki sifatlarla degerlendiriliyor.
haa bi futbol,basketbol olsa milyon dolarlar konussa bu normal oluyor...adam kalkip evereste cikiyor bu adam delimanyak oluyor,bir futbolcu olunca kahraman...boyle bir mantikla yasayan insanlar icin boyle sporlar sacmaliktan baska bi sey degil,maalesef.
oysa benim yaptigim su sporda kendime faydam var,insanlara faydam var cunku gormeyenlere fotgrafla gittigim yerleri gosteriyorum,ilgilenenlere cesaret veriyorum.hatta yurt disindaki sitelerde bu fotolarla buranin tanitimina katki sagliyorum,ama ben manyak-deli-cilgin oluyorum...
haa masrafim ne milyon dolar degil,milyon lira da degil,tas catlasa karnimi doyurmak icn 10 tl belki...bakkaldan zorda kalirda alicak olursam oda...tek kurus para harcamadan bu kadar yolu gidiyorum.sponsora bile katkim var,belese reklam....daha nee?
reklamin iyisi kotusu olmaz,deli -cilgin -manyak birine sponsor olsan nolur,ne kaybedersin?ne kazanirsin?
neyse gene cok konustum.

[attachment=1]
ayinin biri bisiklete binmis aaaaaaaa?????
ne enteresannnn!!!!
yollarda cok vaaar...
yook araba kullanan cinsleri aaabiiii....:smiley:)

38295_417964208076_621838076_4637662_4953258_n.jpg

sizlere son bir yenilik yaptim ondan da bahsedeyim.gezmis oldugumuz parkurlarin fotgraflarini google earth de degittigimiz o parkur uzerinde gostermeye basladim.(firsat buldukca)yukledigim fotolar i takip edince parkuru yada parkuru takip edince fotolarida yerinde gorme imkani olacak.bazi fotolar tam yerinde olmasada cogunlugun yerini noktasal olarak yerlestirmeye de ozen gosteriyorum.umarim bir ise yarar.nasil olsa tas atip kolumuz yorulmaycek.

aslinda tum gezgin arkadaslarin da bunu bu sekilde yaptiklarini saniyorum.

bugun size ANTALYA da yasayip daa,pek kimsenin bilmedigi daha dogrusu hatirlamadigi bir yoldan arta kalan ayakustu(!) bir yerin fotolarini yine ILK KEZZ burada paylasacagiz.
burasi ANTALYA-KEMER yolu nun otoban haline gelmedigi zamanlarda hatta daha tuneller acilmadigi zamanlarda kullanilan antalya finike kas fethiye karayolundan arta kalan bir ani...onunden herzaman gecip gormedigimiz bir noktadan goruntuler olacak.
buyrun bakin
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Resim 193.jpg

Resim 194.jpg

Resim 195.jpg

Resim 197.jpg

Resim 198.jpg

RAHATSIZ ARKADASLARIN BURAYA GIRMEK ICIN BELDIBI KUCUK TUNELI TARAFINI DENEMELERINI TAVSIYE EDERIZ.AMA DIKKATLI OLMAK SIZLERIN SECIMI :smiley:)
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
manzara gorunumu boyle,burasi beldibi kemer istikametinin gorunumudur.
kisa ama merakimizi gideren bir parkur olmustu.
sirada ...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ????

Resim 199.jpg

Resim 201.jpg

Resim 200.jpg

SIRADAAA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
elin koylusunun tarlasindaki bir rahatsiz arkadasimiz :smiley:)
sirtinda cantayla ustelik....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
arada bir eglenmek de lazim diimi?

Resim 178.jpg

Resim 175.jpg

Resim 170.jpg

Resim 171.jpg

Resim 173.jpg

selam,
ilginize tesekkur ederim,bir faydamiz oluyorsa ne mutlu...
bir arkadasimizin yazdigi gibi ( bazen guzellikleri gormek icin yoldan cikmak gerek) notu gercege donusuyor...antalya da yasamanin tek avantajli tarafi da bu is icin uygun olmasi.evden 15-20 dakikalik bir surusle istedigin doga kosullarina ulasabiliyorsun.zamanini dogaya daha fazla ayirabiliyosun.gerci GEZENBILIR tayfasinin yaptigi faaliyetler icerisinde buralara geldiklerini 4x4 sayfasinda goruyor olsamda yine de bir cay icmeye beklerim...

[attachment=1]

onun haricinde zaman olursa baska seylerde yapilabilir bunun gibi...:smiley:)
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

not :bir aralar 4x4 hastaligina bende tutulmustum....gerekli gorselleri isterseniz 4x4 ladaniva bolumune aktarabilirim bir ara musait oldugumda...bisikletle gittigim yerler nivayla gitme saplantisina kapilmistim da...:smiley:)

DSC06401.jpg

DSC06332.jpg

DSC06333.jpg

DSC06334.jpg

DSC06327.jpg

[attachment=1]
BURASI ALAKIR VADISI DENILEN YERDIR VE BURAYA YAKIN ZAMAN DA BI H.E.S. YAPIMI PLANIYOR.ISTE BU OLMADAN ONCE GORULMESI GEREKEN BIR YER.BURADA 250 YILLIKSU DEGIRMENI VE BIR DE 80 YILLIK SU DEGIRMENI HALAISLER VE FAAL DURMDADIR.AMA BU H.E.S. SONUNDA SADECE BU FOTGRAFLARDAN GORECEK INSANCIKLAR...
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC06319.jpg

DSC06328.jpg

DSC06322.jpg

DSC06329.jpg

DSC06331.jpg

nivayla gidemezsin, motor al sen, bu sıcakta iyi pedel çevirebiliyorsun, sen beni dinle motor al rahat edersin.

[attachment=1]
Burada da yaramazlik yapan arkadaslar var..
[attachment=2]
[attachment=3]
meraklisi icin...neticede off road ruhu ister 2 teker ister 4 teker meraklisina yapistimi birakmiyor...ayrica bu gorunen yer bakirli daginin arka taraflarina dusuyor ki burasi benim bisikletle gecmeyi planladigim gercekten uzun bir parkur...bir sefer benim niva yi aldigimda gecmeye kalkip da lastik yarip geri donmek zorunda kaldigim icimde ukde kalan o meshur parkur...burasi da o parkurun biraz asagisinda kaliyor.
[attachment=4]
[attachment=5]
neyse bisiklete geri donelim,millet magdur olmasin :smiley:)

DSC06300.jpg

DSC06303.jpg

DSC06304.jpg

DSC06312.jpg

DSC06317.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR