Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,059
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

hoşbulduk ugur bey bu ay sonunda fuar için buluşma yapılırsa bende seve seve katılırım .. Siteye bugün üye oldum böyle bulusmalar için başlık açılıyor mu yoksa motosiklet baslıgını mı takip etmek gerekiyor acaba?

Etiketler

Fuarda buluşmak üzere bir program yapılmadı.
Benimde fuar için gelmeye niyetim var ama işlerden dolayı gün olarak kesin karar veremedim, bu yüzden buluşma görüşebilme ihtimali az
En önemlisi motosiklet festivallerini takip etmekte ve katılmakta fayda var, festival/kamp ortamı, dostlarımızla buluşmak yeni arkadaşlar edinmek için
en uygun ortam oluyor...

Yalnizgezen' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar

Adım murat 27 yasındayım Gebze - Kocaelide oturuyorum . Paşabahcede cam kalite kontrol görevlisiyim geçen yıl kawasaki 250r ile motosiklet hayatıma başlamış biriyim. Fazla tecrübem yok su ana kadar 3200km yol tecrübem var o kadar.. Sizinle gezilerde tanışmak dileğiyle hepinize iyi günler dilerim .. tekerleriniz düz bassın arkadaşlar ..

hoşgeldiniz keyifli forumlar. mersin şişecam'dan ;D bora artık offroad gezilerinizin fotoğraflarını bekleriz.

Merhaba bora bey memnun oldum tanıştıgımıza .. Yagmurlu günlerde cıkarmıyorum motoru bugün güzeldi hava cıkardım biraz dolaştım da .. Yaza dogru bol bol fotograflarla ve yapacagım gezileri anlatarak burada olacagım insallah.. Fotograf cekmeyi de cok seviyorum bakalım az kalbı bahar gelsin de :smiley:

Mersine giden arkadaşlarım cok begendigini söylüyor daha oraya gidip göremedim de kısmetse bu yaz gelip geçeceğim inşallah :smiley:

Arkadaşlar yarın aksam Antalaya gidiyorum orda gözüme güzel bir ktm kestirdim Allah izin verirse onu alıp pazartesi günü işlemleri halledip gelmeyi düsünüyorum hakkınızı helal edin demir atımla aranızda olurum yakın zamanda ;D

ugur_karakas' Alıntı:
Fuarda buluşmak üzere bir program yapılmadı.
Benimde fuar için gelmeye niyetim var ama işlerden dolayı gün olarak kesin karar veremedim, bu yüzden buluşma görüşebilme ihtimali az
En önemlisi motosiklet festivallerini takip etmekte ve katılmakta fayda var, festival/kamp ortamı, dostlarımızla buluşmak yeni arkadaşlar edinmek için
en uygun ortam oluyor...
fuar ile ilgili konu bu başlık altında açılmıştır.Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 :smiley:

Arkadaşlar Antalyadan motorumu aldım sag salim binerek getirdim KTM ile 570 km yol geldım bır gunde bugun biraz agrılarım olsada :p yol yaptıkça cok daha zevk almaya basladım 100 km nın altına dusmeden geldım ortalama 4.75 lt yakıt yakmısım cok keyıflı alet ancak sabır ve kondisyon gerektiriyor ;D

scuderia' Alıntı:
Arkadaşlar Antalyadan motorumu aldım sag salim binerek getirdim KTM ile 570 km yol geldım bır gunde bugun biraz agrılarım olsada :p yol yaptıkça cok daha zevk almaya basladım 100 km nın altına dusmeden geldım ortalama 4.75 lt yakıt yakmısım cok keyıflı alet ancak sabır ve kondisyon gerektiriyor ;D

kardeş hayırlı olsun. tam modelini yazarmısın varsa hatta resim isteriz ;) yağmur'a selamlar.

bora1071' Alıntı:
kardeş hayırlı olsun. tam modelini yazarmısın varsa hatta resim isteriz ;) yağmur'a selamlar.

sagol bora abi sen kurtulmaya calısıyon biz bulasıyoz hayırlısı olsun artık
2003 model gri siyah 640 lc4 5700 kmde foto işini uygun bir zamanda halledecem :smiley:

bora1071' Alıntı:
kardeş hoşgeldin. mersinden selamlar. baba olunca mesajını bekliyoruz :D

23 Şubat Saat 12:45 civarı dünyaya geldi kızım..

mutluyuz çok farklı bi duygu allah herkeze yaşatsın bu duyguyu

Adı Elçin 3,360 Gr doğdu.
img0485b.jpg

img0493eu.jpg

Değerli Fatih Bey sizi ve eşinizi kutluyorum.Analı babalı büyüsün.Hele bi sizinle iletişim kurmaya başlasın mutluluğunuz katlanacak.Şairin dediği gibi ''Hoşgeldin Bebek Elçin yaşama sırası sende''

Çok güzel bir bebek, maşallah.
Aramıza hoş geldin Elçin. :smiley: Analı babalı büyü, güzel bir ömrün olsun inşallah. Madem doğar doğmaz motosiklet bölümüne geldin, ileride süper bir motorsikletçi ol inşallah. ;)

Meraba arkadaslar adım Erol
2006 Gsx-R ımı yeni sattım off-road olayı hosuma gitti drz 400 sm veya xt 660x istiyorum tavsiyerinizi bekliyorum off-road cant ve lastik
takımı bu motorların tahmini ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim hepinize selamlar
MotoPlus 2010 da görüşmek üzere[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

n766552967_253049_4725.jpg

n766552967_253045_3503.jpg

n766552967_253016_2507.jpg

Merhaba
İstanbul Şişli'den katılıyorum. Uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum. CMR üyesiyim. Motosikletim Honda vtx 1300
Son iki senede eşimle birlikte 20 günlük Karadeniz(İstanbul-Sarp) ve 30 günlük Ege(İstanbul-Manavgat) turları yaptım. (7850 km)
Motosikletçi arkadaşlarla tanışmaktan mutluluk duyarım.
Sevgi ve saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR