Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar rüzgar severler...Şu anki motorum suzuki sv650s.Kesinlikle sevmiyor tozlu yolları.Ama at sahibine göre kişniyor.Ruhum kaçmak istediğinde tenha yerlere beni zorlasada götürüyor istediğim yere...Sizleri çok iyi anlıyorum...ferdi esmer.
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum yapacağınız gezileri paylaşırsanız memnun olcağız bende yamaha 1100 virağo var çok menunum ama şimdi birde kros merakı uyandı bende kısmet olursa inşallah alacağım hep içimde bir duyğudur zirvelere çıkmak murat dağı gezilerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşşekkür ediyorum çok beğendim heycanlı
Valla bende endro alacaktım ama aile içi iç savaş tahmin ediyorsunuzdur,ayrıca bir arkadaşımızıda yeni kaybettik.Şu sıralar biraz zor sizin anlayacağınız.
Aramıza hoş geldiniz dostlar.. Racingçilere iyi dinlenmeler, Endurocu ve cross'çu arkadaşlara da güzel bir kış sezonu diliyorum. Kocaeli'ye yolunuz düşerse beklerim