boeing737
Kamp I
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
yazdıklarınıza katılıyorum , kısaca eğitimin şart olduğunu söylüyorum sürücülermiz için , ama bizim eğitimimiz nedense uzun sürdü ,sürüyor,sürecek
Bu arada daha sonradan bir motor sevdalısı olmanızı takdir ettim hem de artçı olarak ...
aahhkatibim_34' Alıntı:iyi akşamlarrr, Cenk bey, açıklamanız için teşekkür ederim , anladığımdannn değil tabiki benim söylediklerim , içimden geçendi, arkadaşım şu an 10 yaşındaki kızını küçüklüğümden beri gezdiriyor, ona kızıyordum, baki kemer taksan çocuğa ay düşerse diye kızıyordum, yıllardır gezdirdiğini bir şey olmadığnı söyleyince rahatlamıştım, ilk bindiğimde killolu olduğum için arkadaşıma şaha kalkmaz dimi demiştimm, ve lastiğinin havası iner, cantı yamulur gibi sözler söylemiştimm, ve korkarak binmiştim,, ama bindikçe korkum kalmadı, artık , rahatça biniyorum, ve çok keyifli ve zevklii tabi i arkada oturmak şimdi korkan arkadaşlara ben tavsiyede bulunuyrum korkmayın diye yoğun trafikte hemen sıyrılıp gitmek çok güzel, biryedenbire gitmek saatlerce değil dakikalar alıyor. Trafikte motorcu arkadşalar dikkatli ama araçlardaki direksiyon başındakileri bilemezssiniz ki hiç dikiz aynasına bakmadan şerit değiştiriyorlar, çok dikkatli olmak lazım ,,,kazasızz belasız keyifli sürüşler dilerimm
yazdıklarınıza katılıyorum , kısaca eğitimin şart olduğunu söylüyorum sürücülermiz için , ama bizim eğitimimiz nedense uzun sürdü ,sürüyor,sürecek
Bu arada daha sonradan bir motor sevdalısı olmanızı takdir ettim hem de artçı olarak ...