Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,074
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

aahhkatibim_34' Alıntı:
iyi akşamlarrr, Cenk bey, açıklamanız için teşekkür ederim , anladığımdannn değil tabiki benim söylediklerim , içimden geçendi, arkadaşım şu an 10 yaşındaki kızını küçüklüğümden beri gezdiriyor, ona kızıyordum, baki kemer taksan çocuğa ay düşerse diye kızıyordum, yıllardır gezdirdiğini bir şey olmadığnı söyleyince rahatlamıştım, ilk bindiğimde killolu olduğum için arkadaşıma şaha kalkmaz dimi demiştimm, ve lastiğinin havası iner, cantı yamulur gibi sözler söylemiştimm, ve korkarak binmiştim,, ama bindikçe korkum kalmadı, artık , rahatça biniyorum, ve çok keyifli ve zevklii tabi i arkada oturmak şimdi korkan arkadaşlara ben tavsiyede bulunuyrum korkmayın diye yoğun trafikte hemen sıyrılıp gitmek çok güzel, biryedenbire gitmek saatlerce değil dakikalar alıyor. Trafikte motorcu arkadşalar dikkatli ama araçlardaki direksiyon başındakileri bilemezssiniz ki hiç dikiz aynasına bakmadan şerit değiştiriyorlar, çok dikkatli olmak lazım ,,,kazasızz belasız keyifli sürüşler dilerimm

yazdıklarınıza katılıyorum , kısaca eğitimin şart olduğunu söylüyorum sürücülermiz için , ama bizim eğitimimiz nedense uzun sürdü ,sürüyor,sürecek

Bu arada daha sonradan bir motor sevdalısı olmanızı takdir ettim hem de artçı olarak ...

Etiketler

İstanbul da Motor şu zamanda en geçerli ve gerekli araç bence, yurt dışına gittiğimde ençok hoşuma giden bu olmuştu özellikle NAPOLİDE skıdır motosikletler otobüsün önünden vınlayıp geçiyordu, takım elbikse giymiş beyler, etek çeket giymiş bayanlar başlarında kasketleri, işlerine gidiyorlardı, her binanın önünde onlarca bisiklet ve motosiklet park edilmiştii, bu çok hoışumuza gitmişti, Norveçe kadar gittik otobüsle, gördüğün ülkelerde en çok ne hoşuna gititi diye soranlarada ilk söylediğim bisiklet ve skırıdr motosiklet kullanımı ,oldu, keşke İstanbul da böyle birgüzergah olsaydı, insanlar bisiklet ve enazından skdır motosiklet kullanımına teşfikedilseydi..ama hayal sadecee,

aahhkatibim_34' Alıntı:
İstanbul da Motor şu zamanda en geçerli ve gerekli araç bence, yurt dışına gittiğimde ençok hoşuma giden bu olmuştu özellikle NAPOLİDE skıdır motosikletler otobüsün önünden vınlayıp geçiyordu, takım elbikse giymiş beyler, etek çeket giymiş bayanlar başlarında kasketleri, işlerine gidiyorlardı, her binanın önünde onlarca bisiklet ve motosiklet park edilmiştii, bu çok hoışumuza gitmişti, Norveçe kadar gittik otobüsle, gördüğün ülkelerde en çok ne hoşuna gititi diye soranlarada ilk söylediğim bisiklet ve skırıdr motosiklet kullanımı ,oldu, keşke İstanbul da böyle birgüzergah olsaydı, insanlar bisiklet ve enazından skdır motosiklet kullanımına teşfikedilseydi..ama hayal sadecee,

o kadar karamsar olmayalım bence günden güne motor kullanımı artıyor ülkemiz de , hatta woman rider lar bıle var .. : -)
ulkemızde bazı seyler bıraz zaman alıyor hepsı bu

Cenk merhaba hosgeldin aramiza. Motorun cok guzel, gule gule kulan. :smiley:

VAP' Alıntı:
Cenk merhaba hosgeldin aramiza. Motorun cok guzel, gule gule kulan. :smiley:

Ahmet abi hoş bulduk , sağolasın ..onemlı olan motorlarımızın guzellıgı yanında ; kalplerımızın, dayanısmamızın ve yardımsever olmamızın onemı daha buyuk benım ıcın..sıkıntımız oldukca sızın gıbı abılerımızden ogrenecıgımız , fıkır alısverısı yapacagımız seyler oldugunu dusunuyorum ..
kısa zamanda gorusup tanısmak umuduyla

ps: şu GS i bir tur versende boxer motorun sarsıntısını hissetsem :smiley: saygılar

boeing737' Alıntı:
Ahmet abi hoş bulduk , sağolasın ..onemlı olan motorlarımızın guzellıgı yanında ; kalplerımızın, dayanısmamızın ve yardımsever olmamızın onemı daha buyuk benım ıcın..sıkıntımız oldukca sızın gıbı abılerımızden ogrenecıgımız , fıkır alısverısı yapacagımız seyler oldugunu dusunuyorum ..
kısa zamanda gorusup tanısmak umuduyla

ps: şu GS i bir tur versende boxer motorun sarsıntısını hissetsem :smiley: saygılar
Sonuna kadar katiliyorum, benim de bu konudaki gorusum"motordan ziyadfe, surucusunun ikitekere gonul vermis" olmasidir...
GS'i yeni bir GSA almak niyetiyle Kızıldeniz turuy donusunde sattim. Ama esas onemli olan collerde 42-43 derecelerde almis oldugum kilolar sebebiyle duydugum rahatsizlik oldugundan, oncelikle asgari 20 kilo verdikten sonra diye kendime ceza verdim (neyse ki 6'si gitti ;))...

Selamlar dostlar, abiler.. Bensiz çay partisi mi veriyorsunuz yoksa. kaptanım gelmiş şantiyeyi dağıtmış burda.

İlerde, uzun yol yapabilecek bir makinaya sahip olduğumda peşinize takılacağım merak etmeyin.

Kocaeli'den sevgiler selamlar hepinize.

mrtvural' Alıntı:
Selamlar dostlar, abiler.. Bensiz çay partisi mi veriyorsunuz yoksa. kaptanım gelmiş şantiyeyi dağıtmış burda.

İlerde, uzun yol yapabilecek bir makinaya sahip olduğumda peşinize takılacağım merak etmeyin.

Kocaeli'den sevgiler selamlar hepinize.

Murat ayıp ettin sen peşinize takılacagim de sana makinamı yok hemen buluruz
Eylül sonu ekim bası gibi , Suriye Beyrut Ürdün tur planımız var giden tüm ikiteker dostlarından yardım bekliyorum :smiley:) özellikle Ahmet abiiiii ses ver :smiley:)

boeing737' Alıntı:
Murat ayıp ettin sen peşinize takılacagim de sana makinamı yok hemen buluruz Eylül sonu ekim bası gibi , Suriye Beyrut Ürdün tur planımız var giden tüm ikiteker dostlarından yardım bekliyorum :smiley:) özellikle Ahmet abiiiii ses ver :smiley:)
En uygun tarih bu guzergah icin bence de, biz de Ekim'in ilk yarisi icinde yapmistik bu sene.
Benden ne konuda ses istersen, sesim yettigince varim... :smiley:

VAP' Alıntı:
En uygun tarih bu guzergah icin bence de, biz de Ekim'in ilk yarisi icinde yapmistik bu sene.
Benden ne konuda ses istersen, sesim yettigince varim... :smiley:

dökümanların var mı abi elinde
nerde kalınır ne kadar odedınız gps rotalarınız gıbı genel yasam detayları
teknık detayları telefondan konusuruz
zaten bır de rahmı barutcuyla konusacagım onlarda bu sene 3 kısı yaptılar bu turu

boeing737' Alıntı:
dökümanların var mı abi elinde
nerde kalınır ne kadar odedınız gps rotalarınız gıbı genel yasam detayları
teknık detayları telefondan konusuruz
zaten bır de rahmı barutcuyla konusacagım onlarda bu sene 3 kısı yaptılar bu turu
Ozelden gonderdigin mesaja cevapladim Cenk, baska soracagin birsey olursa beklerim. :smiley:

Selamlar
Bendeniz Hakan. ANES MOTOR Beşiktaş Şubesini işletiyorum. Hem işim hem hayatım motosiklet yani :smiley: Motosiklet aksesuarları ithal ediyoruz. Aynı zamanda honda yetkili bayi ve servisiyiz. IXS, Sharp, Küryanky, GIVI, Revit, SHOEI, rizoma gibi markaların ürünlerini satıyoruz. Yeni araba aldığımdan dolayı kısa bir süre motorsuzum :( Endurocu kanı taşıyanlardanım ;)

mrtvural' Alıntı:
Wayyy aramıza hoş geldin Hakan, En kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle..

Kocaeli'den Selamlar

Tesekkür ederim, hoşbulduk :smiley: İsimlerini unutmuş olsamda Kocaeli' de çok müşterimiz vardı, benden de Kocaeli' ya çooook Selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR