Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,054
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

herkese selamlar,

ben selim

1.jpg

Etiketler

arkadaslar yeni suzuki 400 smr aklım karıstı en iyisi ben fuarı bekleyim. ;D

kemal bey gözünüz aydın, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah anne de elçin bebeğin sağlığıda iyidir inşallah tekrar hayırlı olsun

Fatih kardeş allah analı babalı büyütsün maaşallah allah nazardan saklasın 41 kere maaşallah

Fatih hocam ALLAH analı babalı hayırlı bir evlat olarak büyümesini nasp etsin. :smiley:

slm arkadaşlar ben mustafa AYAR A2motorun sahibiyim burdan yazmak istedim siteyi yıllardır bilirim ama çok üzüldüğüm bir konudan dolayı yazmadım ve uzak kaldım. toyotamı satılık için siteye koyduğumda çok fazla tepki aldım neden olduğunuda bilmiyorum.herkese keyifli sürüşler.. yolumuzu paylaştıkça güzeldir..

A2motor' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben mustafa AYAR A2motorun sahibiyim burdan yazmak istedim siteyi yıllardır bilirim ama çok üzüldüğüm bir konudan dolayı yazmadım ve uzak kaldım. toyotamı satılık için siteye koyduğumda çok fazla tepki aldım neden olduğunuda bilmiyorum.herkese keyifli sürüşler.. yolumuzu paylaştıkça güzeldir..
mustafa hocam merhaba,zannedersem yanlış kısımda açmışınız konuyu ilanlar bölümünde,off-road,da olabilirdi saygılar hocam.

Merhabalar,

Aranıza istanbul dan katılıyorum.22 yaşındayım.Nod32 antivirüs yazılımları Türkiye Distribitörlüğünde çalışıyorum.2005 falcon motorum vardı yazın sonunda büyütmek amacı ile sattım.Araştırmalarım devam ediyor.En yakın zamanda aranızda bulunmak ümidi ile,

saygılarımla.

Eski Motorum :(

15818368p4b.jpg

Aramıza hoş geldin FireeRider, makinan güzelmiş bende düşünüyordum aynısını almayı. memnun uydun, varmıydı canını sıkan yönleri?

İnşallah en kısa zamanda gönlündeki makinayı alırsın. NOD32 için herşey bişe diyor, sen ne dersin? 64 Bit XP Pro kullanıyorum 64 Bit versiyonunuz nasıl?

Seni sadece sitede forumda değil, etkinlik ve toplantılarda da görmek isteriz..

selamlar
Murat VURAL

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim en yakın zamanda bir arada olmayı bende çok istiyorum.
Falcon;
Kullanımı çok rahat çok keyifl bir motor.Rüzgar almanın dışında :( Yakıt tüketimi normalden biraz fazla bir motorsiklet 90 km hızın üzerinde çok fazla yakıyor.Hava soğutmalı oluşu herzaman içimde bir endişe sebebi olmuştur ama hiç başım ağrımadı.0-100 gayet seri ancak sonrsı zayıf bir motosiklet ben daha çok artık bana eski hazzı vermediği için sattım.egzantrik zinciri gevşetme ve çok sıkıştırıldığında yağ eksiltme huyu kronik sorunu.
Nod32,
İyi bir yazılım.64 bit desteği bulunuyor.

ilginize teşekkürler.

Ne zamandir ihmal etmisim burayi, tum yeni (benden sonra) gelen arkadaslarim hos gelmisler.

Sevgili Fatih taze babaligini kutlar, Elcin bebişe ve tum ailenize SAGLIK ve MUTLULUKLA dolu bir omur dilerim. :smiley:

FatihZORLU' Alıntı:
Merhabalar Adım Fatih A. ZORLU 24 Yaşındayım.
Evliyim..(3 Hafta Sonra Kızım Olacak Baba Adayıyım)
Antalyada Yaşıyorum..
Turizmde Aşçılıkla uğraşıyorum..
Yamaha YBR 125 (2007)Motorum var.
Motorize07 adlı bi gurubumuz var arasıra geziler düzenliyoruz.haftalık toplanıyoruz.
Motoru Seviyorum..
Yaklaşık 7 Ay evvel kaza yaptım.2 ameliyat geçirdim 4,5 ay evde yattım. hatta sağ el bileğimde %25 kusur kaldı ama..
Yinede vazgeçemiyorum..ileride V-Storm,Xt-660,Transalp tarzı bir motor alıp kendimi yollara adamak istiyorum.

Tanıştığımıza memnun oldum..

Selam ve Dua İle.. Fatih ZORLU
Merhaba sevgili meslekdasim hosgeldin aramiza.
Kazan icin cok gecmisler olsun ama lutfen dikkat et. Zira elin senin hunerlerini sergiledigin ve yeni dogacak kizin icin alacaklarini karsilayacak organin. Aman lutfen azami tedbir ve once guvenlik...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri