Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,129
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

UFUKK' Alıntı:
ne demek kardeşim aynı ruhu paylaşan herkez birdir benim için ben teşekkür ederim.RÜZGARI RUHUNDA HİSSETTİN sürece özgürsün. ;) :smiley:
Rüzgar yelkende de hissediliyor,yaşasın özgürlük ...

Etiketler

Selamlar arkadaslar ankara cankayadan Erman ben 27 yasındayım bu yaz motor sevdam ybr 125 le basladı artarakta devam etmek yaklasık 2500 km dir onunla beraberim yaza dogru kawasaki er 6 f e terfi etmeyi düsünüyorum temız gorursenız benı haberdar edin :smiley:

scuderia' Alıntı:
Selamlar arkadaslar ankara cankayadan Erman ben 27 yasındayım bu yaz motor sevdam ybr 125 le basladı artarakta devam etmek yaklasık 2500 km dir onunla beraberim yaza dogru kawasaki er 6 f e terfi etmeyi düsünüyorum temız gorursenız benı haberdar edin :smiley:
MRB.hoşgeldiniz aramıza 125 ybr sağlam bir makinadır,düşünceniz güzel bu şimdilik sizi tatmin eder ama sakın basite almayın ybr nin şakası yoktur size ihanet etmez yolda bırakmaz sonraki tercih tekrar yamaha fayzer 600 olsun nedersiniz. ;)

Sagolun tesekur ederim hoşgördük :smiley: dediginiz gibi ybr125 gercekten parasının hakkını sonuna kadar veren bir makina 4 silindir düsünmüyorum simdilik er 6 f alırsam 20 30 bin km kullanmayı dusunuyorum uzun yıllar hem az yakıyor hem cok kacıyor ayrıca arkadasımın kullandım ,kullanması dengesı manevrası benım motorumdan daha rahattı hıc yabancılık cekmedim...ayrıca yedi göller kampı altında bir baslık actım umarım ilgilenen cıkarda gideriz :smiley:

konuyla ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40764.0

İbrahim35' Alıntı:
Anladım abi,eh hadi artık bu son işlemlerde oldumu gönül rahatlığıyla binersin motorsikletine. Görüşmek üzere Bora abi. Belki bu sene Mersine gelebilirim,kesin görüşürüz zaten. Eğer senin yolunda Konya'dan geçicek olursa beklerim abi. No: 0505 7982885

bora1071' Alıntı:
izmitten gelirken yolda 3 kez hiçbirşey yokken stop eti. motor 15 dakika dinlenince tekrar çalışıyordu:smiley:. en son allahtan ankara'ya 20 km kala stop etti ama bu sefer çalışmadı. ankaralı uzun lakaplı aykutu bilirsin o geldi sağolsun, uğraştı. baktı olmayacak motoru benzinliğe çektik, bende öğretmenevinde kaldım. ertesi gün riderda motoru yaptırdım. marşta ve akü şarj redresöründe problem varmış. gitmişken ön arka dişli vardı sıfır bende bir sarı renk iris zincir aldım:smiley: motor görüntüde boya, şase olarak iyide, sorun diğer yerlerdeymiş. görüşmek üzere.

Ooooo beyler bakıyorum muhabbeti sardırmış, dertleşiyorsunuz buralarda. ;D

mrb kartere konan yağ oranı limi,tleri geçmemeli oda stop etmesine sebep oluyor,teklemese bile. :smiley:

motorcu arkadaşlarımızın olması çok hoş seda birbirimizin derdinden anlıyoruz.yoldaş desek daha doğru. :D

Hep burda dertleşiyoruz dostlar. Ufukk abümüz bi organize yapsa da bir araya gelebilsek, karşılıklı çay-gayfe içsek daha iyi olmaz mı. Ben kalkar gelirim izmitlerden.

Murat VURAL
KOCAELI

mrtvural' Alıntı:
Hep burda dertleşiyoruz dostlar. Ufukk abümüz bi organize yapsa da bir araya gelebilsek, karşılıklı çay-gayfe içsek daha iyi olmaz mı. Ben kalkar gelirim izmitlerden.

Murat VURAL
KOCAELI
Mrb murat haklısın 29 ekimde bir toplanma düşünülüyor kısa zaman içinde bir konu açılacak,o tarihte bir araya gelir sohbet eder çaylar içilir,sorunlar paylaşılır. ;)

Ben ömer herkeze merhaba v strom tutkunuyum ERDEK ten herkeze selam 9 uncu enduru clup erdek te olmuştu inşallah seneyede erdek te olur iki gün doğa harikası kapıdağ yarım adası manastırda çadır keyfi anlatılmaz yaşamak lazım :D :D ;) ;)

Mrb ömer aramıza hoşgeldin,erdek,teki enduro şenliği güzeldi,çadır zaten doğanın bir parçası bir yaşam tarzıdır,inşallah beraberce bunu yaşarız kalıcı olmanız dileğim ile saygılarımı sunarım.ne tarz bir ayağınızı yerden kesen motora sahipsiniz. :D

Merhabalar Ufuk arkadaşım şehir dışındaydım mesajları okuyamdım mesajını aldım teşekkür ederim inşallah etkinliklerde buluşmak üzere ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri