Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,101
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar,sıcak karşılamanız için teşekkür ederim, sevgi ve saygılarımla hoşcakalın.

Etiketler

VAP' Alıntı:
Merhaba, aramiza hosgeldiniz... Henuz emekli olamayacak kadar gencsiniz, mola vermek arada iyidir ama... :smiley:

ahmet bey,iltifatınız için teşekkür ederim,maalesef 5 yıldır moladayım, 25 yıl narkotik görevinden sonra 10 yıl surem varken 47 yaşında kendi isteğimle emekliliğimi istedim,3 yıl tepe güvenlik kurumunda istanbul'da, otogar ve polat tawer residance projelerinde yöneticilik
yaptım.Antalyada daha önce görev yaptığım için eski dostlarla keyifli yaşama devam ediyorum,58 yaşındayım.
5 yıldır motorsiklet kullanıyorum,son 1 yıldır enduro'ya geçtim ve farkı anladım,40.000 km.yol yaptı ve hala öğreneceklerim olduğuna inanıyorum,cümlemizin tekeri düz bassın,görüşmek dileği ile sevgi ve saygılar sunarım,hoşcakalın......

Aramıza hoş geldiniz zaten bilirsiniz motorda son nokta endurodur diye hep tabir ederler farkı bilenler baştan tercihlerini endurodan yaparlar ama iki teker aşkı her zaman farklıdır sevgiler
1001758.jpg

www.apriliafunclub.com

NAVARAMAN' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz zaten bilirsiniz motorda son nokta endurodur diye hep tabir ederler farkı bilenler baştan tercihlerini endurodan yaparlar ama iki teker aşkı her zaman farklıdır sevgiler
1001758.jpg

hoşbulduk,teşekkür ederim,antalya'da 4 yıl 650'llik cruise kullandım,sahiller kesmeyince yüksek rakımlı bölgelerde ana yoldan çıkamayınca ve artcı kalınca çok bozuluyordum ama artık engel kalmadı ve öncü grupda olmanın ve doğanın keyfini yaşamaya başladım,tabi kendi gücüm tecrübem ve cesaretimce,keşke bu makinalara 20 sene önce başlasaydım ama yinede fazla geç kalmadığıma inanıyorum,takatım bitene kadar enduroya devam,eşiminde motoru sevmesi va bana katılmasıda ayrı bir zevk.
Kazasız ve keyfli sürüşler dileği ile bende sevgiler sunarım.Hoşcakaın

www.apriliafunclub.com

uzun yol yapmamış ama yapmayı planlayan arkadaşlara tavsiyem ekipmanlar kadarda kondisyon sönemli mutlaka yola çıkmadan önce üç aykadar hatta daha fazla süre düzenli spor yaparak kondisyon depolayın müthiş şekilde desteğini ğöreceksiniz çünkü motorda bir spor binici olsanızda efor sarf ediyorsunuz sağlam olmazssanız dikkatiniz dağılır buda hoş olmayan sonuçlar doğurur allah korusun benden daha tecrübeli arkadaşlarımın tüm önerilerine kulak verin aceleci olmayın varacağınız yere geç gidin ama dinç gidin uzun yolun tadın çıkarın ben doyamıyorum uzun yola inşalah siz doyarsınız yaşım 52 hala motora binsem ilk ğünkü gibi içimi heycan kaplar 30 yıla yakın spor yaparım

merhabalar aranıza eskişehirden katılıyorum ismim melih. motorum shadow eskişehirde aktivite olursa bigi verirseniz sevinirim.(4 teker bedenini 2 teker ruhunu hareketlendirir)))

KEPİBARA' Alıntı:
merhabalar aranıza eskişehirden katılıyorum ismim melih. motorum shadow eskişehirde aktivite olursa bigi verirseniz sevinirim.(4 teker bedenini 2 teker ruhunu hareketlendirir)))

Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.....

Yapılacak aktiviteleri etkinlikler bölümünden takip edebilirsiniz...

İzmirden Sevgiler

Selim

merhaba büyükçekmeceden halil...
motora yeni değilim ama profesyonel de değilim, iyi bir yardım alabileceğim kurs tarzında bir çalışmamız var mı
teşekkür ederim

Gezenbilir'i yeni keşfetmiş olan biri olarak bu platformda bişeyler okumak,öğrenmek ve paylaşmak çok keyifli..Herkese selamlar,saygılar....

DSC03121.jpg

Tamer bey hoşgeldiniz aramıza hakikaten aficanız güzel duruyor güzel paylaşımlar dileğiyle ;)
1001914r.jpg

öğlen molasından, şu an bilgisayar başında tıklayıp duran ( sizi gördüğüm için sizede Cenk beyyy) bütün gezenbilir ailesi fertelerine ,
güneşli ,ama soğuk , karsızz İstanbuldann, sıcakcık selamlarrrr,
ben sıcacık çayımı yudumlarkennn evde veya iş yerindeee, yemek sonrası sıcacık çayını kahvesini yudumlayan, tüm dostlara afiyet olsun ,

aahhkatibim_34' Alıntı:
öğlen molasından, şu an bilgisayar başında tıklayıp duran ( sizi gördüğüm için sizede Cenk beyyy) bütün gezenbilir ailesi fertelerine ,
güneşli ,ama soğuk , karsızz İstanbuldann, sıcakcık selamlarrrr,
ben sıcacık çayımı yudumlarkennn evde veya iş yerindeee, yemek sonrası sıcacık çayını kahvesini yudumlayan, tüm dostlara afiyet olsun ,

Tesekkür ederim öznür HANIM , iyi günler dilerim Ben de herkezee

boeing737' Alıntı:
Tamer bey hosgeldiniz
africalarda yakıyor hani efsane makinalar bunlar yaa
Emin olun aradığınız hersey burada var
Keyifli forumlar dilerim

Çok teşekkür ederim.Bir gün bir yerlerde görüşmek dileğiyle..

NAVARAMAN' Alıntı:
Tamer bey hoşgeldiniz aramıza hakikaten aficanız güzel duruyor güzel paylaşımlar dileğiyle ;)
1001914r.jpg

sağolasın üstadım,endurocunun dilinden endurocu anlar :smiley: Biz Africamıza bakıyoruz oda bize ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR