Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,059
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

herkese merhaba,

ben selim

[attachment=1]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

erol81' Alıntı:
Meraba arkadaslar adım Erol
2006 Gsx-R ımı yeni sattım off-road olayı hosuma gitti drz 400 sm veya xt 660x istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum off-road cant ve lastik
takımı bu motorların tahmini ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar
MotoPlus 2010 da görüşmek üzere[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Hoşgeldin Erol, DRZ 400ün SM modelini alacağına direk S modelini almanı tavsiye ederim. Süper moto için gereken cant ve lastik ben aldığım dönemde(sene geçen sene) 1000 dolara mal oluyordu. Ayrıca süper moto ile enduro modelleri arasında ön çatal farkı da olduğu söyleniyor. Bu nedenle safkan enduro DR-Z 400 S. ;)

Ben racingten gelme olduğum için asfaltı bırakamam ama tabı bu zevk ozaman dahada pahalılasıyor çıkma olarak bulabilirmiyim sizce

Seda haklı, iki model biraz birbirinden farklı amortisör ve tekerlek ölçleri. makina almadan önce nerede hangi amaçla kullanacağını belirlemen gerekiyor. Cadde mi yoksa bizim gibi dağ bayır, dere tepe mi.. bende racing kullanıyordum ama şimdi Enduro kullanıyorum DRZ400S'i inceledim güzel makina, oturma pozisyonu biraz dik ama dengeli. HONDA almasaydım bu modeli alacaktım.

İki modelin de motor tork oranları aynı fakat lastik ölçüleri farklı. Sen SM modeline Arazi tipi lastik ve jant takarsan pek randıman alamazsın çünkü SM modelindeki amortisörler Sekme ve sıkıştırmalı tip dediğimiz yani asvalta daha uygun, sert ve yol tutar fakat S modelinde ise Yay önyükleme bir sistem kullanılmakta bu da bize arazi şartlarında büyük kasis ve çukurlarda bize konfor ve motora hakimiyet sağlamaktadır. Seda bunu bilir çünkü kullanıyor. Bilmem anlatabildim mi kardeşim.

Allah kaza bela vermesin

Murat VURAL

erol81' Alıntı:
Ben racingten gelme olduğum için asfaltı bırakamam ama tabı bu zevk ozaman dahada pahalılasıyor çıkma olarak bulabilirmiyim sizce

Sen bir tozu dumanı yut hele. ;)

mrtvural' Alıntı:
Seda haklı, iki model biraz birbirinden farklı amortisör ve tekerlek ölçleri. makina almadan önce nerede hangi amaçla kullanacağını belirlemen gerekiyor. Cadde mi yoksa bizim gibi dağ bayır, dere tepe mi.. bende racing kullanıyordum ama şimdi Enduro kullanıyorum DRZ400S'i inceledim güzel makina, oturma pozisyonu biraz dik ama dengeli. HONDA almasaydım bu modeli alacaktım.

İki modelin de motor tork oranları aynı fakat lastik ölçüleri farklı. Sen SM modelne Arazi tipi lastik ve jant takarsan pek randıman alamazsın çünkü SM modelindeki amortisörler Sekme ve sıkıştırmalı tip dediğimiz yani asvalta daha uygun, serv ve yol tutar fakat S modelşinde ise Yay önyükleme bir sistem kullanılmakta bu da bize arazi şartlarında büyük kasis ve çukurlarda bize konfor ve motora hakimiyet sağlamaktadır. Seda bunu bilir çünkü kullanıyor. Bilmem anlatabildim mi kardeşim.

Allah kaza bela vermesin

Murat VURAL

Murat Hocam benim DR-Z'den önceki motosikletim de XL 200'dü yani sizin motosikletinizin aynısı (benimki sadece kırmızıydı ama) :smiley: ancak ikisi arasında oturuş pozisyonu itibariyle ben bir fark hissetmedim. Sonuçta "enduro" da zaten sele üstünde yayılmak gibi bir durum pek olmuyor. :smiley:
DRZ 400 ile ilgili söyledikleriniz bence Erol'u yeterince aydınlatmıştır herhalde elinize sağlık. ;)

arkadaslar verdiğiniz bilgiler için ikinizide teşekkur ederim ozaman honda crf 250 ye yöneliyim biraz
toprakla asfaltı birbirine karıştırmayayım

CRF 250 deli makinadır. 250cc deyip millet burun kıvırır ama azgın at gibi üzerinden atar adamı hiç affetmez. Ölümü gelmeyecek bir makina. Şimdiden hayırlısı olsun. Güle güle kullan kardeş...

FatihZORLU' Alıntı:
23 Şubat Saat 12:45 civarı dünyaya geldi kızım..

mutluyuz çok farklı bi duygu allah herkeze yaşatsın bu duyguyu

Adı Elçin 3,360 Gr doğdu.
img0485b.jpg

img0493eu.jpg

Allah analı babalı büyütsün. :smiley:

Abowww.. :eek: Bora kerdeşim, Allah analı babalı büyütsün. Allah ona sağlık sıhhat, mutluluk ve başarı versin. gerçekten güzel bir durum duygularını tahmin edemiyorum çünkü ben hala bekarım :(

Kocaeli'den sevgiler selamlar
Murat VURAL

mrtvural' Alıntı:
Abowww.. :eek: Bora kerdeşim, Allah analı babalı büyütsün. Allah ona sağlık sıhhat, mutluluk ve başarı versin. gerçekten güzel bir durum duygularını tahmin edemiyorum çünkü ben hala bekarım :(

Kocaeli'den sevgiler selamlar
Murat VURAL

abi ben daha yeni nişanlandım ;D o güzel bebek fatih zorlu kardeşimizin. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR