Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,088
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Resim yüklenmemiş.[attachment=1]

img.jpg

Etiketler

gsg-9' Alıntı:
beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.
hoşgeldiniz düşmek önemli değil önemli olan tekrar kalkabilmektir.inancınızı baki tutun amacınıza ulaşırsınız geçmiş olsun :smiley: ;)

çok sağolun zaten motor kazalarıyla alakalı vucüdumda sekiz kırık var.bunlar bile beni motorsiklet sevdasından döndüremedi.son kazamda tamam dedim gözüm motoru görmesin dedim ama ertesi gün motorum nerde? durumu nedir? diye sormaya başladım.yüzüne rüzgar yemeden olmuyor.bu arada bajaj çok güzel motor bir tane temiz olanından almayı düşünüyorum.motorunuzu güle güle kullanın tayfun bey.

Hoşgeldiniz Kağan Bey, öncelikle geçmiş olsun der bir an evvel sağlığınıza ve motorunuza kavuşmanızı dilerim..

gsg-9' Alıntı:
beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.

Kağan kardeşim, aramıza hoş geldin. Bir an önce iyileşip sahalara dönmeni bekliyoruz. Belki birgün hep beraber yol alırız. Fuara da bekleriz.

Murat

Merhabalar Adım Fatih A. ZORLU 24 Yaşındayım.
Evliyim..(3 Hafta Sonra Kızım Olacak Baba Adayıyım)
Antalyada Yaşıyorum..
Turizmde Aşçılıkla uğraşıyorum..
Yamaha YBR 125 (2007)Motorum var.
Motorize07 adlı bi gurubumuz var arasıra geziler düzenliyoruz.haftalık toplanıyoruz.
Motoru Seviyorum..
Yaklaşık 7 Ay evvel kaza yaptım.2 ameliyat geçirdim 4,5 ay evde yattım. hatta sağ el bileğimde %25 kusur kaldı ama..
Yinede vazgeçemiyorum..ileride V-Storm,Xt-660,Transalp tarzı bir motor alıp kendimi yollara adamak istiyorum.

Tanıştığımıza memnun oldum..

Selam ve Dua İle.. Fatih ZORLU

22112009202.jpg

Fatih kardeşim aramıza hoş geldin. bende Tekirova RIXOS'taydım bi süre PREMIUM'da takıldım. Sıkıldım döndüm evime, kocaeli'ye tekrar.

Geçmiş olsun diyim, hepimizin başına geliyor bu tür olaylar. Bir kere seleye değdimi, tadını aldı mı bırakamıyor insan işte naparsan yap. Yine de Allah kaza-bela vermesin.
V-Strom biraz Turing-uzun yol makinası büyük ve hantaldır, arazi şartlarına gelmez. XT660 tek silindir azgın bir aygır gibidir, şakaya gelmez atar seni üzerinden çok seridir. Transalp çift silindirli V motora sahiptir, kilo ve cüsse olarak uzun yolda, şehir içinde ve arazide de rahatlıkla kontrol edebilirsin.

Buralara yolun düşerse görüşürüz, bizim de oralara yolumuz düşerse haber veririz sana.

Kocaeli'den selamlar
Murat

Hoşbulduk.

Verdiğin bilgiler için çok sağol abi.

tabiki buralara yolunuz düşerse görüşmek tanışmak isterim.. inşallah bi gün bizimde yolumuz düşer oralara..

2-3 sene içinde motorumu değiştiremem kaza ve 4,5 ay evde yatmam baya bi maddi olarak zorladı beni.. açığı kapatmam lazım.. ileride bakıcaz artık bu tür motorlara..

teşekkür ederim..

Fatih kardeş aramıza hoşgeldin Ben ERDEK ten ÖMER motor bir tutkudur vazgeçmesi en zor olan doğru yedesin burada çok yararlı olacak bilgilere sahip arkadaşlar var her konuda bizde elimizden geldiği kadar etkinliklere katılmaya çalışıyoruz inşallah benimde hayalimdeki motor vstrom veya honda varadero haaaa bu arada allah eşine yardımcı olsun benimde 8 yaşında bi kızım var kız çocukları baba ya çok düşkün olur allah hayırlı doğum versin .

çok teşekkür ederim sağolasınız..

sabırsızlıkla beklıyoruz doğumu bakalım..

3,100 gr dı 1 hafta evvel doğuma kadar 3,5 kg olur heralde :D (babasına çekıcek heralde 99 kg yumda :smiley: )

FatihZORLU' Alıntı:
çok teşekkür ederim sağolasınız..

sabırsızlıkla beklıyoruz doğumu bakalım..

3,100 gr dı 1 hafta evvel doğuma kadar 3,5 kg olur heralde :D (babasına çekıcek heralde 99 kg yumda :smiley: )

kardeş hoşgeldin. mersinden selamlar. baba olunca mesajını bekliyoruz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR