MOUNTAINBIKER
Zirve
Ynt: Mountainbiker's Photos
BU FOTOGRAFIMI SIZLERE HEDIYE EDIYORUM,(1300 serefine)
[attachment=1]
BU FOTOGRAFIMI SIZLERE HEDIYE EDIYORUM,(1300 serefine)
[attachment=1]
MOUNTAINBIKER' Alıntı:ewet arkadaslar,
bu gun ufak bir antreman yaptim.bu yol evime cok yakin son toprak orman ici yol idi.
AMA MAALESEF INSANOGLUNUN DOGAYI YAVAS YAVAS KATLETMESININ TIPIK BIR ORNEGININ ILK ADIMININ ATILDIGINI GORDUM
cok uzuldum.
iste bu nedenledir ki dag bisikleti sahibi olup sehire tikilmak zorunda kalan arkadaslara hak vermemek elde degil.olay eskiden toprak olan ve hatta dunya ralli sampiyonasinin bir ayaginin kosuldugu bir parkur olan bu yolun tum ozelligini bir zift ve uzerine micir dokerek yitirmesine sebeb olan zihniyeti burada kiniyorum.evet belki koy sakinlarine asfalt yol yapacaklarini soyleyen zihniyetin dusuncesizligini kiniyorum.cunku burasi her yagmurda hasar goren ama bir is makinesiyle duzeltildiginde tekrar kullanilir hale geliyordu.ama simdi yagan yagmur sularinin siddeti her tarafi parcalayacak cunku topraga isleyecek yer kalmadi.
iste bu dusuncesiz islerin sonu bizleri daha cok etkilemiyormu?
bu yaziyi unutmayin.....cunku onumuzdeki kis size buranin halini gosteren fotolari ekleyecegim,bakalim ne diyeceksiniz.hatta bir ornek var ki blabilirsem hemen koyacagim.eskiden 4x4 arac sahibiyken girmeye calistigim orman yolunun son halini ornekle gosterecegim.eskiden burasi yoldu.
iste olacaklar.cook uzuluyorum bu doga katliamina...cook.