Ben ömer herkeze merhaba v strom tutkunuyum ERDEK ten herkeze selam 9 uncu enduru clup erdek te olmuştu inşallah seneyede erdek te olur iki gün doğa harikası kapıdağ yarım adası manastırda çadır keyfi anlatılmaz yaşamak lazım
Enduroclub festivali enduro mosotiklet kültürünü yaymak adına her sene farklı bir yerde yapılmaktadır. Bu sene Kapıdağ'daydım ve Kapıdağ Yarımadası görüşmeye değer kesinlikle her endurocuya tavsiye ederim.
Enduroclub dostluğunun tadına vardıysanız bu sene sizi festivalin yapılacağı yere bekleriz.
hemşerim mersin'e de bekleriz yalnız v storm değilde ,yeni kasa transalp veya ktm 990 ı düşünün derim. seda' da bu konuda bana katılacaktır.enduro motorda jant tel olmalı
Merhaba hemşerim inşallah Adana da asker arkadaşım var onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum gidersem neden olmasın uğrarım tabi
haaaa bide gecen hafta transalp için pazarlık yaptık ama anlaşamadım 2002 model 2000 km de 12 bin istediler garaj motoru imiş ama benim yeğenim İzmir de araştırdı 10 ila 11 bin diyo bide çok yakıyor diyorlar bilmiyorum bide insanın içinde v strom aşkı varsa gözü başkasını görmüyor
KTM Avustralya markası zannedersem. Avustralyalılar da uzun boylular o yüzden dicem ama Japon makinaları da yükdek UFUK abi.. Hatta engin(!) ingilizcemle oturdum yazı yazdım adamlara. Dedim kardeşim siz hep uzun boylular için mi motosiklet üretiyorsunuz. Bizi,m gibi kısa bolylular hep Chopperle mi gezecek diye uzun bir yazı yazdım henüz bir cevap gtelmedi. Japon markalarında yakında alçak seleli, büyük cc'li makinalar çıkarsa bunun nedeni bilin ki Murat'tır.