Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,248
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Akşam üstü garda'da yemek keyfi...

http://www.youtube.com/watch?v=0t8eaK7J9ZA

Etiketler

Garda merkezden karışık fotolar...

DSC04660.JPG

DSC04661.JPG

DSC04662.JPG

DSC04669.JPG

DSC04672.JPG

Sabah sabah çok güzel geldi.
Gözüm toprağamı bakıyor ne burada ki zemin sanki bütün gölü en azından o civarı dolaşıyor gibi geldi,dikkatli baktım zemin her karenizde bakış yönünde devam ediyor.
Beton ve taşın uyumu çok güzel olmuş.

Bende balkonların mimarı güzelliğine ve neredeyse hepsindeki saksı ve sardunyalara takıldım.

Ne kadar bakımlı,ne kadar temiz teşekkürler arkadaşlar.

Ben de çiçekli balkon ve pencerelere ve de tahta panjurlarına hayranım.O yüzden fotoğraf çekerken kafam hep yukarıya doğrudur .Çok fazla kapı ,pencere ,balkon fotoğrafına sahibim ..

Temizlik ve düzen kıskanılacak cinsten gerçekten ..

Fotografların kim tarafından çekildiğini öğrenmiş olduk,Mustafa bey sanırım doğa ve yol fotograflarına
odaklanıyor. İyi bir ekipsiniz tebrikler.

Hava kararmadan daha önce belirlediğimizhttp://www.campinglido.it/ ya hareket ediyoruz.Giriş yaptıktan sonra otuz eurodan üç günlük rezervasyon yaptırıyoruz.Lido Camping Garda gölüne sıfır oldukça geniş bir arazi üzerine kurulmuş Gardaland ve Movilend'e yakın üç yıldızlı bir kamping.

IMG_8124.JPG

IMG_8128.JPG

IMG_8095.JPG

IMG_8107.JPG

IMG_8108.JPG

Camping'in içinde büyükçe bir yüzme havuzu lokanta market tuvaletler çamaşır yıkama odaları ve aşağıda Garda gölü sahili bulunuyor.

IMG_8113.JPG

IMG_8101.JPG

IMG_8123.JPG

IMG_8100.JPG

3.JPG

güngör' Alıntı:
Fotografların kim tarafından çekildiğini öğrenmiş olduk,Mustafa bey sanırım doğa ve yol fotograflarına
odaklanıyor. İyi bir ekipsiniz tebrikler.

Mustafa bey ,fotoğraf çekmekten çok fazla hoşlanmyor .Hatta büyük makinaları ve kameraları sevmiyor .Her tatil bunun pazarlığını yapıyoruz.Kendin taşıyacaksan götür diyor .Haliyle benim boyun omuz ağrılarımın büyük kısmının sebebi bu ekipmanlar oluyor.%90 bana ait fotolar .Ama eşim sağolsun bu merakımı bildiğinden çocuklarla ilgilenir ,o andan durup foto çekiyorsam sabırla bekler ,eğer ben müsait değilsem ,araba kullanıyorsam vs ,üşenmeden ricamı kırmaz ve kamera çekimi vs yapar ....Yoksa onun desteği olmasa ,pek homurdansa yada şikayet etse ,bu kadar çok fotomuz olmazdı .Ancak sanıyorum son zamanlarda heleki karavan sahibi olduktan sonra oda yavaş yavaş ilgilenmeye başladı ..

Birde gerçekten bir çok detay benim hafızamdan silinmiş olmaısna rağmen onun sanki bugün yaşanıyor gibi anlatıyor oluşunu da takdirle izliyorum Fotolara sanırım bir kimlik kazandırdı

Sabah erkenden kahvaltı yapıyoruz.Hava nihayet açık ve güneşli çoçuklar sabırsızlanıyor.Önce moviland'de su parkında gezinecek öğleden sonra parkın diğer bölümlerini ziyaret edeceğiz.

4720929907_f41dec19e0_z.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR