Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,070
Ynt: Mountainbiker's Photos

MERHABA,
evet ancak fazla antreman yapmadigim icin biraz yorucu oldu ama degdi.yazdigim gibi sadece su meshur carsak inisinden orman yolunun basladigi noktaya olan yerde cok zaman ve efor kaybettim.orada kendi kafamin dikine gittim aslina bakarsan :smiley:)
elin adami oraya taslardan nirngi noktasi koymus,isi kolaylastirmis...ama ben illakikendi bildigimi okuycam dedim,hemde merakima yenildim.cukuryaylaya indikten sonrasi zaten avucumun ici gibi bildigim yerler ki kolaydi.orada yol 3 e ayrildi.yorgunluktan en kolayi sectim.aslinda dagdan devam edip evin onune inmek vardi,ama yeniden 1300 lere cikacak gucum olmadigi icin vazgectim,digeride cook istedigim WRC nin etabi olan toprak parkur idi orada da yine bir kac cikis vardi zaman kaybetmek istemedim saat 16 30 dan sonra icin..boylece ancak zamaninda biridim.haa bu arada ANTALYA NIN MESHUR NEMI DE BUTUN GUCUmu aldi,asiri ter ve su kaybi isi zorlastirdi.neyse sonuc: is bitti.:smiley:)
onemli olan da bu,dertsiz adrenalinli, kafama gore bir tur..
arti yeni dostlar edinerek eskileri ziyaret..
gorusuruz.

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
arada gorunen cukurlar isi zorlastrian diger etkenlerden birisi

DSC06611.jpg

DSC06612.jpg

DSC06613.jpg

DSC06614.jpg

DSC06615.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]

eyoooow CUKUR YAYLA GORUNDUUUU!!
once boyle seviniyorsunuz ya sonra,asil islem buradan sonra basliyacakk(!)

[attachment=3]

DSC06619.jpg

DSC06620.jpg

DSC06621.jpg

DSC06622.jpg

DSC06622.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
bu fotografi cekerken cok ilginc bir doga olayi yasaniyordu,dag cevresinde esen ruzgarlar,gorunen bulutun daha oteye gecmesine izin vermiyordu,arka planda dadaha koyu bulutlar ve yagacakmis gibi gorunen bir hava durumu vardi.daha sonra bulutlar yerini gunese birakiverdi ve asiri neme
[attachment=4]
asagiya bakis,cukuryayla ayaginizin altinda pekiyii carsak baslangici olan egimli tepeyi goruyormusunuz?iste en buyuk zorlugun yasanacagi hem inis hem cikista burasidir.asagidaki sedirlerin oldugu sinirda patikanin biterek yolun basladigi yere ulasana kadar gayet guzel eglenceli bi parkur mevcut..
dikenli teller,dikenler,sinekler,ayaginizin altindan kayan taslar,vs.vs..su tv de yayinlanan yarisma programi varya orada gibi hissedesiniz desem :smiley:)
vallahi ben kendime neisin var burada be adam otur sende evinde git plaja filan diye soylene soylene asagi indim,olsuun normali herkes yasiyor onemli olan anormali de yasayabilmek.bu ara da asagida 2 tane kirmizi cantali yuruyus yapanlari gordum,sesleri de geldi..haa dedim demek yanliz degilim...ama onlar yine normaldi cunku ellerinde baton,sirtlarinda canta,asagidaki patikada yuruyorlardi,benim gibi bi omuzda bisiklet sirt cantasiyla aksiyon yasamiyorlardi..
neyse fotolara devam :smiley:)
[attachment=5]

DSC06625.jpg

DSC06624.jpg

DSC06623.jpg

DSC06626.jpg

DSC06627.jpg

Bisikleti oralara çıkarabildiğiniz için bacaklarınıza ... bu güzel görselleri bizimle paylaştığınız için elinize ve vizörünüze sağlık :smiley:

[attachment=1]
bu noktada ki parkurun durumuna dikkat
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
bu dikenler bana illaki bizimde bi kare fotografimizi cek deyip durdu yol boyu,bende kiramadim...
[attachment=5]

DSC06628.jpg

ilginize layik olabildiysem ne mutlu...
[attachment=1]
iniste kullanilan patikanin durumu bu halde..ki bu yine iyi hali..
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

DSC06629.jpg

DSC06630.jpg

DSC06632.jpg

DSC06633.jpg

[attachment=1]
bu kadar daga cikmisiz,gokyuzunun dagda ne kadar guzel gozuktugunude hatirlamadan gecmeyelim dedim,gozumuz arada bir yukarilarada bakiyorduu.;))
[attachment=2]
[attachment=3]
daha hala inmeye gayret ediyoruz..
[attachment=4]
karsi taraf ta gorunen yerin adi BELEN YAYLASI ki orasi da ayri bir guzel,mutlaka orada da bir nefes almak lazim...kismetse bir ara orayida ziyaret etmek istiyorum...oradaki dostlara da bir merhaba demek zamani geldi :smiley:)
[attachment=5]
hemen hemen yolun buyuk bir bolumunu indikten sonra arkaya donup bakinca,hayret etmemek mumkun degil,aten adamlar ben buradan asagi inis hazirligi yaparken yukarida bana buradan asagi bisikletle inme deliligi yapacakmiyim diye sormuslardi.dogru arada da olsa boyle bir delilik yapiliyor,zaten vakti gelince sanki cagiriyor boyle yerler :smiley:

DSC06634.jpg

DSC06635.jpg

DSC06636.jpg

DSC06637.jpg

DSC06638.jpg

[attachment=1]
sonunda cok az bir zahmet daha kaldi sedirlere ulastim,yola girmeye az bir mesafe var,
[attachment=2]
yasli anit agaclar sedirlerin yogun oldugu cok guzel havasi olanbir noktadayim.agacim buyuklugunu gosterebilmek icin bisikleti yanina koydum.
[attachment=3]
[attachment=4]
bu noktaya bir zamanlar LADA NIVA ile cikis yapip agaclar altinda keyif yapardik.simdi bisikletle bir ziyaret edelim dedim.manzarasi harikadir.asagidaki fotoda gorulecegi uzere birde hazir masa mevcuttur.yaninda ates yakilir,meze sofrasi kurulur,serin havada degme keyfine kampi yapilir..amasu an spor uzerinde oldugumuz icin bu sadece gecmiste kaldi...:smiley:)
[attachment=5]

DSC06640.jpg

DSC06641.jpg

DSC06642.jpg

DSC06643.jpg

DSC06644.jpg

artik bu noktadan sonra yol basliyor oh bee diyorum ama burada ayaklarimda muthis bir agri oldugunu cunku iniste giydigim botlarimin icinden kislik keceyi cikarmayi ihmal etmenin bedelini yasiyorum,tabanlarim pistiiiiii :(( az daha gayret asagida cesme var ..>>>
[attachment=1]
ve arkada indigim dagin etegi
[attachment=2]
asagi kivrilan yol gorunen bolge yayla kuzdere ovacik kesme bogazi taraflari asagi yukari kuzeye bakan taraf
[attachment=3]
meshur CUKURYAYLA da burasi ,hani suyun oldugu yer
[attachment=4]
o agacin alti
.[attachment=5]

DSC06645.jpg

DSC06646.jpg

DSC06647.jpg

DSC06648.jpg

DSC06649.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
iste o dikenli telin devami,3.kez uzerinden gectim.bu kadar da olmaz yaa.kisin kar yagdiginda buradan gecmek isteyen olursa n olucak.bu sadece gorunen tek bir yerde yok kisin buraya gelmek isteyen tum arkadaslarin dikkatini cekerim.
[attachment=3]
[attachment=4]
yillar once yaninda iskender in oldugu bu sevgili agacimiz hala sag ve yerinde,onu da gorunce cok mutlu oldum.ayni seklide bir daha foto cekmek istedim.[attachment=5]
iste TAHTALI ve CUKURYAYLA ya son bir bakis ve tekrar gorusmek uzere...(o zirveden asagi inildi)

DSC06650.jpg

DSC06651.jpg

DSC06652.jpg

DSC06654.jpg

DSC06655.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
yillar once ayni noktada mola vermistik cikis sirasinda.ve yine ileride dagin kucaginda kar vardi.iste simdi yine kar orada.temmuz ortasindayiz..[attachment=3]
[attachment=4]
AHTAPOT yasli cinarimiz (bu cinarin google earth de tam konumunda fotografi mevcut)made in mountainbiker :smiley:)
[attachment=5]
heman yani basinda da sevgili ALI amca nin evi (ali kose) mevcut,kendisi bu civardakibutun cesme ve yalaklari insa eden usta koylu amca..

DSC06656.jpg

DSC06659.jpg

DSC06660.jpg

DSC06661.jpg

DSC06662.jpg

[attachment=1]
ali amcanin bahcesinden bir goruntu.burasida mola verdigimiz bir nokta.
[attachment=2]
[attachment=3]
hosca kal tahtali....

ilerideki faaliyetlerde gorusmek uzere>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

DSC06664.jpg

DSC06665.jpg

DSC06666.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
kemere varmadan once gorulmesi gereken gecilmesi gereken yer
KESME BOGAZI
yaylaya cikan tum yollarin baslangic noktasi.kisin azgin akan suyu ile eski koprusu ve yeni koprusu ile....

DSC06669.jpg

DSC06668.jpg

DSC06667.jpg

selamlar fotograflarimi takip eden herkese,
sadece bu konu basligi altinda www.gezenbilir.com sitesinin katkilariyla ki tesekkuru borc bilirim,TUM AKTIVITELERIMIN FOTOGRAFLARINI SIZLER icin yuklemeye devam edecegim...yani hepsi bu kadarla kalmayacak yada baska yere de tasimamaya calisacagim.
elime firsat gectikce veya canim sikildikca yakin cevredeki heryere gitmeye devam ettigim surece bu baslik altinda epey bi fotografta birikmis olup,adina uygun sekilde ALBUM haline gelmeye devam edecek.
tabii meraklilarida bunlari gormeye...(foto cekcem diye bi yerlerden asagilara ucmadikca :smiley:) >>>>>>>>>

aslinda benim de bu konuda yapmayi istedigim bir planim var gerek tv icin gerekse normal basin da paylasmak uzere ama nasil yapacagimi,kimin sponsor olacagini en onemlisi ucbes kurus paramin olmamasi (cunku para ve is olunca buna zaman olmuyor,zaman cook olunca da mutlakaissiz oluyorum :smiley: )) nedenleriyle gercege donusturemiyorum.
belki sizlerden yapici fikirleri olan arkadaslarin dusuncelerini de burada paylasmalarini isterdim.
sevgiyle kalin,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR