Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332,076
Ynt: Mountainbiker's Photos

slm
ilginize tesekkur ederim.image schack yada photo bucket programlarini kullanirsaniz,bu islem kolay olacaktir.ayrica her yukleme icin en fazla 5 tane olmasilazim cunku sitede fotolar acilirken kasilmaya sebeb oluyor.acilmiyor.ben yukledim ama hata ettim.acilirken cok zaman aliyor.ayrica fotolarin yukesk cozunurlukle degilde web e uygun olciulerde yuklenmeside gerekiyor.
kolay gelsin.

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSCN7574.jpg

DSCN7572.jpg

DSCN7368.jpg

DSCN7570.jpg

burada goruntuledigim fotolari takib eden herkesin ilgisine tesekkur ederim.
BUGUN TAM 1000 KISI BURADA KI FOTOLARA BAKMIS benim icin guzel bir haber.
bu ilginin surmesi icin bende gayret edecegim.tekrar tesekkurler.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
karsidaki yoldan yukari ciktigimizi ifade etmek istedik.1000 mt civari bi rampa,sifir deniz seviyesinden basliyoruz,antalya icin her zaman gecerli bir durum :smiley:)
[attachment=4]
burasi geyikbayiri niyukaridan goren bi nokta.

DSCN7650.jpg

DSCN7638.jpg

DSCN7624.jpg

DSCN7621.jpg

DSCN7619.jpg

_1020234.jpg
_1020223.jpg
_1020222.jpg
kamp yapmak icin cok musait ve sessiz bir dogal nokta.
_1020194.jpg
saricinar tv vericisinden kemere bakis-antalya.1865 mt.
_1020182.png
sevgili keci kardeslerim:smiley:)
sonekimlerim013.jpg
gercektende 970 mt ye cikmisim yaa!!!
clouds.jpg
bikerinthewater.jpg
b57.jpg
b55.jpg

bu gun 1111 kisi ziyaret etmis fotolarimi ;)
sagolunuz,bunun icin yeni fotolar paylasmak istiyorum.bu fotograflarin insanlari tesvik etmesi dilegiyle.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

ANTALYA ORADA!.jpg

040305.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
alimpinari yaylasi yakinlari-antalya

b29.jpg

b32.jpg

b33.jpg

b34.jpg

b36.jpg

[attachment=1]
mola vakti fena acikmisiz:smiley:
[attachment=2]
[attachment=3]
karsi taraf tahtali dagi buraya zirve yapmistik bi zamanlar,asagi tarafi cukuryayla,sag da yukarida yaylabelen
asagilar yayla kuzdere,ovacik gedelma....bu yoldan kemere iniliyor ama cok guzel inis parkurlari mevcut ayrica bu yollarda W,R.C. kosuluyor.dunya ralli sampiyonasinin etaplari,
[attachment=4]
[attachment=5]
cocuklar gibi sendik ....

b37.jpg

b40.jpg

b49.jpg

b51.jpg

b52.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
bir kaza anisi,dostum isko bu olay dan sonra uzunca bi sure kol sargida dolasti ama bisiklete binmeyide ihmal etmedi. :smiley:
[attachment=4]
[attachment=5]

arkasi yaariiin :smiley:)

son bis turu 002.jpg

PURE GREEN.jpg

PHOT0021.jpg

PHOT0016.jpg

ORMAN VE BÄ°SÄ°KLET.jpg

tesekkurler,uzerinden bi kac sene geti zaten.simdi yine bi yere giderken bana kilavuzluk ediyor,moral destek veriyor..geciip gidiyor.yakalayana askolsun.:smiley:
diger fotolarla guncellemeye calisacagim burayi firsat buldukca.heran degisik fotolarimizdan ornekler olmasina gayret edecegim.hemde belki degisik yeni turlar(antalya nin yakin civari) dan goruntuler...
bu arada sizleride ben kutlarim.isiniz zor.istanbul gibi bi sehirde sehir icinde dag bisikletine binme cesareti gosterdiginiz icin.hele o trafik icinde.bir dostum var onunda bu fotolarda goruntusu var ki oda bizimle zirve yapmisti bi kac defa,amasonra istanbula tasindi ki o da simdi sizin gibi sehirde dag bisikletini devam ettirmeye calisiyor.
o nedenle sizlere bol sans tekrardan.benim evim,daga tirmanan yola 2 dk mesafede.ger halde o nedenle tembellik yapiyorum.:smiley:)
antalya ya da bekleriz...

ewet arkadaslar,
bu gun ufak bir antreman yaptim.bu yol evime cok yakin son toprak orman ici yol idi.
AMA MAALESEF INSANOGLUNUN DOGAYI YAVAS YAVAS KATLETMESININ TIPIK BIR ORNEGININ ILK ADIMININ ATILDIGINI GORDUM
cok uzuldum.
iste bu nedenledir ki dag bisikleti sahibi olup sehire tikilmak zorunda kalan arkadaslara hak vermemek elde degil.olay eskiden toprak olan ve hatta dunya ralli sampiyonasinin bir ayaginin kosuldugu bir parkur olan bu yolun tum ozelligini bir zift ve uzerine micir dokerek yitirmesine sebeb olan zihniyeti burada kiniyorum.evet belki koy sakinlarine asfalt yol yapacaklarini soyleyen zihniyetin dusuncesizligini kiniyorum.cunku burasi her yagmurda hasar goren ama bir is makinesiyle duzeltildiginde tekrar kullanilir hale geliyordu.ama simdi yagan yagmur sularinin siddeti her tarafi parcalayacak cunku topraga isleyecek yer kalmadi.
iste bu dusuncesiz islerin sonu bizleri daha cok etkilemiyormu?
bu yaziyi unutmayin.....cunku onumuzdeki kis size buranin halini gosteren fotolari ekleyecegim,bakalim ne diyeceksiniz.hatta bir ornek var ki blabilirsem hemen koyacagim.eskiden 4x4 arac sahibiyken girmeye calistigim orman yolunun son halini ornekle gosterecegim.eskiden burasi yoldu.
iste olacaklar.cook uzuluyorum bu doga katliamina...cook.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR