Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,963
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

NAVARAMAN' Alıntı:
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin endurocu olarak sadece görsel anlamda beğenirim chooperları ama 2 teker keyfi farklıdır ne kullanırsan kullan selamlar
Teşekkür ederim sağolun ALLAH hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Etiketler

bilirim o özlemi kurt adam tekerine taş değmesin senin adına sevindim inşallah herkesin hayali gerçekleşir heycanlı

Bizler de motosiklet tutkunuyuz.

Daha önce de belirtmiştim.

Aşağıdaki düşüncelerle yola çıkarak www.loverriders.com internet sitesini kurduk.

Sizlerle orada da görüşmek üzere.

Karşılaşan araç sürücülerinin birbirlerine selam verdiğini hiç gördünüz mü? Oysa, motosiklet sürücüleri yolda karşılaştıklarında birbirlerine selam verir. Bilirler ki karşılarından geçen diğer sürücünün yaşam felsefesi kendilerininkiyle örtüşüyordur. Hayatı yaşama tarzları birbirlerine oldukça benzeyen doğa aşığı bu insanlar sürüş esnasında tabiatın tam içerisinde, onun parçasıdırlar. Rüzgârı ve özgürlüğü hisseder, olabildiğince ciğerlerine solurlar. Tabiatın sıcaklığından, kokularından bi haber değillerdir. O ana dahildirler ve anı doya doya yaşayarak yol alırlar.

Çoğunun felsefesi bir yere varmak değil, yolda olmaktır. Gidilen yerlerde gördükleri, yedikleri, içtikleri, iletişim kurdukları insanlar, farklı kültürlerin mekânları, farklı kültürlerin müzikleri yaşamlarına değer katsa da yolda ilerlemeyi, bir arada olmayı, düzenli olarak paylaşımda bulunmayı, hep birlikte ilerlemeyi severler.

Maalesef ki, kendilerini bir türlü fark etmeyi öğrenemeyen diğer araç sürücelerine karşı çetin bir mücadele vermek zorundadırlar. Güvenli yolculuk için daha çok dikkat ve donanıma ihtiyaçları vardır. Saniyeler, değişimler, anlık kararlar hayati önem taşımaktadır. Bir başka araç için önemi olmayan bir cisim, su birikintisi onlar için büyük önem taşır. Bunun için kendilerine gösterdikleri kadar tüm yaşama saygı ve özen gösterirler.

Tek başlarına yolculuklarında daha güvensizdirler, yolda seyreden diğer araçların yanında daha cılız ve korumasız kalırlar. Toplu, grup olarak bir arada yol alma isteklerinin bir sebebi de budur. Kıvrım kıvrım yollarda kırkayağın ayakları gibi güvenli ve toplu ilerlemekten, sürüş esnasında telsizleri ile bağlantı kurmaktan büyük keyif alırlar.

Partnerleri, artçıları da onlar kadar motosiklet bilgisine, tecrübesine sahip olmalıdır. Motor kullanmasalar da onlar da aynı hazzı duyarlar, yolculuk esnasında aynı dikkati gösterirler ve onlar da motosiklet âşığıdırlar. Hayatı paylaştıkları eşleri, sevgilileri ile iki teker üzerinde bulunmaktan büyük keyif alırlar.

Yaşamın değerini oldukça anlamışlardır. Boş vakitleri yoktur. Tatil olan her anı iyi değerlendirmek zorundadırlar. Gidilecek, gezilecek, görülecek öyle çok yer vardır ki. İşte bu nedenle de mesleklerinde, işlerinde başarılı olmak zorundadırlar. Ancak daha çok çalışarak, kazançlarını artırabilecek ve hobilerine zaman ve para ayırabileceklerdir.

..... çok sıkmayayım, devamı internet şstemizden okunabilir.

Fotoğraflarımızı unutmuşum :smiley:

golge2.jpg

aramıza yeni dostlar katılmış... Hoşgeldiniz diyorum hepinize. Sadece forumlarda yazmakla olmuyor. Etkinliklere de katılmak gerekir ayrıca gezi fotoğraflarını da bekliyoruz.

Selamlar
Murat VURAL

gezenbilir sitesine yeni katıldım. ben bu sene a2 ehliyet aldım veen kısa zamanda motor almayı düşünüyorum herkese selamlar.

merhaba arkadaşlar 17 yıllık motosiklet kullanıcısıyım (çin malları hariç)her seri motosiklet kullandım...amatör olarak hobi maksattı motosiklet toplar ve bakımını yaparım...landrower fanatigiyim...saygılar ;)

okitay' Alıntı:
merhaba arkadaşlar 17 yıllık motosiklet kullanıcısıyım (çin malları hariç)her seri motosiklet kullandım...amatör olarak hobi maksattı motosiklet toplar ve bakımını yaparım...landrower fanatigiyim...saygılar ;)
Merhaba Oktay, aramiza hosgeldin... :smiley:

okitay' Alıntı:

Aramıza ustalar katılmış... Hoşgeldiniz..

Kocaeli'den Selamlar

mrtvural' Alıntı:
Aramıza ustalar katılmış... Hoşgeldiniz..

Kocaeli'den Selamlar
teşekkür ederim ;) benimki sadece hobi maksatlı ama bildigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.... Muğla dan saygılar...

Merhaba adım cenk
yaklasık 20 yıldır motorsiklet kullanıyorum
su an KTM 990 ADV 2010 ile aşk yaşıyoruz
tüm dostlara keyifli ve emniyetli sürüşler dilerim

IMG_0734.jpg

IMG_0751.jpg

Merhaba Cenk bey, resminizi görünce yazamadan duramadım, maşallah motosikletinizde eşya koyacak yer kalmamış, yürüyennn motokaravan olmuş sanki, arkadaşın motorunda motorun çantası, ve birde benim sırt antam olduğu halde korkarak binmiştim motor şaha kalkacak diye , şimdi sizin mtor için söyliyeyim arkada taraf şaha kalkmıyor okadar yükle , kazasız , keyifli sürüşler. dilerim,

aahhkatibim_34' Alıntı:
Merhaba Cenk bey, resminizi görünce yazamadan duramadım, maşallah motosikletinizde eşya koyacak yer kalmamış, yürüyennn motokaravan olmuş sanki, arkadaşın motorunda motorun çantası, ve birde benim sırt antam olduğu halde korkarak binmiştim motor şaha kalkacak diye , şimdi sizin mtor için söyliyeyim arkada taraf şaha kalkmıyor okadar yükle , kazasız , keyifli sürüşler. dilerim,

teşekkür ederim öznur hanım ; teveccüh göstermişsiniz , uzun yol yapan bir çok motorcu arkadaşımıızın durumu aynıdır diye düşünüyorum ..korkmanıza da gerek yok ayrıca ,o kadar yukle '' tabirinizle '' şaha kalkmaz makinalar durduk yerde :smiley:) ben de sizlere keyifli sürüşler dilerim

iyi akşamlarrr, Cenk bey, açıklamanız için teşekkür ederim , anladığımdannn değil tabiki benim söylediklerim , içimden geçendi, arkadaşım şu an 10 yaşındaki kızını küçüklüğümden beri gezdiriyor, ona kızıyordum, baki kemer taksan çocuğa ay düşerse diye kızıyordum, yıllardır gezdirdiğini bir şey olmadığnı söyleyince rahatlamıştım, ilk bindiğimde killolu olduğum için arkadaşıma şaha kalkmaz dimi demiştimm, ve lastiğinin havası iner, cantı yamulur gibi sözler söylemiştimm, ve korkarak binmiştim,, ama bindikçe korkum kalmadı, artık , rahatça biniyorum, ve çok keyifli ve zevklii tabi i arkada oturmak şimdi korkan arkadaşlara ben tavsiyede bulunuyrum korkmayın diye yoğun trafikte hemen sıyrılıp gitmek çok güzel, biryedenbire gitmek saatlerce değil dakikalar alıyor. Trafikte motorcu arkadşalar dikkatli ama araçlardaki direksiyon başındakileri bilemezssiniz ki hiç dikiz aynasına bakmadan şerit değiştiriyorlar, çok dikkatli olmak lazım ,,,kazasızz belasız keyifli sürüşler dilerimm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR