Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,962
Ynt: Motorunuz Nedir?

sagolasın murat abim allah razı olsun daha siteye yeni üye oldum yaklaşık 10 senedir motor kullanıyorum bu motorumu yaklaşık 2 sene önce aldım gayette memnunum tek sıkıntım boyumun kısa olması saygılar abim

IMG_0057.jpg

Etiketler

Bu modeller benim de çok hoşuma gidiyor, gerçekten sağlam makinalar, uzun yol için de idealler, ilerde ben bile düşünebilirm ama arazi şartlarında zapetmek zor ağır makina.

Benim de boyum kısa. Honda Enduro kullanıyorum. İlk aldığımda binememiştim bende selesinin süngerini söktüm, kendim sünger kapladım dana ince, ancak parmak uçlarım değdi yere.

Bu yaz inşallah memlekete gelebilirsem görüşürüz.

ugur_karakas' Alıntı:
Murat Bey 260 kiloluk bu motor arazi için uygun bir araç değil,
bunun ile bol bol uzun yol zevki çıkartılır..

Bende onu söylüyorum zaten Uğur hoca, Şu an HONDA XL200 kullanıyorum, bana yüksek gelmesine rağmen bisiklet gibi oynuyorum onla. Düşsem bile rahatlıkla kaldırabiliyorum fakat ben uzun yol seven birisiyim ve şu an kullandığım makina uzun yola pek uygun değil. Yola çıktım mı en az 1000km devirmem lazım ki uzun yol yaptığımı anliyim. Şu an bütçe zaten sıfıra dayanmış durumda, bizimkisi hayal işte, umut dünyası.
Ne yaparsam yapiyim, dağ köy yollarından, patikalardan, dere içlerinden vazgeçemiyorum. Benim cüssemdeki biri işçin zaten BMW 1100 GS ile arazi pek uygun değil.

herkese hayırlı günler karadenizi bilenler bilir yaylalarımız meşürdür arazi deyince yayalalara gideceksin bu motorla gitmediğim yayla kalmadı makina gitmem demiyo ama yatırırsan dediğiniz gibi çok agır 260 kilo iki kişi kaldırabiliyo anca o yuzden bende daha ufak ve boyuma uygun bi mototrla deyişecem ilerde bakalım hayırlısı herkese saygılar

Hasan cuma, makinan çok iyi ama bizim memleket şartlarına pek uygun değil, uzun yol ve hafif enduro için ideal. Cross makinalar iyi güzel de onlar daha da yüksek. Ben HONDA XL200 aldım 2004 model, sele süngerini ayarladım kendime göre hem hafif, hem seri, her yere gidiyor. Düşürsen bile tek başına rahatlıkla yerden kesebililyorsun, yanlış yola, patikaya girdin, kaldır ön tekeri çevir. Sana bu konseptte bir makina lazım. Bu yaz inşallah memlekete Motorumla gelmek istiyorum.

Yeni modeller arasında Suzuki dr-z 400 güzel makinaya benziyor, selesi yüksek ama sende benim yaptığım gibi sele süngerini değiştirebilirsin.

Fotoğraftaki benim motosikletim...

Murat VURAL.jpg

abi senin makine de güzelmiş yaa tam bana göre bende o tür bişey alacam bakalım artık yaza nasip gelirsen ben hemşindeyim abi rizede şefik usta filan var bu motorların uzmanı motorcular külübümüz var haftada birkez kafamız ne tarafa eserse geziyoruz abi sen gel yeterki ekibi kurarız

Amin Amin, çok teşekkür ederim. Tahminimden de iyi çıktı, içim de sindi gerçekten sevdim motosiletimi. Virajlarda çok iyi, racingçiler gibi yatıyorum virajlarda banamısın demiyor. Ön frenler çok iyi. Temiz bakıyorum, cross yapmıyorum yani kırmıyorum arazide geziyorum. Çok az yakıyor. Biraz agresifliği var ama gaza dokanmaya gelmiyo. Yetiyor bana işte, gariban işi..

Natural_Animal' Alıntı:
KTM 525 EXC Motosikletimi çok istemeyerek de olsa sattım. XL 185 S halen durmakta ( 1990 model 12.000 kmde ) KTM in yerine 2009 model HUSQVARNA TC 510 Full cross aldım.

hoşgeldiniz. eski 525 i ilanından hatırlarım süper bişeydi ;D gerçi buda öyledir. resim varsa bekleriz.

davay' Alıntı:
sagolasın murat abim allah razı olsun daha siteye yeni üye oldum yaklaşık 10 senedir motor kullanıyorum bu motorumu yaklaşık 2 sene önce aldım gayette memnunum tek sıkıntım boyumun kısa olması saygılar abim

hoşgeldiniz. motorunuzda ışıl ışıl maşallah. ;)

Arazi koşullarında yol alabilecek bir motosiklete kısa sürede sahip olacağım,şimdiden lastikleri aldım amaç çamurlara dalamassada toprak ve arazide rahat yol alabilmak,yedek motoruma modifiye çalışmalarına başladım ;D ;D :eek: evvela araziya uyumlu lastiklerden başlayacağım kırılsın dökülsün önemli değil zaten 2007 model made in çin malı. ;)[attachment=1]

DSC03033.jpg

DSC03034.jpg

DSC03035.jpg

mitas lastik evet süper,ondan seçtim,ama motosikletim 34 bin km,de hafta sonu araziye girmek için gerek duydum zaten honda,m var ama asfalt motoru çamura gelmiyor

DSC03038.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR