Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 382,350
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

UFUKK' Alıntı:
merhaba,bu siteyi geç farkettim ama mükemmel gerçekten anlatıldığı gibi,etkinlikleri yakından takip edeceğim inşallah.

selam ufuk öncelikle hoş geldin ben sizlere siteyi anlata anlata bitiremedim sizlerse daha yeni yeni farkediyorsunuz belki motorumdaki stıkırlar olmasa birçok .arkadaşımı burda göremiyebilirdim .fakat bu site çok güzel .bir site .motosiklet .bölümü ise .canlanacak .bundan eminim :smiley:çünkü sayımızda aktif arkadaşlarımızda siteyi fark edip aramızda olmaya başladılar .önümüzdeki sene .inşallah çok gezilere imza atacaz. tekrar hoş geldin diyorum:smiley:

Etiketler

kuroscu' Alıntı:
selam ufuk öncelikle hoş geldin ben sizlere siteyi anlata anlata bitiremedim sizlerse daha yeni yeni farkediyorsunuz belki motorumdaki stıkırlar olmasa birçok .arkadaşımı burda göremiyebilirdim .fakat bu site çok güzel .bir site .motosiklet .bölümü ise .canlanacak .bundan eminim :smiley:çünkü sayımızda aktif arkadaşlarımızda siteyi fark edip aramızda olmaya başladılar .önümüzdeki sene .inşallah çok gezilere imza atacaz. tekrar hoş geldin diyorum:smiley:
ooooo bayramcım evet ya aradığımı buldum sanırım,inşallah zamanla daha iyi olacak,hoşbulduk.

5609_120792737648_624192648_2033746_3752958_s.jpg

Merhaba Ferda Hanım..

Hakkımda yazdıklarınız çok hoşuma gitti. Normalde KOCAELI motosiklet kullanıcısı açısından zayıf bir şehir buna rağmen İstanbul ve Sakarya oldukça aktif. Bende istedim ki KOCAELI'nın de sesi olsun burda.

Ben hem ciddi olarak fotoğrafla ilgilenen aynı zamanda da bir motosiklet kullanıcısıyım. Normalde ya yalnız seyahat ederim yada çok az kişi ile fakat dostluğu arkadaşlığı, yeni insanlarla tanışmayı severim. Bir motosiklet dostluğu -dayanışması vardır. Bu bütün dünyada da böyle eski motorcu abilerimizden biz böyle öğrendik. benim amacım bu ruha bir nebze de olsa katkıda bulunmak. Eğer işe yarıyorsa ne mutlu bana

Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL

murat bey selam bursa Ali Riza BARIN F 650 GS DE birkaç husus var diyorsunuz nedir bunlar bilgi alabileceğim ustalar kimler tlf veya meil adreslerini bildirirsen çok sevinirim

Ali Rıza kardeşim.. Birtakım tartışmalara neden olmamak için F650 kullanan arkadaşların sıkıntılarını buraya yansıtmadım fakat bir üst satırda UFUK isimli abimiz var daha yeni sattı makinasını onunla yazışabilirsiniz.

Ben F650 sahibi değilim fakat satın almayı düşünüyordum. Kocaeli'de yaşıyorum ve şehrimdeki güvendiğim bildiğim ustaların bana anlattıklarını ve atölyerinde gösterdiklerini biliyorum arıca forumları kurcalarsanız birçok başlık bulabilirsiniz.

Selamlar
Murat VURAL

alirizabarın' Alıntı:
murat bey selam bursa Ali Riza BARIN F 650 GS DE birkaç husus var diyorsunuz nedir bunlar bilgi alabileceğim ustalar kimler tlf veya meil adreslerini bildirirsen çok sevinirim

Sevgili arkadaşım.bende 650 f vardı makina güzeldi ama bir parça sorunu olduğunda çok sıkıntı çekiyorsun istinye bmw ye gidiyorsun parça siparişi veriyorlar bekle almanyadan gelsin fiyatları ne sen sor ne ben söyleyeyim.ama bir ustası var tabiki bu da güngörende stadyumun oralarda bmw ustası ama çakma değil orjinal usta.valla serviste dahil kardeşim,hepsi yontma peşinde BMW en varsa seni kaz olarak görüyorlar.almadıysan şayet vazgeç bmw,den.

Selamlar Dostlar..

Bayram için, uzun mesafeli olmamak şartıyla kamplı-çadırlı motosikletli aktivitesi olan arkadaslar varsa lütfen yazsın. Gerekirse ortak organizeler yaparız yada birbirimizin gurubuna katılabiliriz.

Murat VURAL
KOCAELI

Merhaba Murat Bey,
İftar yemeğimiz çok güzel geçti,etkinlik sayfasına yüklüyoruz resimleri.Size toplu çekilen resimlerimizden birini göndereyim....
Görüşmek üzere...

topluluk 2.jpg

murat kardeş,seni göremedim resimi çeken malesef karenin dışında kalıyor.güzel paylaşım teşekkürler.

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba Murat Bey,
İftar yemeğimiz çok güzel geçti,etkinlik sayfasına yüklüyoruz resimleri.Size toplu çekilen resimlerimizden birini göndereyim....
Görüşmek üzere...

Mrb ferdane hanım,teşekkür ederim paylaşım için keşke yer alabilseydim demekten başka bir şey söyleyemiyorum.güzel bir gece olmuş keşke bulunabilseydim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR