Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,083
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

ugur_karakas' Alıntı:
Murat hocam yok valla gezileri pek askıya almış değiliz.. :smiley:
Geçtiğimiz hafta Bandırma-Bursa-Orhaneli-(Kütahya) Tavşanlı-Tunçbilek-İnegöl-Bursa-Bandırma
511 km. yol yaptık..
Bol virajlı dağ yolları, yer yer kar ve soğuk tadı damağımızda kaldı .. :smiley:
Cok fena sekilde adami ortadan catlatici kareler bunlar. Gaz kollariniza saglik. :smiley:

Etiketler

Her zaman her yerde, kalp kalbe. Bir kez de buradan selamlar Tamer'cigim, Katananin durusuna bayiliyorum tam adina layik pozlari var. ;)

mrtvural' Alıntı:
Ahmet PINAR üstada, sevgiler selamlar burdan...
Sevgili Murat estagfurullah, ustad olmaya ulasmakla geciyor bu omur. Hergun hepimiz birseyler ogreniyoruz, muhim olan bildiklerimizi sakinmadan paylasmayi becerebilmek bence.
Burada da hepimizin birbirimizden ogrenecegi cok hos ve duzeyl bir ortam var ne guzel. :smiley:

Teşekkür ederim hiç yorulmadımki,insan zevk aldığı bir işte yorulmuyor vallahi., ;D ;D

Vay toprağım benim. Seninle tanıştığıma memnun oldum. Yine görüşürüz belki memlekette..

UFUKK abü, Kurosçu ile görüştüm, duruma göre senin yanına gelicem, elinin altında bir atölye varmış, orda ufak bir operasyon yapıcaz motoruma.

iyi akşamlar hemşerim, tanıştığımıza bende memnun oldum , fuar vesile olur diğer gezenbilir üyeleriyle de tanışma fırsatı olur diye düşünmüştüm, ama mümkün olmadı, çok kalabalık olduğu icin herkes bir yerlerde, kimi alışverişte kimi gösteride, olmadıişte, inşallah başka bir etkinlikte görüşürüz.

aahhkatibim_34' Alıntı:
iyi akşamlar hemşerim, tanıştığımıza bende memnun oldum , fuar vesile olur diğer gezenbilir üyeleriyle de tanışma fırsatı olur diye düşünmüştüm, ama mümkün olmadı, çok kalabalık olduğu icin herkes bir yerlerde, kimi alışverişte kimi gösteride, olmadıişte, inşallah başka bir etkinlikte görüşürüz.

dogrusunu istersen seni ben davet etmiştim ve seninle benim ilgilenmem gerekiyordu .aynı zamanda muratada ben ilgilenecegimi ve far olayını çözecegimi söylemiştim .ve köyden misafirlerimde geldi .ben bile fuarı gezemedim bir oraya koş bir buraya ne yapacagımı şaşırdım ve motorda alamadık teyze ogluna kıyafetinieldivenini kaskını aldık gönderdik .motorunuda sıfır ybr yeni modelini köyden alacak hadi hayırlısı .diyer konulara gelince elimden bişey gelmiyor ben söz verirken ortada bu durumlar yoktu arkadaşım kısmet deyilmiş diyelim

Takma kafaya şefim.. tanışmış olduk, görüşmüş olduk.. UFUKK abünün gayfesini, kolasını içemedik ama birdahakine acısını çıkartırız artık napalım.

Bundan sonra etkinliklerde görüşürüz artık..

evet murat haklıısın tanışmaya fırsatımız oldu. birde fotoğraf makineni yanına alsaydın, iyi olacaktı, ,
Bayram sende haklısın, böyle zamanlarda olur, bir koşuşturmaca, kendi istediğini bile alamazzın arkadaşlarına yardımcı olmaktan,

Ben ne Bayramla, ne UFUKK'la nede senle konuşabildim.. Alış-veriş yapacaktım, mont alacaktım onu bile yapamadım nasıl fotoğraf çekecektum ha orada.....

Öteki fuar ARALIK ayına ertelenmiş haberiniz var mı?

aralardan geçerken çekerdun be uşağum, o kalabalıkta almak istediğini de alamazdın , oturma yerleri bile doluydu, işi olanda olmayanda ordaydı,öyle kalabalık ortamda alışveriş yapmak çok zor olsa gerek,

mrtvural' Alıntı:
Ben ne Bayramla, ne UFUKK'la nede senle konuşabildim.. Alış-veriş yapacaktım, mont alacaktım onu bile yapamadım nasıl fotoğraf çekecektum ha orada.....

Öteki fuar ARALIK ayına ertelenmiş haberiniz var mı?

bende bu ayki fuara hazırlanıyordum murat dedigin dogruysa ben bu sene fuar yüzü göremiyecem şimdi üzüldüm .murat ne zaman istersen gel bu hafta pazrgünü enduro etkinligi var yer kısırkaya gelmek isteyen gelebilir güzel olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR