Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,589
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

metan' Alıntı:
3yıllık çinli deneyimimden sonra sıfır çinden 20 yaşında japon iyidir mantığı oluştu bende. inşallah bir japona kısa sürede geçersiniz.
Çok doğru sölüyorsun Ekmel ama şimdilik buna gücüm yetti kısmetse seneye değiştirmeyi düşünüyorum. Motorsuz kalmamak için bunu aldım.

Etiketler

Merhabalar herkese;
Bende aranıza yeni katılanlardanım.Adım ; Fatih Pervan,Sakarya'da ikamet etmekteyim,33 yaşındayım.Çocukluk çağımdan beri içimde motor aşkı olmasına rağmen ancak 3 sene önce motor sahibi olabildim.İstanbul'dan Sakarya'ya yerleşince şehrin uygunluğu açısından motor keyfi daha bir haz veriyor bu şehirde.Kanuni Racer marka 200 cc'lik motorum var.Şehir dışından Sakarya'ya gelen tüm Gezenbilir'cilere seve seve eşlik ve rehberlik edebilirim.Herkese iyi gezmeler şimdiden...

pervanizm' Alıntı:
Merhabalar herkese;
Bende aranıza yeni katılanlardanım.Adım ; Fatih Pervan,Sakarya'da ikamet etmekteyim,33 yaşındayım.Çocukluk çağımdan beri içimde motor aşkı olmasına rağmen ancak 3 sene önce motor sahibi olabildim.İstanbul'dan Sakarya'ya yerleşince şehrin uygunluğu açısından motor keyfi daha bir haz veriyor bu şehirde.Kanuni Racer marka 200 cc'lik motorum var.Şehir dışından Sakarya'ya gelen tüm Gezenbilir'cilere seve seve eşlik ve rehberlik edebilirim.Herkese iyi gezmeler şimdiden...
Merhaba Fatih aramıza hoş geldin

pervanizm' Alıntı:
Merhabalar herkese;
Sevgili Fatih,hoşgeldin aramıza.
Ben de Sapanca'da yaşıyorum.Arasıra görüşelim.
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Sevgili Fatih,hoşgeldin aramıza.
Ben de Sapanca'da yaşıyorum.Arasıra görüşelim.
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
hoşbulduk İbrahim Bey,memnun oldum.Müsait bir ara görüşelim.Bende Adapazarı merkezde ikamet ediyorum.

slm arkadaşlar bugün itibariyle bende yeni motorumla aranıza katıldım aslında ben araba pazarına jeep almak için gitmiştim ama bu motoru görünce dayanamadım herşey değişti :smiley:ve böylece iki teker dünyasında gene geri döndüm umarım benide aranıza kabul edersinz tüm arkadaşlara sevgiler saygılar..

fotograf.JPG

eraylive' Alıntı:
slm arkadaşlar bugün itibariyle bende yeni motorumla aranıza katıldım aslında ben araba pazarına jeep almak için gitmiştim ama bu motoru görünce dayanamadım herşey değişti :smiley:ve böylece iki teker dünyasında gene geri döndüm umarım benide aranıza kabul edersinz tüm arkadaşlara sevgiler saygılar..
hoşgeldiniz,yeni motorunuz hayırlı olsun..

Merhabalar sayın gezenbilir üyeleri ,
ben Mustafa SAĞLAM,Trabzon'da yaşıyorum ve Trabzonluyum,doğayı,doğada yaşamayı ve doğa ile ilgili her şeyi seviyorum,
motosiklet tutkunuyum,10 yıldır motosiklet kullanıyorum şu ana kadar 125-250cc klasmanında 5 motosikletim oldu, en son 20 gün önce motosikletimi sattım çünkü endro,kros tarzı bir motosiklet almayı düşünüyorum,
iyi forumlar diliyorum hoşçakalın,,

Ne zamandır yoktum.. Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum....

Selim Gönensin

Herkese merhaba ben tayfun;

Aranıza istanbuldan katılıyorum ulusal bir kanalda tanıtım yönetmenliği yapıyorum. ilk motorum yamaha xt125r'ı yaklaşık 26000 km'lik arazi ve asfalt deneyimiyle satıp tarz değişikliği yaparak ducati multistrada 620 aldım bu motorumla an itibariyle 10000km yaptım.

Sanırım yazacaklarım bu kadar Hoşbulduk :smiley:

toshi' Alıntı:
Herkese merhaba ben tayfun;

Aranıza istanbuldan katılıyorum ulusal bir kanalda tanıtım yönetmenliği yapıyorum. ilk motorum yamaha xt125r'ı yaklaşık 26000 km'lik arazi ve asfalt deneyimiyle satıp tarz değişikliği yaparak ducati multistrada 620 aldım bu motorumla an itibariyle 10000km yaptım.

Sanırım yazacaklarım bu kadar Hoşbulduk :smiley:

Hoş geldiniz Tayfun bey, Motorunuz hayırlı olsun..

eraylive' Alıntı:

Hoşgeldiniz.. BMW görünce kimse dayanamaz :smiley:
1100Gs güzel seçim olmuş hayırlı olsun..

kumyatak' Alıntı:
Merhabalar sayın gezenbilir üyeleri ,
ben Mustafa SAĞLAM,Trabzon'da yaşıyorum ve Trabzonluyum,doğayı,doğada yaşamayı ve doğa ile ilgili her şeyi seviyorum,
motosiklet tutkunuyum,10 yıldır motosiklet kullanıyorum şu ana kadar 125-250cc klasmanında 5 motosikletim oldu, en son 20 gün önce motosikletimi sattım çünkü endro,kros tarzı bir motosiklet almayı düşünüyorum,
iyi forumlar diliyorum hoşçakalın,,

Musatafa bey hoşgeldiniz.. Cross maceralarınızı bekliyoruz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR