Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 381,019

Etiketler
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

merhabalar ben bayram iyibaş 24 yaşındayım ve yalovada ikamet ediyorum mesleğim esnaflık yalovada küçük bir su bayiim ve pekde yeni olmayan ama elime yeni gecen kawasaki klr 650 im var ayrıca işim geregi 150 lik scooter var uzun zamandır motor kullanıyorum ama ehliyetimi almamla beraber dışarıya açılma isteği başladı elimden geldiğince bunlara cevap vermeye çalışıyorum

22042010092.jpg

22042010093.jpg

22042010094.jpg

hoşgeldin. sonunda istediğin endurona kavuşmussun, hayırlı olsun. mersin'den selam :smiley:

Gezenbilir'e yeni üye oldum.

Bugünkü Motorum 2005 model yamaha xt125r.

Çok memnunum çünkü bu küçük yamaha şehir içinde çok pratik yumuşak huylu bir mini enduro. Skuter kadar rahat ve hafif arazide ise pek çok büyük enduro'dan daha özgür.

Pek çokları için bir dezavantaj olan düşük hacmi benim için tercih sebebi zira motoruma yüzde 90 şehir içinde ulaşım amaçlı biniyorum senede bir onbeş günlük bir geziye

çıktığımda en hızlı 70-80km ile gitmek biraz yorucu oluyor ama çıktığım hiç bir yoldan yorulup dönmedim.

1968 model 250 cc JAWA , 1991 honda nx 125 1952 BMW r68 600cc ve 1958 BMW r50 500cc geçmişte sahip olduğum motorlar arasındadır.

Ayrıca bir tane de çok az bindiğim ve çok sevdiğim 125cc hercules sachs iki zamanlı askeri motorum var.

Zahiri müellif'in arşiv bayaa sağlam..

XT125R gerçek güzel bir makina. Bakım gerektirmeyen, az yakan bir motour var. Güle güle kullan üstat, aramıza hoş geldin

Kocaeli'den selamlar
Murat

Bayram hocam hoşgeldiniz.KLR nin çok sağlam A kasasını almışsınız.Ancak güzel bir bakımdan geçirdinizmi uzun süre size hizmet verecek bir motordur.Hayırlı uğurlu olsunn.

Zahiri hocam sizde hoşgeldiniz.Keyifli yorumlar dilerim

Merhabalar,
Adım Cem Doğruoğlu,10 yılı aşkın enduro motor kullanıcısıyım,İstanbul da yaşıyorum.Çocuk sektöründe çalışan bir firmada yöneticilik yapıyor elimden geldiğince şehir dışı uzak rotaları kamplı olarak yapmaya çalışıyorum.Bir afrika kullanıcısı olarak aranızda bulunmaktan ve bu keyifli forumu paylaşmaktan mutluyum.Sağlıkla kalın.
[attachment=1]

13883473_a57.jpg

mrtvural' Alıntı:
Cem kardeşim. Amiral geminle aramıza hoş geldin. Kocaeli tarafına, inönü yaylasına da bekleriz seni kamplı-çadırlı.

Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL

Sıcak karşılaman için teşekkür ederim,vakti denk getirebilirmiyim bilmiyorum ama aktiviteye gelemesem bile bu yıl niyetim bölgenizi iyice bir etüt etmek.Yıllardır diyar diyar dolaştık ama burnumuzun dibine hiç mesai harcamadık :smiley: artık hem dost ziyareti hemde göz ziyafeti bir arada olacak...
En kısa sürede tanışmak ve paylaşmak dileği ile.
Saygılar selamlar,

selam hemşo senin kulakların çınladımı, bende senin kulaklarını çınlatmıştımmmm, karar verdinmi, memlekete doğru gitmeye,

Daha belli değil hemşom. Önce bütçeyi doğrultmamız lazım. Sonra ben motosikleti de götürmek istiyorum oraya ama motosiklet kullanarak 1.300km gidilmez diye düşünüyorum yaktığıum benzine, yorgunluğa harcadığım paraya değme. bir kamyonla yada otobos la göndermeyi düşünüyorum bir şekilde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri