Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,301
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

İlginize teşekkürler. Balık konusunda her yaz azalıyor diye diye, gerçekten ilk defa bu yaz, kültür çuprası alıp yedik. İnşallah yazın bir kahve içme fırsatı yaratırız. Selam ve sevgiyle.....

Etiketler

Selamlar ;
2002 Africa Twin sahibiyim Topograf olarak calısıyorum Ankarada ikamet etmekteyim
meslegimden dolayı devamlı dogayla ic iceyim umarım turlarda hep beraber oluruz,sevgi ve saygılarımla

35994_1202927772403_1804861316_385679_3953035_n.jpg

erdinc-allı' Alıntı:
İlginize teşekkürler. Balık konusunda her yaz azalıyor diye diye, gerçekten ilk defa bu yaz, kültür çuprası alıp yedik. İnşallah yazın bir kahve içme fırsatı yaratırız. Selam ve sevgiyle.....

Bu kültür çıpralarını aramayalım da :(

bilimboyut' Alıntı:
Selamlar ;
2002 Africa Twin sahibiyim Topograf olarak calısıyorum Ankarada ikamet etmekteyim
meslegimden dolayı devamlı dogayla ic iceyim umarım turlarda hep beraber oluruz,sevgi ve saygılarımla

Üstadım Hoşgeldin,

Africa'cılar toplanıyor yavaş yavaş,inşaallah gerçek hayattada yanyana geliriz.
Selamlar,saygılar..

Merhaba arkadaşlar

İsmim Sedat Kocaelide oturuyorum..

1 Adet Kawasaki zx-r 636 Motorum var. Ben aynı zamanda Türkiye Motosiklet Fedarasyonu Lisanslı yarışcısıyım.. Pek caddelerde motora binmiyorum..
2011 Yılı için tüm hazırlıklarımızı yavaş yavaş bitirmek üzereyiz. İlk Yarışımız 5 Mart Yunanistan

Snapback' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

1 Adet Kawasaki zx-r 636 Motorum var. Ben aynı zamanda Türkiye Motosiklet Fedarasyonu Lisanslı yarışcısıyım.. Pek caddelerde motora binmiyorum..
2011 Yılı için tüm hazırlıklarımızı yavaş yavaş bitirmek üzereyiz. İlk Yarışımız 5 Mart Yunanistan
Sedat bey hosgeldiniz basarılar dilerim

Snapback' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz
Yunanistan dan istediğiniz başarı ile dönnersiniz inşallah

Snapback' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

Sedat arkadasim merhaba, aramiza hosgeldin.
Ozellikle racing tarzi motosikletlerin; yaris pistine ve ona gore asfalta olan uygunluklari sebebiyle, pistlerde surulmesi fikrini savunan birisi olarak, caddelerde kullanmiyor olmana yurekten memnun oldum.
Gerek Yunanistan, gerekse ondan sonraki tum yarislarinizda basariya surmenizi diliyorum.

Merhaba,

çok sevdalı bir insanım. bir minik yamaha xt 'm var. şimdilik çalışmaktan ve hava şartlarından pek biyere gidemedim aktif olarak.. ama arkadaşlarmın motorlarıyla bana göre hatrı sayılır yollar katettik.
henüz başlangıç aşamasını biraz geçmiş durumdayım. motorla güzel bir yere ulaşmayı yemek yemeği yürüyüş yaptıktan sonra dönmeyi tercih ederim. kamp kurulacaksa orda, hoşuma giderse aylarca ( sanki patron kal tuğbacım, ben hesabına yatırırım maaşını diyor ) kalabilirim.

yeni bişiler öğrenmek ve benim gibi insanlarla keyifli vakit geçirmek için geldim.

aman ne de güzel hoşgeldim ;D

Selamlar,
Ben İzmir'den Onur. Gördüğüm kadarıyla birçok tanıdık isim burada da yazıyor.

Birkaç sene yolda motor kullandıktan sonra asfaltta kullanmayı bıraktım. Yaklaşık 6-7 senedir sadece arazide kullanıyorum.
KTM 250 EXC-F motosikletim var. Fırsatım olursa senede bir yarışa giriyorum. İnşallah bu yıl daha çok yarışa girmeye çalışacağım.
İzmir'de Enduroclub çatısı altında tanıştığımız arkadaşlarla güzel bir grubumuz var. Foto, bilgi ve iletişim için enduroclub sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Her hafta İzmir çevresindeki dağlarda teperlerdeyiz. Fırsat bulursak da kamyonet+römorklara motorları yükleyip çevredeki dostalarla sürmeye gidiyoruz.

Şimdilik bu kadar!
Hoşbulduk, sevgiler,

Onur Öztürk / İzmir
KTM EXC-F 250

onuro' Alıntı:
Selamlar,
Ben İzmir'den Onur. Gördüğüm kadarıyla birçok tanıdık isim burada da yazıyor.

Birkaç sene yolda motor kullandıktan sonra asfaltta kullanmayı bıraktım. Yaklaşık 6-7 senedir sadece arazide kullanıyorum.
KTM 250 EXC-F motosikletim var. Fırsatım olursa senede bir yarışa giriyorum. İnşallah bu yıl daha çok yarışa girmeye çalışacağım.
İzmir'de Enduroclub çatısı altında tanıştığımız arkadaşlarla güzel bir grubumuz var. Foto, bilgi ve iletişim için enduroclub sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Her hafta İzmir çevresindeki dağlarda teperlerdeyiz. Fırsat bulursak da kamyonet+römorklara motorları yükleyip çevredeki dostalarla sürmeye gidiyoruz.

Şimdilik bu kadar!
Hoşbulduk, sevgiler,

Onur Öztürk / İzmir
KTM EXC-F 250
Selamlar Onur merhaba, buraya da hosgeldin. Yoksa bu arada 4x4 tutkun da mi var? Eh ne de olsa son zamanlarda surmek icin asfalt senin disinda bil olgu.

Hoşbulduk Ahmet abi,
Asfalt çok tehlikeli. Canımı sokakta bulmadım, sokakta kaybetmeye hiç niyetim yok.
Dağda ancak kırık, çıkık oluyor.

4x4 masraflı iş. Hiç denemedim ama arazide motorun yerini hiç biri tutamaz.

Bir ara dağ bisikletine merak sardım, aldım, çaldırdım, rahatladım.
İlk fırsatta bir bisiklet almayı düşünüyorum. Belki burada yazışırken yine bir bisiklet alırım.

Mersin de yaşıyorum 48 yaşındayım ilkokul 4.sınıftan beri değişik cc lerde motosiklet kullandım.Şu anda BMW F650 GS kullanmaktayım.Motosiklet kullanmayı ve gezmeyi seviyorum.En büyük temennim güzel ülkemde motosiklet kültürünün gelişmesi üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum.Herkese kazasız-belasız sürüşler diliyorum.

Ba$aR' Alıntı:
Mersin de yaşıyorum 48 yaşındayım ilkokul 4.sınıftan beri değişik cc lerde motosiklet kullandım.Şu anda BMW F650 GS kullanmaktayım.Motosiklet kullanmayı ve gezmeyi seviyorum.En büyük temennim güzel ülkemde motosiklet kültürünün gelişmesi üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum.Herkese kazasız-belasız sürüşler diliyorum.

Hoşgeldiniz,
Geçen hafta Mersin deydim iş seyahati sebebiyle.Güzel bir şehir,özellikle sahil şeridi çok hoş...Keyifli güzel günler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR