Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 405,458
Ynt: Motorunuz Nedir?

hsbasar' Alıntı:
Benim henüz motorum yok ama ben buraya bir işaret koyayım, belki dileklerim kabul olur ;D

abi sen parayı ayarla zaten enduro alacaksın bildiğim kadarıyla. araştırmak bizden. en uygun motoru alırız sana

bora1071' Alıntı:
abi sen parayı ayarla zaten enduro alacaksın bildiğim kadarıyla. araştırmak bizden. en uygun motoru alırız sana

Enduro alacağım, hatta model bile belli, XL200. Birkaç telaşem var onları atlatayım ilk işim sizlerin başını ağrıtmak olacak zaten.

Aprilia Pegaso Trail 650
Derbi Terra 125

İki motorumu da çok severek kullanıyorum. Derbi 100 kg. daha hafif olduğu için şehiriçinde ve arazide daha kolay.
Aprilia ise yüksek torkuyla çok keyifli orta ve uzun mesafe motoru.

selam ..
transalp 650 cc 98 kullanıyorum
69000 km yol aşındırmam var ...
off-road ve
doğa sürüşlerim var ....
motosiklet benim yaşam tarzım

Arkadaşlar ENDUROCLUB festıvalıne gıden varmı PAMUKOVADA olacak

mrtvural' Alıntı:
Aramıza hoş geldin Long Riders. Söyleyecek birşey yok zaten Nirvana'ya ermişsin.

Kocaeli'den selamlar

hoş bulduk sevgili murat arkadaşım
Estağfurullah Niravana kim ben kim ...olsa olsa hepsi biraz azılı tecrübe yıllarıydı diyelim

SKYGO 200 kros var çok memnunum
özellikle yolada 100 km yi hiç öldürmemesi sebebi ile
daha önce ybr 125 vardı motorunun güçsüzlüğü haricinde başka bir problem yok tu ama ybr yi kesinlikle aramıyorum...

Burada ki motorları okuyunca bir an kendi motorumu yazsam mı diye şüpheye düştüm de... Ben motoruma aşığım arkadaş biricik kızım o benim... Tabiiki de yazacağım...
Önemli olan motorun markası, modeli, beygir gücü değil önemli olan şoförüdür...
Arca DİRİL

Suzuki AN125HK (Siyah) Biricik Kızım... Yaş probleminden pek uzun yolculuğum yok ama motor iki kere İğneada 'yı gördü...
Ve daha 3500~ civarında...

Bu motorla araziye bile girdim Yumuşak toprak bir yol zor çıkmıştım ama motoruma güveniyorum ve hep güveneceğim az kaldı motor ehliyetime...

Her zaman 2 teker bizim işimiz... Ama bu trafikteki at hırsızları, dallamalar ve hayvanlar (hayvanlar aleminden binlerce kez özür dileyerek) oldukça motorlar her zaman biraz ürkünç olacaktır...

Saygılar Sevgiler...