Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,263
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Kahvaltı vidolarına devam

http://www.youtube.com/watch?v=2FtXE7oO3Ao

Etiketler

Karavanlarda kahvaltımızı yaptıktan sonra eşsiz Floransa manzaralarını seyre koyuluyoruz.Sizde buyrun....

http://www.youtube.com/watch?v=j7syCZwynlw

5.jpg

Floransa gezimize bu şehirde doğan rönesansın iki büyük ustasının Michelangel'nun Floransa bilimler akedemisinde gördüğüm Davut Roma Vaitkanda gördüğüm Musa heykelleri ve Leonardo Da Vinci'nin 2008 şubatında Paris Louvre müzesindeki Mona Liza tablo'su ile veda ediyorum.

599999152_a1e0313887_o.jpg

2245745743_789ee930e9_b.jpg

2249389994_7a6bce6e6c_b.jpg

Sabah kahvaltısında tavuk,yanlış görmedim sanırım.Herhalde en tanındık ve el altında ki yemekleri yemek mantıklı geliyor yurt dışında.

Videolar bence olmazsa olmazlar sınıfına dahil olmaya başladı arkadaşlar,kaç tane fotoğrafa bedel ,ortamın sıcaklığını samimiyetini anlatma adına.

Mustafa hocam toplu fotoğraflarda yani birbirini çağrıştıran fotoğraflar da(panoramikler mesela),bir tanesini yüksek çözünürlükte koysanız bence daha güzel ve faydalı olur.Benim gibi detayları görmek isteyen arkadaşlar vardır sanırım.

Bülent bey biz ,zaman zaman kahvaltıda kıyma kavurur ,et kızartırız .Tavuk eti çok fazla tercih değil .Hatta biara Serdivan yolunda Mobilyacılar çarşısına yakın harika Arnavut ciğeri yapan bir yer keşfetmiştik.Eşim üşenmeden gidip alıyordu .Eğer öğlene yakın bir saatte yeniyorsa ki pazarları genelde öyle oluyor .ete hayır demeyiz .Sadece tatile özel bir durum değil.Ancak bu gezimizde uçakla gidip genelde orada Türk marketten alınca ,menümüz bu yılki kadar geniş olmamıştı .

Dün çocuklarlı okuldan alıp dönerken Enes ,''Anne bak Gezenbilir ,Sakarya gurubu ''' yazıyor dedi ,öndeki arabanın üstünde .Kuzey termanalinin orta bir süre takip ettik.Plaka 54 ZN 619 ..yanlışım yoksa ....Çocuklarda artık tanıdılar siteyi ve ilgileniyorlar burada yazıp paylaştıklarımızla .

:smiley: beni takip etmişsiniz,iş yerimizde kuzey teminalinine yakın.

Bülent bey panoramik fotoları kaldırıp yerine tek büyük bir foto koymaya çalışıyorum selamlar.

Ben kaldırın anlamında değilde bir tanesi büyük olsa detaylı bakardık anlamında söylemiştim,ben de şahsen son zamanlarda böyle yapmaya başladım çünkü bir çok arkadaş kamplarda başka fotoğraflarıda kendi arşivine ekliyor,çok da mantıklı,bu yüzden en azından birbirini çağrıştıran fotoğraflar da bir tane büyük yani kaliteli yüklemeye çalışıyorum.Bence onlar dursun zaten zor olanı yapmışsınız bir tane kaliteli yükleyin aynısı bile olsa farketmez.Ben büyütmeye çalıştım ama düşük kaliteli olduğu için bir anlamı olmuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR