KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Güzel resimlerinle süslediğin ayrıntılı anlatımın Avrupa'yı karavan kiralayarakta gezebilmenin hiçte zor olmadığını gösteriyor.
Senin karavancılığa başlangıç yapmana sebep olan bu gezinin bir benzerini yaparak aramıza yeni karavan dostlarının katılmasına bu güzel anlatımın vesile olacak gibi görünüyor.
Ellerine sağlık keyifle izliyoruz.
Pek TV seyretmeyiz, o yüzden akşamları yemek sonrası oğlum oturuyor dersine, hanım alıyor eline örgüsünü (bana hırka örüyor ) geçiyoruz PC başına, açıyoruz yurtdışı gezileri kısmını, dalıyoruz topiklere, fotolara bakıp hayaller kuruyor, planlar yapıyoruz...
Bu topikte onlardan biri...
Doğaldır ki forumun en çok bu bölümünü seviyorum... Yurtdışı gezi notları bölümü...
Sanki yaşantımızı genişletiyor, bize farklı pencereler açıyor...
O yüzden içten teşekkürler tüm katkıda bulunanlara...
Haldun bey hislerimize tercüman oldunuz.Bizde eşimle akşam üstü yeni yerlerin ve özellikle yurt dışı gezilerinin planlarını yapmak ve hayal etmekle geçiriyoruz.Buradanda Şirin ailesine seslenmek istiyorum kestane mevsimi yaklaşıyor İskandinavya gezi paylaşımlarını merakla bekliyoruz yoksa bu uzun kış mevsimi geçmez....
Bülent bey Alp ler o kadar güzelki innscburg da park yerine vardığımızda hava bulutlu idi ve alplerin üstünü görememiştik ve bana dağlar alçak geldi .Sabah kalktığımızda ise hava açık ve alpler yüksek manzara ise muhteşem idi.....
Bülent bey size üyesi olduğum Almançekme karavan sitesindehttp://wohnwagen-forum.de/ galeriler bölümünde yayınlanan bir karavancının gönderdiği alp manzaralı bir fotoyu gönderiyorum eminim çok beğeneceksiniz.
Yemekten sonra kahvelerimizi içiyoruz biraz daha oyalandıktan sonra tekrar otobana giriyoruz.Garda ya yaklaşık 50 km kala otobanda son molamızı veriyoruz.