Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,067
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

seda motor iyi oldu ama soğuma değilde bir tedirginlik var üstümde bu motorla ilgili.

görünüşünü sevdiğim, tüm grup gezilerimizde abartısız en çok ilgiyi çeken bir motor ;D kullanımı ağır görünütüsüne rağmen çok rahat olan tam bir tork canavarı.

ilan duracak satılırsa model yükselteceğim ve mersindeki deneyimlerim sonucu servis hizmetini en çok beğendiğim markaya yamahaya yöneleceğim. ayrıca bu sene bitmeden mke'den defender alıp toplamak gibi bir hayalimde var :smiley: hayalleri gerçeğe dönüştürmek paraya ve bu aletin satılmasına da bağlı. uygun fiyatı görmezse zaten zarar ederek satmam ;)

Etiketler

a[attachment=1]ranıza yeni katıldım bütün arkadaşlara selamlar.

023.jpg

Gezenbilire hoşgeldiniz,ilgi duyduğunuz bölümlerin haber ver,kısmını onaylayıp gerekli bilgiler size otomatik olarak ulaşacaktır. :smiley:

Ben sanırdım ki, motorcularda GALERİCİ zihnıyetı yoktur.Eş dost kazıklanmaz,kandırılmaz.Delıkanlı olurlar
motorcu her yerde başka motorcunun dostudur,yardımına koşar
ama yaşadım ve gördüm ki motorcularda dönen dunyaya ayak uydurmuşlar.
( Dürüst arkadaşları tenzi ediyorum. )
yanı adını tabır etmek ıstemedığim geometrık bir şekıl almışlar
yazık 3-5 kuruşa adam satanlara--kendi karı için insanları düşünmeden kazıklayanlara yazıklar olsun...
Boracım herşey gönlünce olsun sıkma canını..

Hayırdır ters giden bir durummu oluştu,genel olarak motorcular motorcunun dostudur,fakat gerçek dost tabiki alışverişte belli olur.ben yolda kalırsam ilk duran hep motorcular oldu bu gerçek tabi durmadan geçip gidende olmuyor değil ama çoğunluk hep yardımcı oluyor. :smiley:

Ufuk bey ınsan şunu istiyor.Motor almaya gden heveslı ve kısık bütçeli arkadaşlara sırf elınden çıksın diye haşat motorları satanlar sıkıntımız.
itimat ettik,güvendik yanıldık
motordan soğuduk
maddı manevi kayıp ettık
üzüldük
ve en önemlisi hevesle aldığımız motora doya doya binemedik
en kötüsü de bu..
en azından şu olmalı
arkadaşım motorumun şu sorunu var,masrafı şu,fıyatı onun için bu denmesı gerekır diye düşünüyorum
ben öyle yapıyorum..

PARA HER ZAMAN KAZANILIR BİZ DOST KAZANMA DERDİNDEYİZ...

bora1071' Alıntı:
ben motoru çok güvendiğim birinden baktırmadan aldım. motor kısmının masraf açmayacağı söylendi. görünüşte ise birtek marş sorunu,arka lastik, zincir ve ön fren balatası ihtiyacı vardı. onları mersin'de hallederim dedim aklımdan. motoru alrken bana yapılan güzellik pazarlık harici ön arka dişili ile bir takım yağ filtresini hediye etmeleriydi :D motoru sürerek izmitten getirmeye çalıştım. çalıştım diyorum çünkü ankaraya 20 km kala elektirk problemi çıktı. ktm servisi rider'ı aradık. akşam ankarada kaldım, ertesi gün abdullah ustayla motoru römorkle servise aldık. problem çözüldü orada gitmişken yağı değiştirdim ve yeni zinciri aldım. çantamdaki hediye edilen yeni dişlileri takdırdım. zincir, yağ değişimi, romörk hizmeti ve elektrik işçiliği derken yaklaşık 500 lük olduk ;D orada usta sihirli cümleyi kurdu: yakında bu motor sana masraf açar bilgin olsun ;D mersine geldim 6 haftada motorla izmitten gelişim dahil 2000 km yol yapmış oldum. motordan şakırtı tipi öncedende olan ama benim uyanmadığım ses iyice arttı. ilk baktığımda o sesi sorduğumda bunlar ktm sesli çalışır hikayesi, beni yanıltmıştı. ;) ses dayanılmaz hale gelince motoru söktürdüm sonuçta piston/sekman,egzantrik zinciri, biyel kolu, orjinal contalar kullanılarak değişti. maliyeti 1500 tl'yi buldu. 1 ayda gelir denen parçalar 3 ayı bulunca moraller sıfırlandı :mad:

şuan motorumu seviyorum ama satılırsa tekrar ufak cc krosa döneceğim. ayrıca ciddi ciddi ilk planım 4x4 bir arazi aracı almak. iyiki bu site dikkatimi çekmiş diyorum :D sağlıcakla kal. motoru aldığım kişiyede kırgın değilim hata bende bu devirde kimseye güvenmeyeceksin.
bora hocam çok geçmiş olsun ben bu ktm meselesini dile getirdim burada ,ktm nin yaratıcısı vefat edince bu markanın arkasında duracak varis kalmadı,ve servisler birer birer dağıldı malesef,üzücü bir durum bu ama her zaman derim servisi ve parçası yaygın motosiklet her zaman en sorunsuz olanıdır tekrar geçmiş olsun. :smiley:

meteeor' Alıntı:
Ufuk bey ınsan şunu istiyor.Motor almaya gden heveslı ve kısık bütçeli arkadaşlara sırf elınden çıksın diye haşat motorları satanlar sıkıntımız.
itimat ettik,güvendik yanıldık
motordan soğuduk
maddı manevi kayıp ettık
üzüldük
ve en önemlisi hevesle aldığımız motora doya doya binemedik
en kötüsü de bu..
en azından şu olmalı
arkadaşım motorumun şu sorunu var,masrafı şu,fıyatı onun için bu denmesı gerekır diye düşünüyorum
ben öyle yapıyorum..

PARA HER ZAMAN KAZANILIR BİZ DOST KAZANMA DERDİNDEYİZ...
bu tür zihniyetteki simsarlar malesef var fakat baki değilller hocam adları çıkar 9 za inmez 8 ze ;)

valla arkadaslar tanısma forumunun gidişatı bozdum farkındayım özür dilerim ;D ancak Bora abicim şu an altında en kral motor var kıymetini bilmelisin dakarda yarışmış bir makina,bende KTM ci olcam Allah izin verirse ve de insanlar KTM hakkında çok yanlış bilgilere sahip servisler pahalı ona bişe demem ama parça sıkıntısı yok parçaları japon motorlardan daha ucuz ayrıca motor yapısı çok basit ve çok sağlam ben şanslıyım Yağmur gibi ktm den çok iyi anlayan bir komşum var bu işe girişiyorum ve tamirat olyınıda öğrenmekte kararlıyım, öteki türlüde söke taka bu motoru öğrenmek gerekiyor servislerle bu motor işi çok tuzluya patlıyor.

Yemi gelen arkadasımıza hosgeldin der yaptıgı hızlı bir giiriş olmuşş cbr rr ile :smiley: izmire motor bakmaya gidecem :smiley:

scuderia' Alıntı:
valla arkadaslar tanısma forumunun gidişatı bozdum farkındayım özür dilerim ;D ancak Bora abicim şu an altında en kral motor var kıymetini bilmelisin dakarda yarışmış bir makina,bende KTM ci olcam Allah izin verirse ve de insanlar KTM hakkında çok yanlış bilgilere sahip servisler pahalı ona bişe demem ama parça sıkıntısı yok parçaları japon motorlardan daha ucuz ayrıca motor yapısı çok basit ve çok sağlam ben şanslıyım Yağmur gibi ktm den çok iyi anlayan bir komşum var bu işe girişiyorum ve tamirat olyınıda öğrenmekte kararlıyım, öteki türlüde söke taka bu motoru öğrenmek gerekiyor servislerle bu motor işi çok tuzluya patlıyor.

Yemi gelen arkadasımıza hosgeldin der yaptıgı hızlı bir giiriş olmuşş cbr rr ile :smiley: izmire motor bakmaya gidecem :smiley:
motor için düşüncem sizinle aynı düşüncem sadece ktm servisleri,parçayı bulursunuz ama asla kendi servisi gibi garantör bulamassınız.çünkü bu makinayı her motorcu ben hallederim diyemez tabi mangalda kül bırakmayıp atıp tutan tamirciler hariç :D ;)tornavida tutan herkez bu sıralar motosiklet tamirhanesi açıyor mecidiyeköy bunun örneği İSTANBUL ??? :D

Merhaba Arkadaşlar, bir iki hafta nete giremedim. Motor muhabbetlerini özlemişim.
Yeni katılan arkadaşlara da Hoşgeldiniz diyorum.
Bu ayın sonunda Fuar var bildiğiniz gibi.
Burada sözleşerek fuarda buluşup tanışsak nasıl olur.
Selamlar.

Bora hocam başınıza gelen tatsız durumdan dolayı üzüntünüzü ve kızgınlığınızı içtenlikle paylaşıyorum.
Motora bu kadar masraf yaptıktan sonra keyfini çıkarın derim,, bir heves uğruna motor alıpta ilk darbede vazgeçmiş olmayın..
Kallın sağlıcakla..

ugur_karakas' Alıntı:
Bora hocam başınıza gelen tatsız durumdan dolayı üzüntünüzü ve kızgınlığınızı içtenlikle paylaşıyorum.
Motora bu kadar masraf yaptıktan sonra keyfini çıkarın derim,, bir heves uğruna motor alıpta ilk darbede vazgeçmiş olmayın..
Kallın sağlıcakla..

sağolun desteğiniz için teşekkürler. bu tür olaylar tabiki insanı üzüyor ama dünyanın sonu değil tabiki ;D Allah cümlemize kaza bela vermesin.

Bora Bey.Sıkıntınızı paylaşıyor,Pozitif yaklaşımınız için sizi kutluyoruz.Motorunuzu satsanız bile diğer projelerinizle başka başlıklarda yine birlikte olmak dileği ile.

Sevgiler.
Tayfun Sözer

beyler araya girecem ama hani ben geldim kendimi tanıtayım dedim.adım kağan yaklaşık 25 yıldır motorsiklet kullanıyorum.ama sadece bmw kullandım.nedense başka hiçbir motor gözüme hoş ve sağlam görünmedi.şu anda bmw r1100 gs - r51/3 - r60/6 - r25 ve r80gs motorlarım bulunmakta(burasını böbürlenmek için yazmadım ha yanlış anlamayın).dört ay önce geçirdiğim bir kaza yüzünden şu anda en büyük zevkimden mahrum kalmış durumdayım.ama yaza inşallah yola devam.herkese kazasız yolu ve farı açık günler dilerim.

Kağan Bey ''Araya Girmek '' ne demek Hoşgeldiniz.Biz ayın beşinde bitirmiştik.Genel Tanışma Formu ve Off-Road'da da sizi tanıdık. Motorlarınızı ve yeni aracınızı iyi günlerde kullanınız.Bir an önce sağlığınıza kavuşup aramıza katılmanızı bekliyoruz.

Sevgiler.
Tayfun sözer

Bajaj Stride.50 yaşımda sahip olduğum ilk scooter (Hindistan Vespa)
[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR