Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,021
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ya Murat inan ben de çok gelmek istedim festivale ancak uçuşlarımı ayarlayamadım :-\ ve çok üzüldüm
ama inşallah başka sefere ya da başka yerlerde tanışmak umuduylaa İKARUSSSSSSSSSSSSSS ;D

Etiketler

boeing737' Alıntı:
Ya Murat inan ben de çok gelmek istedim festivale ancak uçuşlarımı ayarlayamadım :-\ ve çok üzüldüm
ama inşallah başka sefere ya da başka yerlerde tanışmak umuduylaa İKARUSSSSSSSSSSSSSS ;D

selam bu arada ankaradan dr.aykut erda ile tanışıyormusunuz?enduroclup ankara birim başkanıdır kendisi ve sizin motorun aynısından yeni oda 3 ay önce almıştı :smiley:

selamlar dostlar ismim Hakan İstanbul da ikamet ediyorum Aprilia Caponord etw 1000 enduro motor sahibiydim en son 3500 km lik Karadeniz deneyimimle güzel bir Karadeniz deneyimi yaşadım Çok sevdiğim motorumu yakın bir arkadaşıma satmak durumunda kaldım yakın zamanda ama onun yerini tutmasada şu anda sahibi olduğum Nissan Navarayla aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum herkese selamlar sevgiler !!!

Merhaba.
Ben Ankara' dan Mücteba Ünal. Dostlar, ben kafayı fena halde taktığım buggy imalatı için, spor motosiklet motoru arıyorum alan, satan, hurdacısını tanıyan veya bildiği yerde bu işlerle uğraşan kimseler var ise lütfen mesaj atın. veya http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24145.new#new adresindeki konuyu cevaplayın. Teşekkür ederim.

bora1071' Alıntı:
selam bu arada ankaradan dr.aykut erda ile tanışıyormusunuz?enduroclup ankara birim başkanıdır kendisi ve sizin motorun aynısından yeni oda 3 ay önce almıştı :smiley:

yok ne yazıkki tanışmıyorum kendisiyle ama yine de arkadaşımza selamlarımı iletinl ütfen

slm mmillet bende inşallah bu hafta sonu iç anadolu ve doğu anadolu dönüş kısmetse karadeniz üzerinden tura çıkacağım yamaha virağo 1100 le 250 lilikle ğeçen yaz 3000 km yapmıştım kanuni vardı buyıl yamaha ile daha fazlasını düşündüm yaşım 51 bir tek tabanca çıkacağım kafama ğöre kimseyi bulamadım daha önce bu ğüzergahta seyhat yapan arkadaşlarımın uyaracağı bilğiler varsa menun olurum kısaca motor manyağıyım binmek için bin bir türlü bahaneler ararım bu yaşta bile ;D

Merhabalar
İsmim Muammer Güner nik'im nakliyeci.Doğada gezmeyi, motosiklete binmeyi, fotoğraf çekmeyi ve menfaate dayanmayan arkadaşlıkları seviyorum.
Aranıza yeni katıldığım için kendimi tanıtmak istedim.1977 yılından beri motosiklete biniyorum.Şu ana kadar değişik marka ve model motosikler kullandım.
Şimdi de Mondial KT 125 kullanmaktayım.Anlaşılacağı üzere tepelerden aşağı doğru bir düşüş gösterdim.Bunuda yaşımın biraz ilerlemesine bağlıyorum.
Trakya'nın tam ortasında yer alan bir yerleşim yeri olan Çorlu'da yaşıyorum. Bağkur emeklisiyim.Dolayısıyla bol vakte sahibim.Bu bölge hakkında her şeyi biliyorum diyebilirim.Tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya hazırım..

nakliyeci' Alıntı:
Merhabalar
İsmim Muammer Güner nik'im nakliyeci.Doğada gezmeyi, motosiklete binmeyi, fotoğraf çekmeyi ve menfaate dayanmayan arkadaşlıkları seviyorum.
Aranıza yeni katıldığım için kendimi tanıtmak istedim.1977 yılından beri motosiklete biniyorum.Şu ana kadar değişik marka ve model motosikler kullandım.
Şimdi de Mondial KT 125 kullanmaktayım.Anlaşılacağı üzere tepelerden aşağı doğru bir düşüş gösterdim.Bunuda yaşımın biraz ilerlemesine bağlıyorum.
Trakya'nın tam ortasında yer alan bir yerleşim yeri olan Çorlu'da yaşıyorum. Bağkur emeklisiyim.Dolayısıyla bol vakte sahibim.Bu bölge hakkında her şeyi biliyorum diyebilirim.Tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya hazırım..

selamlar. hoşgeldiniz keyifli forumlar. birgün iğneada,dereköy, kıyıköy fotoğraflarını motorsikletle gittiğinizde bekliyoruz :smiley:

Bende geldim artık :smiley:
İstanbul Avrupa Yakası
Bir arkadaş tavisyesi üye oldum yeni en kısa zamanda görüşmek üzere ..Sevgiler..

5480_1215020774122_1186911989_657325_3863117_n.jpg

Aramıza hoş geldin Nero, Honda'cı arkadaşların sayısının artması hoşuma gitmeye başladı. Avrupa yakasından oturduğun yerden forumlara yazmayla olmaz ama, etkinliklere toplantı ve gezilere de bekleriz seni.

Tekrar aramıza hoş geldin.

Selamlar
Murat VURAL

Merhaba rüzgar severler...
Smsundan aranıza katılıyorum 1979 çanakkale doğumluyum.Şuanki motorum toprak yolu pek sevmesede alıştırmaya çalıştırıyorum...sevgiler,saygılar...ferdi ESMER.
[attachment=1]

09072010(001).jpg

selamlar herkese.... bende bir motorcuyum... yamaha ybr 125lik kullanıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri