gazi sezer
www.meroff.com
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
vx8dr
vx8dr
kokteknik' Alıntı:Pazar günü mersindeyim bu defenderciler nerde olurlar acaba
selamlar
cebim 5323234445
yarın görüşürüz arkadaşım bora ile görüşmüşsünüz bekliyoruz iyi akşamlar.kokteknik' Alıntı:Pazar günü mersindeyim bu defenderciler nerde olurlar acaba
selamlar
cebim 5323234445
sen bana mail at resimleri lütfen, defender resimlerin buraya atacağım gazi@atasel.combora1071' Alıntı:abi gezi resimlerine yeni konu açacağım ama istersen dragstar resimlerini atayım.
bu dürbün 145.-eurogazi sezer' Alıntı:bu dürbün jetonlu uzak mesafe dürbünleri ile aynı kuvvette, 25 kat büyütme ile başlıyor 125 kata kadar zoomluyor büyütüyor, normal 10x50 dürbünlerin 12.5 katı fazla 1000 mt 22 mt getiriyor, buradaki fiyat 400-500 TL cıvarı "Celestron Skymaster 25-125x80"
sıfırsa iyi deneme şansımız varsa bir bak istersenHamdi SEZER' Alıntı:bu dürbün 145.-euro
bir tane aldim.bir tanede president jeksin aldim.gazi sezer' Alıntı:çayırağası alan 42 inceledim harika bir cihaz bulmussun tam bize göre çok kulanışlı 2 adet olsun araç şarjını falan olansun
hayırlı olsun, iyi yapmışsın, vx8dr'den ne haberHamdi SEZER' Alıntı:bir tane aldim.bir tanede president jeksin aldim.
sifir,internetde baktim fiyatina.gazi sezer' Alıntı:sıfırsa iyi deneme şansımız varsa bir bak istersen