Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,041
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

evet haklısın, motorsuz olmaz, tam motorla gezeceğin yerlerde var, belki aynı tarihe denk getiririz, orda olursam görüşürüz, dağ bayır zaten yerlerimiz, gazlarsınnnn, çaburlara da batarsınnn (Çamurcu Bayram arkadaşın da kulaklarını çınlatalım)sitede arkadaşların düzenlediği karadeniz turuda çok güzel, tam katılmak istediğim bir tur ama, izin tarihi uymuyor maalesef, inşallah bir başka sefere,

Etiketler

TAMZARATUR adında bir firma var. Oranın yetkilisi benim akrabam Ardeşen Işıklı'dan. Onların sitesine gir bak turlarına, kafana uyarsa takılırsın peşlerine hemşom. Benim durumlar belli değil. Gidecem derim 1 günde plan değişir gidemem yada aniden karar veririm yola çıkarım. Sana haber veririm yine de.

Herkese merhaba,
Otomobil sporlarıyla ilgileniyorum ama şimdiye kadar motorla hiç ilgilenmedim hiç dikkatimi çekmemişti yakın zamanda hep denildiği gibi bir anda içime giriverdi. Temmuz döneminde A2 ehliyetimi alıp yaz döneminde ise motor alarak yeni tecrübelere yol almak istiyorum :smiley:

onkal' Alıntı:
Herkese merhaba,
Otomobil sporlarıyla ilgileniyorum ama şimdiye kadar motorla hiç ilgilenmedim hiç dikkatimi çekmemişti yakın zamanda hep denildiği gibi bir anda içime giriverdi. Temmuz döneminde A2 ehliyetimi alıp yaz döneminde ise motor alarak yeni tecrübelere yol almak istiyorum :smiley:

Onkal kardeşim, yol yakınken bu sevdadan vazgeç derim. Hiç bulaşma. Biz bulaştık bi kere artık elden birşey gelmiyor karser gibi sarıyor her tarafı, atrafındakilere de bulaştırıyor. " Motosiklet alırsan seni boşarım" diyen arkadaşlarımızın eşleri bile motosiklete binmeye başladı böle lanet birşey giden dönmüyor bir daha....

Aramıza hoş geldin. Etkinlik ve toplantılara da bekliyoruz seni..

Murat VURAL
KOCAELI

Hoşbulduk arkadaşlar,

Etabın tozu, asfaltın sesi, dört tekerleğin aşkı damarlarımda dolaşıyorken iki tekerleğin heyecanı gizli kalmış, bir fırsat bulup ortaya çıkıyor şimdi hatta geç bile kalmış sanırım :D
Genlerde de var sanırım dede, baba eski motorcularmış bana sadece resimlerden görmek nasip oldu şimdi onlardan aldığım eli devam ettirmek lazım.

Önce ehliyet ve motor işini halledeyim inşallah etkinliklerede katılacağım, iyi dilekler için çok teşekkür ederim :smiley:

onkal' Alıntı:
Hoşbulduk arkadaşlar,

Etabın tozu, asfaltın sesi, dört tekerleğin aşkı damarlarımda dolaşıyorken iki tekerleğin heyecanı gizli kalmış, bir fırsat bulup ortaya çıkıyor şimdi hatta geç bile kalmış sanırım :D
Genlerde de var sanırım dede, baba eski motorcularmış bana sadece resimlerden görmek nasip oldu şimdi onlardan aldığım eli devam ettirmek lazım.

Önce ehliyet ve motor işini halledeyim inşallah etkinliklerede katılacağım, iyi dilekler için çok teşekkür ederim :smiley:

Değerli onkal geç kalmak ne kelime biz 50 mizde çelik-At bindik :D . Oyunun kurallarına uyun, sağlıkla binin. ;)

Sevgiler
Tayfun Sözer

Merhabalar ben Hulusi İstanbul Kurtköy'de oturuyorum.Yetkili Renault servis sahibiyim.Motorsiklet (BMW 1200 GS ) kullanmayı ve gezmegi çok seviyorum.Sizlerle yolLarda ve gezilerde görüşmek üzere.

tayfunsozer' Alıntı:
Değerli onkal geç kalmak ne kelime biz 50 mizde çelik-At bindik :D . Oyunun kurallarına uyun, sağlıkla binin. ;)

Sevgiler
Tayfun Sözer

Üstadımsınız peşinizdeyim o zaman :D

Rica ederim.Üstadlık her zaman yaşla olmuyor ;)
Benimki sadece öneri.Yaşamın ve ikitekerin gereklerine uyunuz, sağlıkla bininiz.

Sevgi ve dostlukla kalın.
Tayfun Sözer

Hayat ve iki teker tecrübelerinize istinaden benim ve bir çoğumuzun üstadısınız efenim,
önerileriniz bizler için değerlidir :smiley:

Hulusi' Alıntı:
Merhabalar ben Hulusi İstanbul Kurtköy'de oturuyorum.Yetkili Renault servis sahibiyim.Motorsiklet (BMW 1200 GS ) kullanmayı ve gezmegi çok seviyorum.Sizlerle yolLarda ve gezilerde görüşmek üzere.

Hulusi Abi. Aramıza hoş geldin. Amiral gemilerine sahip abilerimizin aramızda olması çok güzel. gezi ve etkinliklerde görüşürüz.

Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL

Sevgili dostlar hoşbulduk gezilerde ve yollarda görüşmek dileklerimle.

Merhabalar ben yeni bir kullanıcı olarak bu motorun her şeyi kanıma yayılmış durumda...
Adım Arca Soyadım DİRİL 16~ (~ işaretinin sebebi temmuzda 17 olacak olmam) yaşındayım...
Kırklareli/Lüleburgaz da oturuyorum yazlarımı İğneada da geçirmekteyim...
Yaklaşık 2 senedir motor kullanmaktayım...
İlk Motorum Ramzey QM125T-10D (Sarı-Siyah renginede hastaydım)(vay be modelini hâlâ hatırlamaktayım) hatta plakasınıda söyleyeyim 39 LU 839... Uzun bir süre kullandıktan sonra geçen sene belki daha fazla bir süre önce Biricik kızım SUZUKI AN125HK (siyah) plakası ise 39 SR 005 tir... 6,5 Lt lik deposu yaklaşık 23-24 TL ye dolmaktadır... Önceleri ayyaş gibi benzin içmesine rağmen şu zamanlar tüketimi ciddi anlamda bir düşüş yaşamıştır... 106 kg lık hafif bir motordur... Şehir içinde çok pratik kıpır kıpır bir motor...
3500~ kilometrede kendileri babam nihayet bu sene motor ehliyetini alacağı için biraz daha şehir dışına gezilerimiz olabilir...

Suzuki (Temsili)
[attachment=1]

Ramzey (Temsili)
[attachment=2]

Saygılar Sevgiler...

1.jpg

13757862_ihw.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR