Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 380,157

Etiketler
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

mrtvural' Alıntı:
Ufuk abim.. Tam ortada mavi gömlekli olan benim... makinayı kurup, koşa koşa geldim oraya...

Murat VURAL
yok yok ben yaşlanıyorum galiba o kadarda iyi baktım :-\

UFUKK' Alıntı:
Merhaba ferdane hanım,teşekkür ederim paylaşım için keşke yer alabilseydim demekten başka bir şey söyleyemiyorum.güzel bir gece olmuş keşke bulunabilseydim.
Çok iyi olurdu katılabilseydiniz,sevinirdik...Ağrı dağına çıkan arkadaşlar sunum yaptı ,çok güzel oldu...Bir sonraki etkinlikte bekleriz....

mrtvural' Alıntı:
Birdahaki yemeğe gider misafir oluruz onlara Ufuk abi ne dersin??

Murat VURAL
Bekleriz,hatta hazırlıklı gelin çektiğiniz resimlerden ve gezilerden slayt gösterisi bile yapabiliriz...

Süpriz yapar cumartesi gecesi etkinlik yaparsanız Gezenbilir Ankara ekibi olarak da katılabiliriz belki ;) ...

Merhabalar adım Murat ama motor camiasında Kazdağlı nick,i ile anılırım
anne ve baba tarafından memleketim Edremit olduğu için bu isim arkadaşlarım tarafndan yakıştırıldı
İstanbul Pendikte yaşıyorum
Bmw 1150 gs motorum var
genellikle uzun geziler yapmayı seviyorum
iki senedir boydan boya karadeniz gezdim
geçen sene sahilden
bu senede trabzondan itibaren hiç karayoluna inmeden yaylalardan gürcistana kadar gezdik
önümüzdeki bahar likya turunu yapacağız
her daim sitede ve yollarda karşılaşmak dileği ile

kazdagli' Alıntı:
anne ve baba tarafından memleketim Edremit olduğu için bu isim arkadaşlarım tarafndan yakıştırıldı
Bmw 1150 gs motorum var
geçen sene sahilden
bu senede trabzondan itibaren hiç karayoluna inmeden yaylalardan gürcistana kadar gezdik
mrb hoşgeldiniz 650 bmw vardı bendede karadenizi boydan boya dolaştık bir kardeşimiz vefat etti dönüş yolunda tırla çarpıştı gökçen elbi,karadeniz defteri kapandı motorla benim için,bende gürçistandaydım onlar dönüş yolunda kaza yaptılar ama malesef bende kesti tatili,ağustosun 3 ila 15 şi arası. tekrar hoşgeldin aramıza.

UFUKK' Alıntı:
Merhaba hoşgeldiniz 650 bmw vardı bendede karadenizi boydan boya dolaştık bir kardeşimiz vefat etti dönüş yolunda tırla çarpıştı gökçen elbi,karadeniz defteri kapandı motorla benim için,bende gürçistandaydım onlar dönüş yolunda kaza yaptılar ama malesef bende kesti tatili,ağustosun 3 ila 15 şi arası. tekrar hoşgeldin aramıza.
Sevgili Ufuk
evet kazadan haberim var
sevgili GÖKÇEN mıcırlı bir yolda kaza geçirmiş Pendikten olduğu için ayrıca tanırım
görüşmek üzere

kazdagli' Alıntı:
Sevgili Ufuk
evet kazadan haberim var
sevgili GÖKÇEN mıcırlı bir yolda kaza geçirmiş Pendikten olduğu için ayrıca tanırım
görüşmek üzere
yok abim mıcırlı değil çalışma yapılan yoldu dönüşe geçtim oraya gittim kaymak gibi yol ama gökçen uyudu duran tıra çarptı onun şeridinde gitti 500 metre hemde.

UFUKK' Alıntı:
yok abim mıcırlı değil çalışma yapılan yoldu dönüşe geçtim oraya gittim kaymak gibi yol ama gökçen uyudu duran tıra çarptı onun şeridinde gitti 500 metre hemde.

galiba uzun yola ve yorgunluğa alışık olmadan, yol ve sürüş tecrübesizliği vede uzun yola uygun olmaya motor seçimi
kazayı tetiiklemiş
duyduğumuz bu
doğal olarak sen en net bilensin

Herkese merhaba
Ben Tevfik AKGENÇ 27 yaşındayım İstanbuldan katılmaktayım, ilaç sektöründe elektrik teknisyeni olarak görev yapıyorum.
Artık yeni fz6 Fazerimle ve Nikon D70s ile aranızdayım enkısa zamanda etkinliklerde buluşmak dileği ile...

tevfik' Alıntı:
Herkese merhaba
Ben Tevfik AKGENÇ 27 yaşındayım İstanbuldan katılmaktayım, ilaç sektöründe elektrik teknisyeni olarak görev yapıyorum.
Artık yeni fz6 Fazerimle ve Nikon D70s ile aranızdayım enkısa zamanda etkinliklerde buluşmak dileği ile...
kardeşim hoşgeldin ben ufuk abin
;)

kazdagli' Alıntı:
Bmw 1150 gs motorum var
geçen sene sahilden

hoşgeldiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR