Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,043
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Hoşgeldin Nuh kardeşim.Sakarya Pmukovadayım günübirlik turlarında sana eşlik ederiz bu taraflara gelirsen eğer.Senin gibi schooter kullanıyorum şimdilik. Günlük küçük geziler düşünüyorum bende.Arkadaşlarımız var böyle geziler için ama zaman sıkıntıları var onlarında.Neyse bu tarafa gelirsen beklerim burdan mesaj atarsan haberleşiriz.

Etiketler

çok sağolun arkadaşlar nasip olursa bu pazar izmit yuvacıkta olacagız günübirlik beş motor birarada giziyoruz şuan için yedi kişiyiz gezip gördüklerimizi sizlerler paylaşmak isterim saygılar

slm antalyadan osman ben....gezenbilir de uzun zamandır üyeyim....offroad bölümünde tüm türkiye tanır benı...antalya offroad takımı başkan yardımcısıyım...uzun zamandır motorsiklet kullanıyorum...eskiler bilir ilk motorum 3 çeyrek java...zamanla suzuki v strom ki nick name buradan geliyor...varadero...honda nt 700 deauville kullandım şu anda da deauville kullanıyorum...

mini5.jpg

mini4.jpg

selamlar bende istanblda oturuyorum iletşim sektöründe kendi işimi yapıyorum yaşım 51 ve yirmi beş yılı aşkındır motora bnerim hala her bşndiğimde ilk ğünkü gibi heycan var bende hala uslanmamışım yaşıma rağmen motora binmek için bu yaşta bile bahane uyduruyorum inanın bazen kendime ğülüyorum arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevğiler iyiki varsınız site zaten süper bende bu siteye yakın zamanda katılanlardanım

heycanlı' Alıntı:
selamlar bende istanbulda oturuyorum iletşim sektöründe kendi işimi yapıyorum yaşım 51 ve yirmi beş yılı aşkındır motora bnerim hala her bşndiğimde ilk ğünkü gibi heycan var bende hala uslanmamışım yaşıma rağmen motora binmek için bu yaşta bile bahane uyduruyorum inanın bazen kendime ğülüyorum arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevğiler iyiki varsınız site zaten süper bende bu siteye yakın zamanda katılanlardanım

Doğaya gönül vermiş herkese burdan selamlar adım Tarık ATV kullanıcısıyım.Hatay dörtyolda ikamet etmekteyim.Kendim gibi bugy bufalo ve atv kullanıcıları ile burdan tanışmak istiyorum.

23579_1410376907835_1484852314_31049525_3278761_s[1].jpg

Selam arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, İstanbul, Üsküdar'da yaşıyorum, Güzel Sanatlar Lisesinde resim öğretmeniyim..
Honda Transalp sahibiyim, gezilere ve etkinliklere fırsat buldukça katılmak isterim ;)

Ben de fazla eski olmama ragmen, tum yeni gelen arkadaslarimiza HOSGELMISLER diyorum, yollarda ve imkanlar cercevesinde organizasyonlarda gorusmek uzere. :smiley:

ekspresif' Alıntı:
Selam arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım, İstanbul, Üsküdar'da yaşıyorum, Güzel Sanatlar Lisesinde resim öğretmeniyim..
Honda Transalp sahibiyim, gezilere ve etkinliklere fırsat buldukça katılmak isterim ;)

Hocam aramıza hoş geldiniz. Bahar geldi, gezenbilir yollara dökülür artık. Forumu takip ederseniz etkinlik ve toplantılardan haberdar olursunuz, tanışma ve sohbet etme imkanı buluruz.

Selamlar..

ekspresif' Alıntı:
Selam arkadaşlar,

hoşgeldiniz. güneyede bekleriz. (10-11-12 haziran mersin motorsiklet şenliği) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR