Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 382,377

Etiketler
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

mrtvural' Alıntı:
Aramıza hoş geldin Gürcell... tatlısı tuzlusu fark etmez.. Dostluk arkadaşlık önemlidir bizim için. Motosiklet dostluğu, dayanışmasıdır esas olay.

Ankara'ya Selamlar

Murat VURAL
KOCAELI

Hoşbulduk. Böyle güzel bir forumda yeni dostların arasında olmak cidden çok güzel.

PrometheusTR' Alıntı:
hoş geldin gurcell :smiley:

Hoşgördüüük procan...

Senin araç arayışın ne durumda buldunmu kafana göre birşey? Geçen konuştuktan sonra benim de kafama yattı gibi gibi birşeyler. :D

MasterF.K.' Alıntı:
valla bi ara göçtük abi ama bi kaç güne kadar işe başlıyorum tekrar.herbişeye hız veririm artık :smiley: sen nasılsın?

İstanbul'a yerleştim bende. Buralardayız artık :D

gurcell' Alıntı:
Selam arkadaşlar. Ben Ankaradan gürcell. Yaş 32. Beni tanıyanlar genelde tatlı su motorcusu derler.

Gürsel'im , hoşgeldin ZAT kardeşim :D

Ankaralı arakdaşlar, Murti ufak bir kaza geçirmiş Cide'de. Yarın gündüzden arayıp bir geçmiş olsun dileyin isterseniz.

PrometheusTR' Alıntı:
Ankaralı arakdaşlar, Murti ufak bir kaza geçirmiş Cide'de. Yarın gündüzden arayıp bir geçmiş olsun dileyin isterseniz.

Prooo murat abinin 506 lı numarası iptal olmuş, bende başka numarası yok sana zahnmet özelden yollayabilirmisin?
Nasılmış? durumu hakkında bilgin var mı?

mutto' Alıntı:
İstanbul'a yerleştim bende. Buralardayız artık :D

Gürsel'im , hoşgeldin ZAT kardeşim :D

Hoşbulduk mutto nasılsın dostum. İstanbylda bol şans dilerim, zor bir şehir, Allah yardımcın olsun. Zat ne alemde? sattınmı?.

gurcell' Alıntı:
Prooo murat abinin 506 lı numarası iptal olmuş, bende başka numarası yok sana zahnmet özelden yollayabilirmisin?
Nasılmış? durumu hakkında bilgin var mı?

Korkulacak bir şey yok, sanırım sadece serçe parmağını kırmış. Numarayı yolluyorum sana.

Hoşgeldin Gürcell biraderim.
Nasıl gidiyor tükkanın işleri, sen nasılsın?

merhaba
adım irfan. adanalıyım, ankarada ikamet ediyorum. mimarım.
bu siteyi yeni farkettim ama memnun oldum. uzun bir süre dağcılık ve bisiklet aktivitelerinde bulundum. bir süredir de motosiklet sahibiyim. ekserisi solo olmak üzere uzun/kısa geziler yapıyorum.
biryerlerde karşılaşmak üzere...
selamlar

mrtvural' Alıntı:
Arkadaşımıza KOCAELİ'den geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz.

Selamlar
Murat VURAL
KOCAELİ

Abi kendisiyle görüştükten sonra msj ınızı okudum, İlk görüşmemizde iyi dileklerinizi iletirim kendisine.

MasterF.K.' Alıntı:
evet evet ben derim :D hoşgeldin gürsel abi.pardon abi değil birader :p :D

Hoş bulduk blaaaderrr...

Sülyman' Alıntı:
Hoşgeldin Gürcell biraderim.
Nasıl gidiyor tükkanın işleri, sen nasılsın?

Hoşbulduk süleyman abey. Tükkan işlerinde şu ara ne yazıkki pek tat tuz yok. Seni sormalı Abi, nasılsın? Uzun zamandır görüşemiyoruz.

irfan_s' Alıntı:
merhaba
bu siteyi yeni farkettim ama memnun oldum. uzun bir süre dağcılık ve bisiklet aktivitelerinde bulundum. bir süredir de motosiklet sahibiyim. ekserisi solo olmak üzere uzun/kısa geziler yapıyorum.
selamlar

İlk hoşgeldiniz benden olsun.

irfan_s' Alıntı:
merhaba
selamlar

İrfan kardeşim... Aramıza hoş geldin.. Biraz uzağız ama yolun buralara düşerse beklerim.

Selamlar
Murat VURAL

KOCAELİ

PrometheusTR' Alıntı:

Üzüldüm şimdi. Geçmiş olsun dileklerimi iletin benim yerime de :-\

gurcell' Alıntı:
Hoşbulduk mutto nasılsın dostum. İstanbylda bol şans dilerim, zor bir şehir, Allah yardımcın olsun. Zat ne alemde? sattınmı?.

Gürsel'im sağolasın. Başladık buralarda işe. Bankacı olduk ;D Zat Çanakkale'de kaldı. Dikili gezisinden sonra yatalak oldu bizim zart. Şimdi Çanakkale'deki bizim ekip bakıyor ona. Yokluğumu aratmıyorlarmış :D Kısmetse başka bir motor alacağım buralardan. Sen ne yaptın Zat'ı ?

irfan_s' Alıntı:
merhaba
selamlar

Hoşgeldin mimar usta :D

mutto' Alıntı:
Gürsel'im sağolasın. Başladık buralarda işe. Bankacı olduk ;D Zat Çanakkale'de kaldı. Dikili gezisinden sonra yatalak oldu bizim zart. Şimdi Çanakkale'deki bizim ekip bakıyor ona. Yokluğumu aratmıyorlarmış :D Kısmetse başka bir motor alacağım buralardan. Sen ne yaptın Zat'ı ?

Hayırlı uğurlu olsun. İşinde başarılar dilerim. Ben zat-ı muhteremi değiştirmeyi düşünüyordum lakin bi hesap kitap işi yapınca anladımki uzun bir süre birlikte takılacağız. :D

arkadaşlar merhaba ben bursadan Ali Riza BARIN çoktandır siteyi ziyaret edemedim bakıyorum endurocu arkadaşlar çoğalmış bende yeniyim gerçi çok olmadı gezenbillir deki arkadaşların tecrübelerine danışarak f 650 gs aldım bursa enduro clübe üyü oldum ve yol sürüş eğitimlerine katıldım çokgüzel eğitimler veriyorlar buradan hepsine çok teşekkürler sizlerede selam lar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR