Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,128
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

İbrahim35' Alıntı:
Merhabalar Motorsever arkadaşlarım ve gezenbilir,

Adım İbrahim ERCANSUNGUR. 22 yaşındayım, Selçuk Üniversitesinde otomotiv öğretmenliği bölümünde okumaktayım. İzmir/Urla'da yaşamaktayım. Motorsiklete olan hevesim ailemden hatta sülalemden gelmektedir. 2000 senesinden itibaren vitesli motor kullanmaktayım.2004 yılında ehliyetimi almakla beraber uzun yollara çıkabilmişimdir. 50000 km üzerinde deneyimim vardır. Çocukluğumdan beri motocrossa olan özlemim hiç bitmemişti. Bu işte bana ön ayak olan çinlilere tekrar teşekkür etmek isterim :smiley: Şu anda KTM 450 exc motosikletim le güzel vakitler geçirmekteyim(tabikide İzmir'de). En yakın zamnda yüzyüze tanışmak üzere diyorum.

hoşgeldiniz. bu sene enduroclub festivalindeki kros yarışında 1. olmuştunuz yanılmıyorsam. keyifli forumlar.

Etiketler

bora1071' Alıntı:
hoşgeldiniz. bu sene enduroclub festivalindeki kros yarışında 1. olmuştunuz yanılmıyorsam. keyifli forumlar.

Ta kendisi Bora abi. Seninle marmoktada karşılaşmıştık 2 sene önce. KTM ile nasıl gidiyosun,aldıktan sonra bi arıza olmuştu.Şimdi durum nasıl. KTM yi düşük devirde kullanmamaya özen göster tavsiyem.

Merhaba arkadaşlar yamaha xr660 hakkındaki görüşleriniz bir de boyu boldukça yüksek geldi fakat ustanın biri istediğin boya ayarlayabiliriz dedi skooterden sonra biraz zorlayacak gibi geliyor zırt pırt motor değiştirmek istemediğimden bir kez alayım kullanayım diyorum yakıt durumu nedir parça sorunu varmıdır pahalımıdır.

amacım eşim ile birlikte şehir içi ve sehir dışı gezinti yapabileceğim bir motor almak
250 cc lik bir skooter alıp bunun ile devam mı etsem yada yukarda bahsettiğim ki oldukça hoşuma gitti xr 660 mı ne dersiniz.

İbrahim35' Alıntı:
Ta kendisi Bora abi. Seninle marmoktada karşılaşmıştık 2 sene önce. KTM ile nasıl gidiyosun,aldıktan sonra bi arıza olmuştu.Şimdi durum nasıl. KTM yi düşük devirde kullanmamaya özen göster tavsiyem.

benden önceki düşük devride kullanıp zaten biyel kolunda bayağı bir boşluk yaratmış:smiley: 5 hafta bindim 2000 km yaptım. 2 ay önce söktürdüm motoru. piston-sekman-biyel kolu şipariş ettim ve geliyor ayın 23 ü gibi. beklemek işin zor kısmı ama şafak tükeniyor:smiley: gezilerinizi buradada paylaşmanı bekliyorum. ayrıca sloganımızı tekrarlıyorum "where there is a ktm there is also a way" !

Mavi1659' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yamaha xr660 hakkındaki görüşleriniz bir de boyu boldukça yüksek geldi fakat ustanın biri istediğin boya ayarlayabiliriz dedi skooterden sonra biraz zorlayacak gibi geliyor zırt pırt motor değiştirmek istemediğimden bir kez alayım kullanayım diyorum yakıt durumu nedir parça sorunu varmıdır pahalımıdır.

amacım eşim ile birlikte şehir içi ve sehir dışı gezinti yapabileceğim bir motor almak
250 cc lik bir skooter alıp bunun ile devam mı etsem yada yukarda bahsettiğim ki oldukça hoşuma gitti xr 660 mı ne dersiniz.

eşinizle binecekseniz selesi daha rahat bir motor almanızı tavsiye ederim. xt 660 yamaha ile 10.000 km yol yapmış biri olarak:smiley: bütçeniz ölçüsünde bence titreşimi az olan çift silindirli kawasaki kle 500 yada en güzeli honda transalp düşünebilirsiniz. tabi hepsinden önemlisi scooterdan 650 cc sınıfı bir enduro motora geçmeyi planlamanız konusunda vitesli motor tecrübenizi bilmediğimden yorum yapmayayım. xt 660 alırsanız enjeksiyonlu motoru ile az yakar, iyi titrer, turing camla bile rüzgar bol yenir:smiley:, parça sorunu yoktur. bazı parçaları ucuz bazıları ise garip derecede pahalıdır. örneğin ön çamurluk, yan kapaklar 100 tl altı ama mesela egzost üstündeki kapaklar tanesi 150 -200 arası, depodaki xt yazılı çıkartma en son 130 tl idi. tai bunlar bana biraz garip geldi kimine göre normaldir:smiley: motor işinde önemli olan sizi ona ısınmanız.

bora1071' Alıntı:
benden önceki düşük devride kullanıp zaten biyel kolunda bayağı bir boşluk yaratmış:smiley: 5 hafta bindim 2000 km yaptım. 2 ay önce söktürdüm motoru. piston-sekman-biyel kolu şipariş ettim ve geliyor ayın 23 ü gibi. beklemek işin zor kısmı ama şafak tükeniyor:smiley: gezilerinizi buradada paylaşmanı bekliyorum. ayrıca sloganımızı tekrarlıyorum "where there is a ktm there is also a way" !

Hadi ya üzüldüm. Peki motoru Serhatlardan almıştın sanırım,ordan yola çıktığında dönüş için ozaman dönüşte kalmıştın,sorun neyden kaynaklanmıştı. Ben çok şaşırmıştım gerçekten. Çok düzgün bir motora benziyordu. Ama senden önceki amcam aman temiz bineyim diye mobilet gibimi kullanmış:smiley: Umarım en yakın zamnda kavuşursun motoruna abi. Şuan bende mototruma uzağım valla çok özledim. Biran önce koltuğuna oturmak istiyorum. Elbette yaptığımız gezileri elimden geldiğince paylaşıcaz.

İbrahim35' Alıntı:
Hadi ya üzüldüm. Peki motoru Serhatlardan almıştın sanırım,ordan yola çıktığında dönüş için ozaman dönüşte kalmıştın,sorun neyden kaynaklanmıştı. Ben çok şaşırmıştım gerçekten. Çok düzgün bir motora benziyordu. Ama senden önceki amcam aman temiz bineyim diye mobilet gibimi kullanmış:smiley: Umarım en yakın zamnda kavuşursun motoruna abi. Şuan bende mototruma uzağım valla çok özledim. Biran önce koltuğuna oturmak istiyorum. Elbette yaptığımız gezileri elimden geldiğince paylaşıcaz.
izmitten gelirken yolda 3 kez hiçbirşey yokken stop eti. motor 15 dakika dinlenince tekrar çalışıyordu:smiley:. en son allahtan ankara'ya 20 km kala stop etti ama bu sefer çalışmadı. ankaralı uzun lakaplı aykutu bilirsin o geldi sağolsun, uğraştı. baktı olmayacak motoru benzinliğe çektik, bende öğretmenevinde kaldım. ertesi gün riderda motoru yaptırdım. marşta ve akü şarj redresöründe problem varmış. gitmişken ön arka dişli vardı sıfır bende bir sarı renk iris zincir aldım:smiley: motor görüntüde boya, şase olarak iyide, sorun diğer yerlerdeymiş. görüşmek üzere.

bora1071' Alıntı:
izmitten gelirken yolda 3 kez hiçbirşey yokken stop eti. motor 15 dakika dinlenince tekrar çalışıyordu:smiley:. en son allahtan ankara'ya 20 km kala stop etti ama bu sefer çalışmadı. ankaralı uzun lakaplı aykutu bilirsin o geldi sağolsun, uğraştı. baktı olmayacak motoru benzinliğe çektik, bende öğretmenevinde kaldım. ertesi gün riderda motoru yaptırdım. marşta ve akü şarj redresöründe problem varmış. gitmişken ön arka dişli vardı sıfır bende bir sarı renk iris zincir aldım:smiley: motor görüntüde boya, şase olarak iyide, sorun diğer yerlerdeymiş. görüşmek üzere.

Anladım abi,eh hadi artık bu son işlemlerde oldumu gönül rahatlığıyla binersin motorsikletine. Görüşmek üzere Bora abi. Belki bu sene Mersine gelebilirim,kesin görüşürüz zaten. Eğer senin yolunda Konya'dan geçicek olursa beklerim abi. No: 0505 7982885

İbrahim35' Alıntı:
Merhabalar Motorsever arkadaşlarım ve gezenbilir,

Adım İbrahim ERCANSUNGUR. 22 yaşındayım, Selçuk Üniversitesinde otomotiv öğretmenliği bölümünde okumaktayım. İzmir/Urla'da yaşamaktayım. Motorsiklete olan hevesim ailemden hatta sülalemden gelmektedir. 2000 senesinden itibaren vitesli motor kullanmaktayım.2004 yılında ehliyetimi almakla beraber uzun yollara çıkabilmişimdir. 50000 km üzerinde deneyimim vardır. Çocukluğumdan beri motocrossa olan özlemim hiç bitmemişti. Bu işte bana ön ayak olan çinlilere tekrar teşekkür etmek isterim :smiley: Şu anda KTM 450 exc motosikletim le güzel vakitler geçirmekteyim(tabikide İzmir'de). En yakın zamnda yüzyüze tanışmak üzere diyorum.
Mrb aramıza hoşgeldin ne kadar güzel böyle başarılı arkadaşları aramızda görmek artık izmirde bizleri temsil eden bir aadaşımız olduğunu bilmek çok güzel istanbulada bekleriz saygılar sunarım.

hasanfb' Alıntı:
Jeep kullanıcısıyım ama A2 ehliyetimi çoktan aldım...

şehir içi scotter kullanıyorum acil durumlarda...
mrb ne kadar güzel,bende serbest dalıcıyım fakat motosiklet ve ofroad ,ile ilgileniyorum,scooter,kçüçük vahşi kısraklar,ama sonuçta 2 teker hafife almayalım,ve ayrıda kalmayalım saygılar.fbUFUKK. ;)

UFUKK' Alıntı:
Merhaba aramıza hoşgeldin ne kadar güzel böyle başarılı arkadaşları aramızda görmek artık izmirde bizleri temsil eden bir aadaşımız olduğunu bilmek çok güzel istanbulada bekleriz saygılar sunarım.

Ufuk hocam hoşbulduk. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım İstanbul'a gelip yüzyüzede tanışcak fırsatım olursa elbetteki. Tekrar hoşbulduk :smiley:

UFUKK' Alıntı:
Merhaba ne kadar güzel,bende serbest dalıcıyım fakat motosiklet ve ofroad ,ile ilgileniyorum,scooter,kçüçük vahşi kısraklar,ama sonuçta 2 teker hafife almayalım,ve ayrıda kalmayalım saygılar.fbUFUKK. ;)

Aynen öyle aslında motor tutkum benim çok ayrıdır... Rüzgarı hissedeceğim bir araç olsun ön camı yatan dedim hemde arazide 10 numara olsun CJ kısmetimmiş...
Saygı benden... Teşekkürler ilgine...

selam arkadaşlar bende bir motosiklet tutkunuyum onun rüzgarı ve asaletiyle sizlerleyim umarım iyi dostluklar ve geziler oluştururum sizlerle herkeze bol rüzgarlı günler

lady_macbeth' Alıntı:
selam arkadaşlar bende bir motosiklet tutkunuyum onun rüzgarı ve asaletiyle sizlerleyim umarım iyi dostluklar ve geziler oluştururum sizlerle herkeze bol rüzgarlı günler
hoşgeldiniz aramıza rüzgarı ruhunda hissedenler in,içine katıldığınız için bizi mutlu ettiniz saygılar. :smiley:

hasanfb' Alıntı:
Aynen öyle aslında motor tutkum benim çok ayrıdır... Rüzgarı hissedeceğim bir araç olsun ön camı yatan dedim hemde arazide 10 numara olsun CJ kısmetimmiş...
Saygı benden... Teşekkürler ilgine...
ne demek kardeşim aynı ruhu paylaşan herkez birdir benim için ben teşekkür ederim.RÜZGARI RUHUNDA HİSSETTİN sürece özgürsün. ;) :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR