Guru' Alıntı:Selamlar herkese,İsmim Onur
Ankarada ikamet ediyorum yaklasık 1 senedir,uzuuunca bir motosiklet sürüş tecrübem var.Şehir içinde sürmekten pek haz almıyorum,bu sebepten iki haftada bir uzun soluklugezilere çıkmaya çalısıyorum,
Bir hava yolu şirketinde kabin memuru olarak çalısıyorum.
En kısa zmanda sağlam arkadaslıklar kurmak üzere
Sheritra' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar.
Bn Niğde'den Mustafa Özkaymak.İyi bir doğa tutkunuyum.
Hepinize selamlar.
Merhaba Ekmel ana sayfada tanışmıştık benimde defender den başka çinli bir Lifan 150 var daha yeni aldım şimdilik gücüm anca buna yetti.Motorun yeri bir başka oluyor.metan' Alıntı:herkese selam ana tanışma başlığında yazdıklarımı aynen buraya alıyorum:
bir ek yaparak: 2009 model cbf150 motorum var sıfır almıştım 35bin km ye geldim. f650gs e geçmeyi planlarken araba almam gerekti ve ertelemek zorunda kaldım, bu bahane ile 50bini görüp öyle geçeyim diyorum
"merhabalar,
ismim ekmel. öğretim görevlisiyim.
dağcılık, trekking, kamp ve karabük'e geldikten sonra çevresindeki kanyonların bolluğu sebebi ile kanyoning uğraşlarım var.
bisiklet sevdam vardı karabüğe gelince sonlandırmıştım ama tekrar alevlenmek istiyor
motosiklet sevdam ise sonlandırılmayacak boyutta
uyuyarak geçen her dakika kayıptır, yeni yerler ve kişiler keşfetmeyi engellediği için diyerek selam ediyorum herkese.
birgün biryerler görüşmek dileğiyle..."
karakartal01' Alıntı:Merhaba Ekmel ana sayfada tanışmıştık benimde defender den başka çinli bir Lifan 150 var daha yeni aldım şimdilik gücüm anca buna yetti.Motorun yeri bir başka oluyor.