Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,070
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

avcıkenan' Alıntı:
Selam ben izmirden kenan hoşcan 45 yaşında 25 yıldır çeşitli motorları kullandıktan sonra enduro ve cross motorlara dönüş yaptım. derlerya bir gün herkes endurocu olacak. benimde öyle oldu.xt 125 r ve takaşhi 200 cross motorlarım var.izmir hanniballarla birçok gezimiz oldu.ileride bu gezilerimizi sizlerlede paylaşırım.teşekkürler.

sizi ec den tanıyorum bora ben :smiley: muratdağı kampına katılmışmıydınız kürşat abiyle. hoşgeldiniz bu arada :smiley:

Etiketler

selam bora hoşbulduk. murat dağı gezisini hiç unutamam. kar buz dönüşte izmire kadar yağmur üzerimizden hiç eksik olmadı.herşeye rağmençok güzeldi.başka gezilerde görüşmek dileğiyle.

Merhaba adım Cengiz, yaşım 42 İzmir'liyim uzun zamandır istediğim motorumu cuma günü satın aldım 2004 Suziki VL 800 volusia Ehliyetim olmadığı için Şimdilik trafikte kullanamıyorum 2011 ocakta İnşallah ehliyetim olacak o zaman yollarda görüşürüz selamlar.

Foto?raf-0053_copy.jpg

Foto?raf-0054_copy.jpg

Cengiz hayırlısı olsun güle güle kullan...Üstadım dediğinden daha güzelmiş motorun....Kazasız belasız gezilere İnşallah...

Hosgeldiniz ve motorunuzu gule gule kullanin, umarim en kisa surede ehliyetinize kavusur ve koruma donanimlariniz tam olarak yollarda gorusuruz. 8)

serkanguranc' Alıntı:
Cengiz hayırlısı olsun güle güle kullan...Üstadım dediğinden daha güzelmiş motorun....Kazasız belasız gezilere İnşallah...
VAP' Alıntı:
Hosgeldiniz ve motorunuzu gule gule kullanin, umarim en kisa surede ehliyetinize kavusur ve koruma donanimlariniz tam olarak yollarda gorusuruz. 8)

Serkan ,Vap ,çok teşekkür ederim tabiki tüm koruma donanımlarım olacak ben kuralcı biriyim motor kullanmak neyi gerektiriyorsa hepsi olacak .Selamlar saygılar.

Herkese merhaba, İsmim Ömürcan Koramaz Ankara dayım ve burdayım. herkese bol keyf, tekerinize taş deymesin ;)

mrb cenğiz kardeş makinanın kıymetini bilerek kullan bunlar yol motoru rüzgar ister bilğin vadır mutlaka hatırlatmak istedim ama ahliyetsiz hiç tavsiye etmem bunlar ağır makina dikkatli kullan zevkini çıkarmaya bak tekerine taş değmesin kadeşim gezilerini bizimle paylaşmanı bekliyoruz

nakliyeci' Alıntı:
Cengiz Bey yeni motorun hayırlı olsun.İnşallah iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip kısmet olur.
heycanlı' Alıntı:
Merhaba cenğiz kardeş makinanın kıymetini bilerek kullan bunlar yol motoru rüzgar ister bilğin vadır mutlaka hatırlatmak istedim ama ahliyetsiz hiç tavsiye etmem bunlar ağır makina dikkatli kullan zevkini çıkarmaya bak tekerine taş değmesin kadeşim gezilerini bizimle paylaşmanı bekliyoruz
Muammer bey ,Heyecanlı çok teşekkür ederim sağ olun .Sevgili Heyecanlı uyarın için teşekkürler bu konulara bende azami dikkat gösteriyorum ve amacım bu motorla uzun yol gitmek .Selamlar

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin endurocu olarak sadece görsel anlamda beğenirim chooperları ama 2 teker keyfi farklıdır ne kullanırsan kullan selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri