VAP' Alıntı:Merhaba, aramiza hosgeldiniz... Henuz emekli olamayacak kadar gencsiniz, mola vermek arada iyidir ama...
NAVARAMAN' Alıntı:Aramıza hoş geldiniz zaten bilirsiniz motorda son nokta endurodur diye hep tabir ederler farkı bilenler baştan tercihlerini endurodan yaparlar ama iki teker aşkı her zaman farklıdır sevgiler
hoşbulduk,teşekkür ederim,antalya'da 4 yıl 650'llik cruise kullandım,sahiller kesmeyince yüksek rakımlı bölgelerde ana yoldan çıkamayınca ve artcı kalınca çok bozuluyordum ama artık engel kalmadı ve öncü grupda olmanın ve doğanın keyfini yaşamaya başladım,tabi kendi gücüm tecrübem ve cesaretimce,keşke bu makinalara 20 sene önce başlasaydım ama yinede fazla geç kalmadığıma inanıyorum,takatım bitene kadar enduroya devam,eşiminde motoru sevmesi va bana katılmasıda ayrı bir zevk.
Kazasız ve keyfli sürüşler dileği ile bende sevgiler sunarım.Hoşcakaın
www.apriliafunclub.com
KEPİBARA' Alıntı:merhabalar aranıza eskişehirden katılıyorum ismim melih. motorum shadow eskişehirde aktivite olursa bigi verirseniz sevinirim.(4 teker bedenini 2 teker ruhunu hareketlendirir)))
KEPİBARA' Alıntı:merhabalar aranıza eskişehirden katılıyorum ismim melih. motorum shadow eskişehirde aktivite olursa bigi verirseniz sevinirim.(4 teker bedenini 2 teker ruhunu hareketlendirir)))
aahhkatibim_34' Alıntı:öğlen molasından, şu an bilgisayar başında tıklayıp duran ( sizi gördüğüm için sizede Cenk beyyy) bütün gezenbilir ailesi fertelerine ,
güneşli ,ama soğuk , karsızz İstanbuldann, sıcakcık selamlarrrr,
ben sıcacık çayımı yudumlarkennn evde veya iş yerindeee, yemek sonrası sıcacık çayını kahvesini yudumlayan, tüm dostlara afiyet olsun ,
boeing737' Alıntı:Tamer bey hosgeldiniz
africalarda yakıyor hani efsane makinalar bunlar yaa
Emin olun aradığınız hersey burada var
Keyifli forumlar dilerim
NAVARAMAN' Alıntı:Tamer bey hoşgeldiniz aramıza hakikaten aficanız güzel duruyor güzel paylaşımlar dileğiyle