Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DAYLIK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,433

Etiketler

Ynt: Motokaravanımın Yapılış Hikayesi; BMC Alkovan (acemikaravancı)

Çok emek verilmiş,güzel günlerde kullanın.

Emek verilerek yapılmış karavanınızda mutlu sağlıklı geziler diliyorum.
Oğuz

sayın Acemikaravancı motokaravanınız çok güzel ve çok fonksiyonel.ALLAH kaza bele vermesin.Sağlıklı ve güzel günlerde neşe içinde nice gezilerde kullanmanızı temenni ederim.SEVGİYLE ve saygıyla :Mutluluklar.Tabi... herkesin gönlünde bir aslan yatar.ALLAH herkese istediği gibi versin.Doğa dostları çoğalsın.

güle güle kullanın çok güzel olmuş

Karavanınız çok güzel. Güle güle kullanın. Fazer yapımı karavanları burada görünce reklam kokusu alıyorum neden acaba? İki hafta sonra 65.000 TL ye sahibinden.com da görür müyüz? İki ay geçince 35.000' e iner mi? Anlamakta güçlük çekiyorum. Neyse canım beni ilgilendirmez. Siz karavanınızı güle güle kullanın.

Forumu uzun zamandır takip edenler için anlaşılmayacak bir şey yok ama sizin anlamamanız çok normal.
Aylar önce Fazer yapımı bir motokaravan, rakamı tam hatırlayamayacağım 70 küsur bin olmalı.. satılık idi. Daha sonra aynı motokaravanın 45 bin TL'na sahinden.com da ilanını gördük. Aradan bir süre geçince yine yanlış hatırlamıyorsam foruma yeni katılan bir avukat bey bu motokaravanı aldığını söyledi. Hayallerini gerçekleştirdiğini belirterek karavanını ballandıra ballandıra anlattı. Kaça aldığını sorduk 55.000 dedi. Sahinden.com'da ilanın hala aktif olduğunu belirttik, o ilanı piyasa araştırması için öylesine verdiklerini ve sileceklerini söyledi. Gidiş o gidiş.. Ortadan kayboldu. Ardından yine aynı karavan ve yine yüksek bir fiyattan satışta.. ve gelelim şimdiye.. yine aynı karavan, yine satışta fiyatı da 44.000 TL.
Fiyatları ve küsuratları tam olarak hatırlamıyor olabilirim ama kim aldı, kim sattı? Kaça aldı, nereye gitti ben anlayamadım. Fazıl bey alenen buraya satış ilanı vermeye çekindi de sahte bir isimle birisi satın almış gibi göstererek karavanını mı tanıttı? Yoksa kişiler ve olaylar gerçek miydi? O halde neredeyse bir yıl geçmesine rağmen neden karavan hala satılık? Ben çözemedim.
Benzer bir heves ve benzer üslupla karavanınızı tanıtırken sizi görünce acaba yine mi dedim kendi kendime?
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? :smiley:

Ben bir üstteki mesajda anlatılana inanırım, ama bu konudaki karavanın böyle olduğunu zannetmiyorum. yazılar v.s. oldukça samimi...

Kaldıki, spekülasyon bi suçtur, hem yasalda, hem etikte, ama yapılmaktadır, hatta zaman zaman benimde uyguladığım bi yöntemdir ;D

Benim bu konudaki anlatılanlar çok hoşuma gitti....

Ama,

Altyapıdaki Bmc beni düşündürüyor, sonuçta bunlar sökülemeyeck ve bu Bmc' de kalacak.

Bu kadar para harcandığına göre, daha kaliteli ve verimli bi araç seçilemzmiydi...?

Sağlıcakla..

acemi karavancı' Alıntı:
herhalde satılık karavandan bahsederken benim karavanı kastetmiyorsunuz, değil mi? Bu karavan 2 yıldır bende ve ben hiç satılık ilanı vermedim.
Elbette sizinkini kastetmiyorum. Bahsi geçen karavan Iveco üzerine yapılmış olan süper lüks! motokaravan modelidir. Hatta son iddia edilenlere göre satılmış. Şu an Alanya civarında bir kampingteymiş :smiley: Bakalım bir daha ne zaman göreceğiz sahibinden.com'da? :D
Bu başlıkta yer alan motokaravanın gerçek sahibi ve kullanıcısı iseniz en samimi duygularımla iyi günlerde, güzel gezilerde kullanmanızı temenni ediyorum. Dileğim aramızda kalıcı olmanız ve güzel gezi anılarıyla sayfalarımızı renklendirmenizdir.

Eski sayfaları karıştırırken karavanınızın yapıldığı zamanlarda farklı bir nick ile göndermiş olduğunuz mesajlar kafamdaki soru işaretlerini giderdi.
Spekülasyon değilmiş :D
Fazıl bey'in üretimi olan karavanlar bu sayfalarda bazı sorunları ve kafalarda oluşturduğu soru işaretleri ile tartışıldı. Siz genel olarak memnun musunuz? Sorunlar yaşadınız mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri