Offroad etkinliği olarak onlarca organizasyona katıldım. Gezenbilirde hep beraber paylaşımını yaptık. Beğendiğimiz yönlerini yazdık. Eleştirdik. Hatta 2008 de Fatsa Jeep şenlikleri için demediğimi bırakmadım. Organizatörlere "yapmayın bir daha" bile dedim. Mesajlarım hala duruyor.. Silinmedi.
Maroff un organizasyon yapması ile alakalı sorunumuz yoktu. Hatta gitmeyi planlıyorduk.
Fakat sayın Başkanları Sefa Bey in bundan 3-4 ay önce Gaziantep gurubunu Başkonuşta ağırlamış olmalarını,(kendisi yoktu bile) kendilerinden ayrılan gurubun yani Karoff un Gaziantep e gelip bizim de onlara bir öğle yemeği yedirmemize engel bir durum teşkil edeceğini düşünmüşler. Yani Maroff dışında başka bir gurubun varlığı ve bizim bunlara ikramda bulunmamız anladığım kadarıyla Maroff için büyük rahatsızlık. Konu sizin iç meseleniz dedik. Müdahil olmayalım dedik.
Şimdi şunu merak ediyorum. Maroff un yaptığı organizasyona katılıp. Yiyip içeceğiz. Bunun 6 ay sonra başımıza kalkılmayacağının garantisi var mıdır? Bu riske artık giremem.
Bunları yazdım diye mesajlarımın silinmesinin haklı bir gerekçesi olduğunu düşünmüyorum. Olumsuz hiç mesaja tahammül yok. Moderatör bulunuyor. Mesaj siliniyor. Her şey süt liman.
O zaman konuyu açana yetki verilsin hoşuna gitmeyen bütün mesajları silsin. Artıları ve eksileriyle bir organizasyon değil de, vaadedilenlerle bir organizasyon. Ne kadarı gerçekleşir bilemem. Ama Maroff bu işin altından yüzünün akıyla çıkacaktır. Bunu da söyleyeyim.
Gezenbilir e 5 yıl emek verdim. Bir anda çekip gitmek kolay değil. Yönetici arkadaşlardan gerekli açıklamaları yaptıklarını düşünüyorum. Hepsine teşekkür ediyorum.
Çağrı kardeşim sende sakin ol hele ;D 318 V8 garajda kupa bekler .. Hafif bir M38 peşindeyim. Daha yapacak çok iş var..