KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok güzel kareler gerçekten,büyüklerde çok güzel seçim,fotoğraflarda gondol ların detay işçiliğini de inceledim, diyecek söz yok.Hatta haberlerde seyretmiştim Eskişehir de yapılacak gondol gezileri için Venedikten gondolcular getirilmişti yanlış hatırlamıyorsam eğer Eskişehir de olursa bir karavan gezisinde mutlaka gideriz,en azından gondol a binmiş oluruz.
Mustafa hocam son yazını kaçırdım,görseydim göndermezdim
Tabi bu yöntemleri öğreniyorum(4.senede) ama denerken hangi aşama da hangisini deneyeceğimi de bilmem gerekiyor,alışverişlik bir durum değilse ufak bir bedelle geçiştirebileceksem boşu boşuna girmeyeyim mağazaya ,çıtayı durup dururken yükseltmek kimsenin yararına değil.
Bülent Bey alışverişin dozu elektriklenmenin şiddetiyle doğru orantılı ben on beş sene sonunda bunu öğrendim .Tabii bununda kritik bir eşiği var onu aştınmı alışveriş değil dünyaları alsan fayda etmiyor selamlar....
Venedik'te 400 civari köprü var ve pusetle onlardan geçmek hayli zor oldu .Dönüşü de gondol ile yaptık .Ben de beğendiklerimden eklemek istiyorum .[attachment=1]
Venedik'te ilk aklıma gelen burada yaşayanların ilk işinin bebeklerine yüzme öğretmek olduğuydu ..Zira her kapı pencere vs suya açılıyor .Gerçi mekanların çoğu turistik ama devamlı ikamet eden var mıdır ?? bilemiyorum
Halil bey ,
otobüs durakları var ama özel otoparklar varmıydı varsa kaç para idi hiç fikrimiz yok.O yüzden otobüsü tercih ettik.Çok kısa mesafe olunca karavanı yerinden kaldırıp gidip gelmektense otobüs daha mantıklı geldi
Venedik'te ilk aklıma gelen burada yaşayanların ilk işinin bebeklerine yüzme öğretmek olduğuydu ..Zira her kapı pencere vs suya açılıyor .Gerçi mekanların çoğu turistik ama devamlı ikamet eden var mıdır ?? bilemiyorum
Venedik dünyada eşi benzeri olmayan farklı bir havası olan bir yer .Dünya gözü ile görülmesi gerekenlerden Gondolda rengim biraz uçuk sarı .Bizim ufaklı henüz tam manası ile yüzemediğinden ve gondolda da çok hassas bir denge olduğundan aklım onda :
Komik gelebilir ama bu tarz alışveriş yerlerinde ben eşimden daha fazla zaman geçiriyorum,ilginç olan birşeylere rastlarım düşüncesiyle sürekli gezerim.Ayrıca yorgunluğunuzu köprü sayılarını verdikten sonra çok ikinizi daha iyi anladım,hatta sizin bir fotoğrafta yerde oturduğunuzu(çöktüğünüzü ) bile yeni gördüm.