Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 382,377
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ali Rıza kardeşim.. Aramıza hoş geldin

Almış olduğun makina gayet güzel ama kaç model ve kaç km'de biraz bahsedermisin

BWM F650 güzel makina ama 4/4 lük değil. buna rağmen piyasası çok iyi, istediğin zaman iyi fiyatlara satabiliyorsun. F650'de dikkat etmek birkaç husus var bunları iyice araştırmanı, ustalara danışmanı tavsiye ederim.

Selamlar
Murat VURAL
KOCAELI

Etiketler

merhaba,bu siteyi geç farkettim ama mükemmel gerçekten anlatıldığı gibi,etkinlikleri yakından takip edeceğim inşallah.

4650_100625092648_624192648_1744117_2443045_s.jpg

mrtvural' Alıntı:
Zamanla çözersin... buralardan ayrılma yeter...

Murat

valla hiç ayrılcağımı sanmıyorum istanbulda yaşıyorum,keşke daha evvel keşfetseydim,hep free takılıyordum murat kardeş bu arada yaşım 44, :smiley: görüşürüz arkadaşım sağol.

mrtvural' Alıntı:
Tamamdır hocam... Görüşürüz ben KOCAELI'deyim..

Murat

bu arada izmit buz paten pistine kaymaya gidiyorum,gene sizin oraya kefkene dalışa ,ve marşukiye,ye yuvacık barajına motorla çok geliyorum.yuvacıkta çadır kurarım genelde günü birlik.biraz fazla hızlı oldu ama. ;D :smiley:

6529_117070017648_624192648_1980881_3540742_n.jpg

Gayet güzel hocam... Anlaşılıyor ki doğru yerdesin.

Ben Enduro Motosiklet kullanıcısıyım aynı zamanda fotoğrafçıyım. kalabalık bir fotoğraf gurubum var ama motosiklet ekibimiz henüz zayıf. Bizim gezi ve aktivitelerimiz genellikle fotoğraf çekim ve motosiklet gezisileri şeklinde oluyor. genellikle günübirlik olmasına rağmen çadırlı kamplarımız da olmuyor değil.

Birgün karşılaşırız hocam yollarda...

mrtvural' Alıntı:
Gayet güzel hocam... Anlaşılıyor ki doğru yerdesin.

Ben Enduro Motosiklet kullanıcısıyım aynı zamanda fotoğrafçıyım. kalabalık bir fotoğraf gurubum var ama motosiklet ekibimiz henüz zayıf. Bizim gezi ve aktivitelerimiz genellikle fotoğraf çekim ve motosiklet gezisileri şeklinde oluyor. genellikle günübirlik olmasına rağmen çadırlı kamplarımız da olmuyor değil.

Birgün karşılaşırız hocam yollarda...

Bende 650 F BMW vardı geçen ay çıkardım elden çok parça problemi yaşadım,gına geldi sattım,şimdi honda var memnunum .

6609_129396262648_624192648_2148183_8154507_n.jpg

Jeep34' Alıntı:
Haklısınız. Bahara girerken motosiklet bölümü moderatörlerinin girişimleri ile Şile'de tanışma toplantısı için bir araya geldiler. Devamını dilerdik tabiiki.

Off-road bölümümüz çok aktif. En azından motosiklet bölümü ile beraber toplantı ve tanışmalar düzenleyebiliriz.
Selamlar.

aynı ruhu paylaşan bir gurubuz sonuçta,of road heyecanını bize anlatır,bizde heyecanımızı onlara anlatırız,anlatmakla kalmayıp denemeleri konusunda paylaşım ve imkan sağlarız.aynı çatı altında 2 yabancı olamayız olmamalıyız.

4650_99942392648_624192648_1734910_4135049_n.jpg

Merhaba arkadaşlar,
1 yıldan fazla zamandır forumdayım,niye motosiklet -bisiklet sevdalıları aktif değilller ve aramızda olmuyorlar diye düşünüyordum;hatta bunu gezenbilir 2.festivalinde Düzce' de de forum yetkililerine de iletmiştim.Ama görüyorum ki Kocaelinden Murat Bey katılanlar arasında sıcaklığı sağlamış durumda ,canlılık gözleniyor bunun devamını dilerim tebrikler....
Ankara'da oturuyorum,sağlık nedenlerim ile motorcu arkadaşlarıma rağmen sevdiğim -ilgi duyduğum bu dünyayı uzaktan seyretmekle yetiniyorum.Doğa sporlarından dalış-yelken -treeking-dağcılık ve kamp ile ilgileniyorum(bence bunlar hep birbiri ile bağlı).
Aranızda olmaktan mutlu oldum;yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
1 yıldan fazla zamandır forumdayım,niye motosiklet -bisiklet sevdalıları aktif değilller ve aramızda olmuyorlar diye düşünüyordum;hatta bunu gezenbilir 2.festivalinde Düzce de forum yetkililerine de iletmiştim.Ama görüyorum ki Kocaelinden Murat Bey katılanlar arasında sıcaklığı sağlamış durumda bunun devamını dilerim tebrikler....
Ankara'da oturuyorum,sağlık nedenlerim ile motorcu arkadaşlarıma rağmen sevdiğim -ilgi duyduğum bu dünyayı uzaktan seyretmekle yetiniyorum
inşallah bende bu konuda aktif olacağım evet benimde dikkatimi çekti zayıflığı,ben istanbuldanım,11 eylüldeki yemekte bulunacağım kimseyi tanımıyorum zor olacak benim için ama ilk adımı atmam lazım.

4650_99942392648_624192648_1734910_4135049_n.jpg

Arkadaşlar,Ankara grubu olarak yakında bir etkinliğimiz var,sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38775.0

Çok ilginç oldu yazınız,tam bu konuyu yazarken sizde yazmışınız(akıl ve mantık bir yerde birleşir)...
İftar yemeğine gitme kararından vazgeçmeyin,göreceksiniz oradaki arkadaşlar da son derece cana yakın kişiler,orada bulunanlarla tanışmış olusunuz ;yalnızlıkta çekmeyeceginizin garantisini veririrm.GARANTİ NASIL VERİYORUM ?Çünkü benzer şeyi bende yaşadım ,Bolu kış kampına kimseyi tanımadan gittim(gittiğime pişman olmadım doğru kararmış)
Istanbul etkinliğine gitmem Ankara motorla nedirki derseniz aynı tarihli yemeğimize bekleriz ;) .
UFUKK' Alıntı:
inşallah bende bu konuda aktif olacağım evet benimde dikkatimi çekti zayıflığı,ben istanbuldanım,11 eylüldeki yemekte bulunacağım kimseyi tanımıyorum zor olacak benim için ama ilk adımı atmam lazım.

Murat Bey,Ankara'da çok motorcu arkadaş var sanırım;sizde Kocaelinden gelirseniz hem grubu canlandırmış hemde tanışmış oluruz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR