Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,248
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Yine yollardayız...

http://www.youtube.com/watch?v=LlLvVexv4-0

Etiketler

Yol hallerimiz

DSC04653.JPG

DSC04651.JPG

DSC04655.JPG

DSC04656.JPG

IMG_7934.JPG

Teşekkür ederim Halil bey sizin gezileride keyifle takip ediyoruz.

Bolzano yakınlarında otoyolu terk edip öğle yemeği için plansız bir kaçamak yapıyoruz bakın bakalım nereler karşımıza çıkıyor..

IMG_7935.JPG

IMG_7938.JPG

IMG_7939.JPG

IMG_7940.JPG

IMG_7960.JPG

Güzel resimlerinle süslediğin ayrıntılı anlatımın Avrupa'yı karavan kiralayarakta gezebilmenin hiçte zor olmadığını gösteriyor.
Senin karavancılığa başlangıç yapmana sebep olan bu gezinin bir benzerini yaparak aramıza yeni karavan dostlarının katılmasına bu güzel anlatımın vesile olacak gibi görünüyor.
Ellerine sağlık keyifle izliyoruz.

Pek TV seyretmeyiz, o yüzden akşamları yemek sonrası oğlum oturuyor dersine, hanım alıyor eline örgüsünü (bana hırka örüyor :D ) geçiyoruz PC başına, açıyoruz yurtdışı gezileri kısmını, dalıyoruz topiklere, fotolara bakıp hayaller kuruyor, planlar yapıyoruz...

Bu topikte onlardan biri...

Doğaldır ki forumun en çok bu bölümünü seviyorum... Yurtdışı gezi notları bölümü...

Sanki yaşantımızı genişletiyor, bize farklı pencereler açıyor...

O yüzden içten teşekkürler tüm katkıda bulunanlara...

Alp dağları manzaralı bu güzel mekanda İtalyaya girdiğimiz belli olsun dedik ve mozeralla peynirli pizza siparişi verdik..

IMG_7942.JPG

IMG_7943.JPG

IMG_7947.JPG

IMG_7948.JPG

IMG_7956.JPG

Haldun bey hislerimize tercüman oldunuz.Bizde eşimle akşam üstü yeni yerlerin ve özellikle yurt dışı gezilerinin planlarını yapmak ve hayal etmekle geçiriyoruz.Buradanda Şirin ailesine seslenmek istiyorum kestane mevsimi yaklaşıyor İskandinavya gezi paylaşımlarını merakla bekliyoruz yoksa bu uzun kış mevsimi geçmez....

Alp ler ismi bile insanın içini ısıtıyor,her daim harika manzara,keyifle ve hararetle takip ediyoruz.

Bülent bey Alp ler o kadar güzelki innscburg da park yerine vardığımızda hava bulutlu idi ve alplerin üstünü görememiştik ve bana dağlar alçak geldi .Sabah kalktığımızda ise hava açık ve alpler yüksek manzara ise muhteşem idi.....
Bülent bey size üyesi olduğum Almançekme karavan sitesindehttp://wohnwagen-forum.de/ galeriler bölümünde yayınlanan bir karavancının gönderdiği alp manzaralı bir fotoyu gönderiyorum eminim çok beğeneceksiniz.

photo-845-89ffa300.jpg

Yemekten sonra kahvelerimizi içiyoruz biraz daha oyalandıktan sonra tekrar otobana giriyoruz.Garda ya yaklaşık 50 km kala otobanda son molamızı veriyoruz.

Paralar suyunu çekiyor[attachment=4]

Karavan kardeşliği[attachment=5]

IMG_7964.JPG

IMG_7978.JPG

IMG_7981.JPG

IMG_7973.JPG

IMG_7970.JPG

Alpler muhteşem ayrıca o park yerinde ki taşlar,aralarından çıkan otlar ne kadar güzel bir hava vermiş ortama.

Çift şöför araba kullanmanın artılarından faydalanıp motokaravanı Ebru'ya devrediyor ve Garda'ya giriş yapıyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=FrVzMMECQDk

Nihayet bir seneden beri hayalini kurduğumuz garda gölüne varıyoruz.Kamping'den önce karnımız aç kendimize ödül veriyor ve balık sipariş ediyoruz.

IMG_7995.JPG

DSC04709.JPG

DSC04714.JPG

DSC04717.JPG

DSC04710.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR