Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,264
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ebru hanım eğer Mustafa hocam değiştirmediyse ben bir hata yapmışım,yukarıda bir tane panoramik büyükmüş şimdi farkettim,bende birine bastım(1600x372 di sanırım) büyüklük yeterli gelmeyince diğerlerine bakmadım ama diğeri benim söylediğim gibiymiş tekrar kusura bakmayın(4912x1080).

Etiketler

Saat 12 gibi Floransa'dan ayrılıp Venedik yoluna giriyoruz.Artık bundan sonra bizden gri ve yağmurlu fotoğraf istemeyin yok kalmadı artık....

DSC05193.JPG

Yol hallerimiz..Bu arabanın ismi karavan değil karaman .... Bilal öyle diyor ben onun yalancısıyım.

http://www.youtube.com/watch?v=p09LeDz8qRI

Saat beş gibi daha önce belirlediğimizhttp://www.campingrialto.com/en/ ya varıyoruz.Bu kampingi Venediği karaya bağlayan köprüye en yakın yer olduğu için tercih ettik .Nitekim rezervasyon sırasında bize kampın önünden geçen Venedik otobüslerinin geliş ve gidiş saatlerini gösteren bir broşür verdiler.
Rialto kamping için söylenecek bir söz yok.Vasatın altı bir kamping ucuz günlüğü 30 euro venediğe gelecek olanların bir iki gün konaklayıp memnun kalacakları bir kamp.Bu tip kampinglerden beklenti daha çok gezilecek yerlere yakın ucuz temiz bir konaklama mekanı olması .Zaten vaktimizi Venedik' te geçirdik.Kampta geceleme ve banyo çamaşır ihtiyacımızı karşıladık.

DSC05194.JPG

DSC05195.JPG

DSC05219.JPG

DSC05217.JPG

DSC05207.JPG

Hemde nasıl ilk başta hangisine bakacağıma karar veremedim ssonradan kesin söyleyeceğim şey ise karavanın rengi,çok beğendim.

Haşmet Bey hangisi çok güzel hymer motokaravanmı? Çadırmı?yoksa eski antika arabamı? :smiley:
Bülent Bey bu renk bu seriye özel
Halil bey karavan ile değil kampın önünden geçen otobüs ile Venediğe gittik.

Halil bey ,
otobüs durakları var ama özel otoparklar varmıydı varsa kaç para idi hiç fikrimiz yok.O yüzden otobüsü tercih ettik.Çok kısa mesafe olunca karavanı yerinden kaldırıp gidip gelmektense otobüs daha mantıklı geldi

Gezimizin Venedik bölümüne başlıyalım.Bu bölümdeki görsel malzeme havanında açık olması sebebiyle gerçekten beğeneceğiniz kalitede.Sabah kahvaltıdan sonra Rialto kampingin hemen karşısındaki durağa geçip otobüs saatini bekliyoruz.On onbeş dakikalık bir beklemeden sonra otobüsümüz gelir.Kamping ile Venedik otobüs garajı arası onbeş yirmi dakika arası.

IMG_8615.jpg

Otobüsten indikten sonra dört çocuk ile birlikte Venediğin dar sokaklarında verimli gezemeyeceğimize karar verip akşam kampingte buluşmak üzere iki guruba ayrılıyoruz.Durağın hemen yanındaki park içinden Venediğe giriş yapıyoruz.2005 ten sonra ikinci gelişimiz.Burada en çok dikkat edeceğimiz husus ara sokaklarda kaybolmamak için bir haritanızın olması.Ancak binaların üstünde Venediğin en merkezi yeri San Marco meydanına çıkışı gösteren tabelalar var bu sayede meydana rahatlıkla çıkabilirsiniz.

90.jpg

Fazla oyalanmadan ara sokaklara dalıyoruz.Hedef geze geze hiç acele etmeden San Marco meydanına ulaşmak.Buyrun Venedik görsellerine...

7.JPG

14.JPG

IMG_8184.JPG

18.JPG

IMG_8186.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR