tayfunsozer
Kamp III
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Resim yüklenmemiş.[attachment=1]
Resim yüklenmemiş.[attachment=1]
hoşgeldiniz düşmek önemli değil önemli olan tekrar kalkabilmektir.inancınızı baki tutun amacınıza ulaşırsınız geçmiş olsungsg-9' Alıntı:beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.
gsg-9' Alıntı:beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.
FatihZORLU' Alıntı:çok teşekkür ederim sağolasınız..
sabırsızlıkla beklıyoruz doğumu bakalım..
3,100 gr dı 1 hafta evvel doğuma kadar 3,5 kg olur heralde (babasına çekıcek heralde 99 kg yumda )