Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,970
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

lns' Alıntı:
Bu kadar sayfa okunur mu, okuduk işte :smiley:

Hayırlı olsun iyi iş olmuş. Bir de karavan olsaydı bu defender tadından yenmeyecekti. Darısı başımıza.
daha iyileri sizlerin olur iinşallah, hikayeyi okuduğunuzada sevindim, gezilerie bekleriz.

Etiketler

TUĞRUL' Alıntı:
Selam Hamdi abi benim günüm azaldı temelli döneceğimde sen ne zaman döneceksin Mersine kamplı gezileri özledim inşaallah güzel keşifler yapacağız yeni amblemimiz çiziliyor yakında sizlerin beğenisine sunacağım ÇUKOFF doğacak allahın izniyle. ;D ;D ;D
selam, komutanım off road derneği olarak bizimde bir çalışmamız var bilmiyorum formlardan bilginiz oldumu.? dernek tüzüğünü dahi hazırlattık kurucu üyeleri belirliyoruz inşallah geldiğinizde fikirlerinize başvururuz.

TUĞRUL' Alıntı:
Selam Hamdi abi benim günüm azaldı temelli döneceğimde sen ne zaman döneceksin Mersine kamplı gezileri özledim inşaallah güzel keşifler yapacağız yeni amblemimiz çiziliyor yakında sizlerin beğenisine sunacağım ÇUKOFF doğacak allahın izniyle. ;D ;D ;D
az da olsa 2 kücük gezi yaptik .tadi damagimda kaldi,güzel oldu .tabi biraz daha fazla arac olsaydi dahada iyi olurdu.büyük ihtimalle temuz un sonuna dogru mersinde olacacagim.dernek düsünceside cok güzel,bizimkilerde düsnüyorlardi bazi hazirliklarida yapmislardi..kal saglicakla.

lns' Alıntı:
Bu kadar sayfa okunur mu, okuduk işte :smiley:

Hayırlı olsun iyi iş olmuş. Bir de karavan olsaydı bu defender tadından yenmeyecekti. Darısı başımıza.
allah sanada nasip etsin arkadasim sagol.daha aracta islem bitmedi,zamanim yetmedigi icin biraz mola verdik.hedefimizde araci karavana dönüstürmek var.benim hobilerimden bir taneside karavancilik.kalin saglicakla.

Hamdi abi mersin bu konuda çok zayıf kalmıştı inşaallah arkadaşların ve sizlerinde desteğiyle bu çabalarımız boşa çıkmaz kurarız derneğimizi bakarız keyfimize ;D ;D ;D

gazi sezer' Alıntı:
daha iyileri sizlerin olur iinşallah, hikayeyi okuduğunuzada sevindim, gezilerie bekleriz.

O taraflar biraz uzakca ama defender bahanesiyle kaçabilirim gibi :smiley: Mersinde sıkı bağlantılarım varken çok sevdiğim bir büyüğümü yenice kaybettim.

Hamdi SEZER' Alıntı:
allah sanada nasip etsin arkadasim sagol.daha aracta islem bitmedi,zamanim yetmedigi icin biraz mola verdik.hedefimizde araci karavana dönüstürmek var.benim hobilerimden bir taneside karavancilik.kalin saglicakla.

Çok teşekkürler, benim aklımdaki durum aslında tam sizde olanlar. 4x4 karavan.

takipteyim,Saygılar...

Ellerinize sağlık sonunda toplayıp gezi bile yapmışsımız,Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan gazi ,abinde mutludur inşallah.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ellerinize sağlık sonunda toplayıp gezi bile yapmışsımız,Allah kaza bela vermesin ,güle güle kullan gazi ,abinde mutludur inşallah.
teşekkürler, çok güzel duygularmış bunlar tabiiki çok mutlu, bir gece üzerinde yıldıızları seyrederekten yattı, vazgeçilmezi oldu abimin defender

gazi sezer' Alıntı:
teşekkürler, çok güzel duygularmış bunlar tabiiki çok mutlu, bir gece üzerinde yıldıızları seyrederekten yattı, vazgeçilmezi oldu abimin defender

Önemli olanda bu değilmiydi zaten,ön far koruyucunun vidasını bulmuşsun maşallah. :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Önemli olanda bu değilmiydi zaten,ön far koruyucunun vidasını bulmuşsun maşallah. :D
sağolsun tuğrul arkadaş getirdi vidayı, bir gün yolunuz dürşerse mersin'e yakından görebilirsiniz neler yaptığımızı, inanın bana yarışmaya soksak dereceye girer defender, bakarsınız bir gezide düzenleriz.

gazi sezer' Alıntı:
sağolsun tuğrul arkadaş getirdi vidayı, bir gün yolunuz dürşerse mersin'e yakından görebilirsiniz neler yaptığımızı, inanın bana yarışmaya soksak dereceye girer defender, bakarsınız bir gezide düzenleriz.

biryerlerde herhangi bir gün karşılaşacağımıza inanıyorum :D ilgi alanları insanları birbiri ile karşılaştırır diye düşünüyorum. :D :D

üzerinde yazanlar.

stabilus
lift o mat
075098 0150N 06/88 F 02

6_15_M_Auge.jpg

preview3D.jpg

10.enduroclub festivali bitti gazi abi. işin güzel yanı enduro yarışı pistine bilecik offroad kulübün araçlarının yarış sonrası girmesi oldu. birkaç foto.

Bora 038.jpg

Bora 039.jpg

Bora 092.jpg

Bora 068.jpg

Bora 102.jpg

devamı motorsiklet bölümüne açacağım konuda. 3.fotoğrafta zorbey kutlaması(jack ile)gazi abi son fotoğraf bir şeyler çağrıştırdımı :D birde sonu 01 olsaymış tam olacakmış yahu.

Bora 100.jpg

Bora 107.jpg

Bora 137.jpg

Bora 114.jpg

Bora 167.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR