Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,129
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

tevfik' Alıntı:
Herkese merhaba
Ben Tevfik AKGENÇ 27 yaşındayım İstanbuldan katılmaktayım, ilaç sektöründe elektrik teknisyeni olarak görev yapıyorum.
Artık yeni fz6 Fazerimle ve Nikon D70s ile aranızdayım enkısa zamanda etkinliklerde buluşmak dileği ile...

hoşgeldiniz.

Etiketler

merhaba motorsiklet dostları.ben kemal 29 yaşındayım 10yaşından beri tutkum son sürat devam ediyor.18 de A2ehliyeti aldım.3adet aracım var 2 si yürür biri sorunlu kullandıklarım 1954 SİMSON AWO 250 S ve 93 simson 53 s tir.sorunlu ise honda cb 125 s tir.herkese kazasız mutlu serüvenler.

Awo.jpg

Edirne Dağcısı' Alıntı:
merhaba motorsiklet dostları.ben kemal 29 yaşındayım 10yaşından beri tutkum son sürat devam ediyor.18 de A2ehliyeti aldım.3adet aracım var 2 si yürür biri sorunlu kullandıklarım 1954 SİMSON AWO 250 S ve 93 simson 53 s tir.sorunlu ise honda cb 125 s tir.herkese kazasız mutlu serüvenler.
Klasiklerden hoşlanıyorsunuz belli hoşgeldiniz.

merhabalar

siteye hemen hemen ilk acildigi gunden itibaren uye olmama ragmen bir turlu aktiv sekilde katilimda bulunamadim.
bundan sonra daha duzenli girmeye ve katkida bulunmaya calisacagim.

istanbul'da ikamet ediyorum ve v-strom 650 kullaniyorum. uzun seyahat yapmayi seviyorum. en sonra mayis ayinda turkiye-fas-turkiye turumu tamamladim. simdiden seneye icin planlar yapiyorum.

monaco

fransa-italya siniri

ourzazate-marakesh yolu

not: yardim icin Metal_Militia'ya tesekkurler

Merhaba
"Cevap Ver"i tikladiktan sonra eklenti modülü görünecektir.Resim ".jpeg" ya da ".gif" uzantili olmali.Bu yöntem islemez ise,

Resim upload icin www.imageshack.us adresini tavsiye ederim.

Belirtilen linki mesaj kutusuna yapistirdiginizda sorun cözülecektir.

Not:Rica ederim üstat,yardimim dokunduysa ne mutlu :smiley:

merhaba,,
şimdilik resimdeki cbr 125 var.. büyütürsem gözüm cbf 600 lerde ..Bu arada klasik motorlarıda severim ;D..

Recovered_JPEG Digital Camera_4811.jpg

emmy' Alıntı:
merhaba,,
şimdilik resimdeki cbr 125 var.. büyütürsem gözüm cbf 600 lerde ..Bu arada klasik motorlarıda severim ;D..
hoşgeldiniz cbr 125 ufak gibi görünsede 160 km hıza çıkabilen bir canavar tek hoşlanmadığım yanı lastik ebatı küçük oluşu yoksa hızlı ve seri bir makina,cbf 600 doğru karar,ama keseye fazla zarar sonuçta honda,saygılar.

UFUKK' Alıntı:
hoşgeldiniz cbr 125 ufak gibi görünsede 160 km hıza çıkabilen bir canavar tek hoşlanmadığım yanı lastik ebatı küçük oluşu yoksa hızlı ve seri bir makina,cbf 600 doğru karar,ama keseye fazla zarar sonuçta honda,saygılar.

hoşbulduk.. benim hız yapmaya pek merakım yok..lastik ebadına gelince kalın lastik bende güven hissi uyandırıo nedense..bu yüzden motoru biraz büyütmek istiyorum zamanı geldi gibi :smiley: aslında kafamda cbf600 haricinde bmw f650 gs ve transalp var.. f 650 ve transalp için karşılaştırma konusu açtım ..cbf 600 bu iki motordan biraz farklı olduğundan onu katmadım oraya. saygılar

emmy' Alıntı:
hoşbulduk.. benim hız yapmaya pek merakım yok..lastik ebadına gelince kalın lastik bende güven hissi uyandırıo nedense..bu yüzden motoru biraz büyütmek istiyorum zamanı geldi gibi :smiley: aslında kafamda cbf600 haricinde bmw f650 gs ve transalp var.. f 650 ve transalp için karşılaştırma konusu açtım ..cbf 600 bu iki motordan biraz farklı olduğundan onu katmadım oraya. saygılar

ktm 640 adventure larıda araştırmanızı tavsiye derim. hem sıfında en güçlü, arazide en yetenekli, hemde en hafifi:smiley: az modifiye et dakar rallisine gir gibisinden bişey:smiley:

ktm lerin iyi motorlar olduklarını duymadım değil..ama çevremde kullanan arkadaşımda olmadığı gibi motoru yakından bile göremedim .piyasada az var sanki.o yüzden hiç düşünme fırsatım olmadı. sanırım biraz araştırmam gerek..:smiley:

emmy' Alıntı:
transalp ve bmw hakkında size geniş bir bilgi sunumu yapmıştım.saygılar. ;)

Merhaba;

Ben İstanbul'dan Özgür,28 yaşındayım,Sinema/Dizi Film setlerinde prodüksiyon amirliği yapıyorum,biryandan da blues,rock ve heavy metal müzik üzerine ikinci el plak ve cd dükkanı açmaya çalışıyorum..

İki teker üzerindeki en önemli gezim 1999 senesinde bisikletle tek başıma 4,5 ay süren ege ve akdeniz seyahatimdi fakat bütün yüklerim sırtımdaki çantada olduğundan bir süre sonra sırtımda kronik ağrılar oldu ve bisiklet kullanmayı bırakmak zorunda kaldım,şimdi iyiyim ama 120 kiloyum ;D...2002 senesinde yamaha viragom oldu,işimin yoğunluğu nedeniyle kısa sürdü motor maceram ancak aklım hep motorsiklette kaldı...

Ve bugün bir v-strom hevesli olarak aranızdayım....

Ahmet ARİF'in sözleriyle Yaşamak, sade "yaşamak" Yosun, solucan harcıdır.

Biz yaşamayı bilenlerdeniz ve hep beraberiz.....

Yakın zamanda yollarda görüşmek dileğiyle.....

Merhabalar Motorsever arkadaşlarım ve gezenbilir,

Adım İbrahim ERCANSUNGUR. 22 yaşındayım, Selçuk Üniversitesinde otomotiv öğretmenliği bölümünde okumaktayım. İzmir/Urla'da yaşamaktayım. Motorsiklete olan hevesim ailemden hatta sülalemden gelmektedir. 2000 senesinden itibaren vitesli motor kullanmaktayım.2004 yılında ehliyetimi almakla beraber uzun yollara çıkabilmişimdir. 50000 km üzerinde deneyimim vardır. Çocukluğumdan beri motocrossa olan özlemim hiç bitmemişti. Bu işte bana ön ayak olan çinlilere tekrar teşekkür etmek isterim :smiley: Şu anda KTM 450 exc motosikletim le güzel vakitler geçirmekteyim(tabikide İzmir'de). En yakın zamnda yüzyüze tanışmak üzere diyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri