Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,314
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

AVCI_77' Alıntı:
Merhabalar Ufuk arkadaşım şehir dışındaydım mesajları okuyamdım mesajını aldım teşekkür ederim inşallah etkinliklerde buluşmak üzere ;) ;) ;)
mrb önemli değil :D

Etiketler

UFUKK siz moderatörmüydünüz yeni mi oldunuz?Eğer önceden ise şimdiden farketmediğim için özürümü dileyimmmm....

ferdane gül' Alıntı:
UFUKK siz moderatörmüydünüz yeni mi oldunuz?Eğer önceden ise şimdiden farketmediğim için özürümü dileyimmmm....
ferdane merhaba teşekkür ederim,rica ederim efendim ne demek sağolun.

AVCI_77' Alıntı:
Ben ömer herkeze merhaba v strom tutkunuyum ERDEK ten herkeze selam 9 uncu enduru clup erdek te olmuştu inşallah seneyede erdek te olur iki gün doğa harikası kapıdağ yarım adası manastırda çadır keyfi anlatılmaz yaşamak lazım :D :D ;) ;)
Enduroclub festivali enduro mosotiklet kültürünü yaymak adına her sene farklı bir yerde yapılmaktadır. Bu sene Kapıdağ'daydım ve Kapıdağ Yarımadası görüşmeye değer kesinlikle her endurocuya tavsiye ederim.
Enduroclub dostluğunun tadına vardıysanız bu sene sizi festivalin yapılacağı yere bekleriz. ;)

Ufuk Abim, kaç gündür fırsat bulup kutlamayı yapamadım. Moderatörlüğün vatana, millete, gezene, bilire, gezmeyip de isteyene, hayırlı uğurlu olsun. ;)

Seda hanım... Hoşgeldiniz...

O bölgeyi biraz bilirm. Gerçekten müthiş yerler..

Yediğiniz, içtiiniz sizin olsun, siz biraz anlatın oraları neler yaptınız, fotoğrafları bekliyoruz.

Murat VURAL
KOCAELI

merhaba

hakkımda herşey: www.muratcanbek.com

Yolunuzda açık olsun gazınızda....

Dünyanın En iyi motorsikleti Honda İnnova Kullanıyorum.Hakkını vererek.Sevgiler...

Seda hanım sizi orada gördüm motoru çok güzel kullanıyorsunuz bir bayan olarak inşallah v strom mu alınca bende bütün etkinliklere katılmak isterim

AVCI_77' Alıntı:
Seda hanım sizi orada gördüm motoru çok güzel kullanıyorsunuz bir bayan olarak inşallah v strom mu alınca bende bütün etkinliklere katılmak isterim

hemşerim mersin'e de bekleriz:smiley: yalnız v storm değilde ,yeni kasa transalp veya ktm 990 ı düşünün derim. seda' da bu konuda bana katılacaktır.enduro motorda jant tel olmalı:smiley:

muratcanbek' Alıntı:
merhaba

hakkımda herşey: www.muratcanbek.com

Yolunuzda açık olsun gazınızda....

Dünyanın En iyi motorsikleti Honda İnnova Kullanıyorum.Hakkını vererek.Sevgiler...

hoşgeldiniz. motorunuzdaki hepco çantalar çok güzel olmuş. günün birinde hatta yakın zamanda satarsanız talibim:smiley: keyifli forumlar.

Merhaba hemşerim inşallah Adana da asker arkadaşım var onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum gidersem neden olmasın uğrarım tabi
haaaa bide gecen hafta transalp için pazarlık yaptık ama anlaşamadım 2002 model 2000 km de 12 bin istediler garaj motoru imiş ama benim yeğenim İzmir de araştırdı 10 ila 11 bin diyo bide çok yakıyor diyorlar bilmiyorum bide insanın içinde v strom aşkı varsa gözü başkasını görmüyor

ktm 990 nı gördüm ERDEK TE enduru clup ta benim çadırın yanında bi abide vardı İSTANBUL lu idi güzel motor ;)

SedaOzkok' Alıntı:
Ufuk Abim, kaç gündür fırsat bulup kutlamayı yapamadım. Moderatörlüğün vatana, millete, gezene, bilire, gezmeyip de isteyene, hayırlı uğurlu olsun. ;)
mrb seda teşekkür ederim. :smiley:

AVCI_77' Alıntı:
ktm 990 nı gördüm ERDEK TE enduru clup ta benim çadırın yanında bi abide vardı İSTANBUL lu idi güzel motor ;)
mrb neden ktm lerin boyu o kadar yüksekki hiç anlam veremem. :smiley:

Selamlar Dostlar...

KTM Avustralya markası zannedersem. Avustralyalılar da uzun boylular o yüzden dicem ama Japon makinaları da yükdek UFUK abi.. Hatta engin(!) ingilizcemle oturdum yazı yazdım adamlara. Dedim kardeşim siz hep uzun boylular için mi motosiklet üretiyorsunuz. Bizi,m gibi kısa bolylular hep Chopperle mi gezecek diye uzun bir yazı yazdım henüz bir cevap gtelmedi. Japon markalarında yakında alçak seleli, büyük cc'li makinalar çıkarsa bunun nedeni bilin ki Murat'tır.

Kocaeli'den sevgiler, selamlar
Murat VURAL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR