Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,971
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

bora1071' Alıntı:
devamı motorsiklet bölümüne açacağım konuda. 3.fotoğrafta zorbey kutlaması(jack ile)gazi abi son fotoğraf bir şeyler çağrıştırdımı :D birde sonu 01 olsaymış tam olacakmış yahu.
haklısın, güzel plaka olurdu, sen kızı razı et ben alırım sana öyle güzel plaka. keyfli geçmişe benziyor festival sevindim

Etiketler

Gazi bey merhaba, mersinde kaldığınız için en iyi siz bilirsiniz diye düşünüyorum. O kadar sıcakta klima olmadan aracla yol yapmak zor oluyor mu? bende 4 yaşında küçük bir kızım olduğu için özellikle soruyorum. Birde bana bu araçlar (Defender) çok çabuk hararet yapar ve bu sana pahalıya malolur diyorlar. Mersine gelecem kısmetse siz böyle hararet sorunu yaşıyorrmusunuz. Teşekkürler

Bahattin' Alıntı:
Gazi bey merhaba, mersinde kaldığınız için en iyi siz bilirsiniz diye düşünüyorum. O kadar sıcakta klima olmadan aracla yol yapmak zor oluyor mu? bende 4 yaşında küçük bir kızım olduğu için özellikle soruyorum. Birde bana bu araçlar (Defender) çok çabuk hararet yapar ve bu sana pahalıya malolur diyorlar. Mersine gelecem kısmetse siz böyle hararet sorunu yaşıyorrmusunuz. Teşekkürler
Bahattin arkadaşım selam, bizde defender fazla tanımadan aldık yakınımızda kullanan kimselerde yoktu, abimin en çok hoşuna giden tarafı herşeyin mekanik, klasik konfordan uzak tarz bir araç olması idi, klima konusuna gelince iç izalasyonunu iyi yaptık motor sıcağını içeriye almıyor, önlerde ise iki açılır pencere gibi bir bölüm var açtığımızda üstü açık arabada gidiyormuş gibi esiyor. hararet konusuna gelince tam aksine rakım 2100 lere çıktık radyatördeki su hiç ısınmıyor bile. sana tavsiyem hayatına renk katmak, tarz bir araç sahibi olmak istiyorsan ve kesinlikle dizel olmak şartı ile defender al.

Not: sanayide araçla uğraşmaktan, konforsuz araç kullanmaktan, onu yıkamaktan, arızandığında üfleyip püflemeden büyük bir heyacanla gidip yaptırmaktan, elinize bir civatasını alıp sanayide dükkan dükkan dolaşmaktan, devamlı acaba daha ne yapabilirimde güzel olur kullanışlı olur defender, bunları yapmaktan hoşlanıyorsan;

Daha kısacası siz abimle tanışın "Hamdi sezer" o size defender anlatsın, defender sahibi olacak kişilerde olması gereken yapıyı anlatsın, bende ondan kaptım virüsü

Aracınızı Baştan topluyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Acaba lastik olarak nasıl bir lastik tercih ediyorsunuz.?

Gazi abi kolay gelsin nasılsın abi benim araç yavaş yavaş toplanmaya başladık yanlız biraz ayardıma ihtiyacım var portbagaj bağlantı aparatları ve parçaları lazım bana sizin yaptırdığınız yerle irtibata geçebilirmirmiyim abi ban yanlızca bağlantı parçaları lazım

erol bey ben aracı aldığımda önler ve arkalar farklı idi ama arkalar yeni idi önleride adanada aradım buldum ancak çok farklı bir lastık satan adam bile şaşırdı abi bu romork lastıği sen bu araca takamassın dedi ama üzerindeki de oydu öz-ka markası ama ebatı aklımda değil yanlız iyi ses yapıyor bunun yanında kedi gibide tirmanıyor o başka bana da o lazım zaten

IMG_2997.jpg

aslında tesadüf oldu bu lastık ama sonra çok sevdim benim aracın hirolık direksiyorn değil o yüzden ince lastik daha avantajlı oluyor kullanımda birde dişli olması çamurda ve kumlu toprakta rahatlıkla yol almamı sağlıyor ancak düz yolda tambir eziyet oluyor inanın bende fazla düz yol yerine arazıde kullanıyorum aracımı

gazi sezer' Alıntı:
Bahattin arkadaşım selam, bizde defender fazla tanımadan aldık yakınımızda kullanan kimselerde yoktu, abimin en çok hoşuna giden tarafı herşeyin mekanik, klasik konfordan uzak tarz bir araç olması idi, klima konusuna gelince iç izalasyonunu iyi yaptık motor sıcağını içeriye almıyor, önlerde ise iki açılır pencere gibi bir bölüm var açtığımızda üstü açık arabada gidiyormuş gibi esiyor. hararet konusuna gelince tam aksine rakım 2100 lere çıktık radyatördeki su hiç ısınmıyor bile. sana tavsiyem hayatına renk katmak, tarz bir araç sahibi olmak istiyorsan ve kesinlikle dizel olmak şartı ile defender al.

Not: sanayide araçla uğraşmaktan, konforsuz araç kullanmaktan, onu yıkamaktan, arızandığında üfleyip püflemeden büyük bir heyacanla gidip yaptırmaktan, elinize bir civatasını alıp sanayide dükkan dükkan dolaşmaktan, devamlı acaba daha ne yapabilirimde güzel olur kullanışlı olur defender, bunları yapmaktan hoşlanıyorsan;

Daha kısacası siz abimle tanışın "Hamdi sezer" o size defender anlatsın, defender sahibi olacak kişilerde olması gereken yapıyı anlatsın, bende ondan kaptım virüsü

Defender serilerinin hiç birinde mi klima yok? Sonradan takılma durumu nasıl ki?

Evet bu lastikler kesinlikle yok açin deil ve dişli olması bu nun zaten bir off road lastiği olduğunu gösteriyor.

Gazi bey teşekkürler içimi rahatlattınız valla. Uğraşmak konusunda anlattıklarınıza gelince tam benim işim .

gazi sezer' Alıntı:
çayırağası, uygun fiyat bulabiirsen 2 adet olsun birebir aynısı olsun
vx 8dr"burada fiyati 425 .-euro.......fotograf makinasi ixus 210 canon 270.-euro.....nasil fiyatlar türkiye,dekinden farklimi?cumaertesi günü telsiz fuarina gidecegim bakalim orada uygun fiyata bulabilecekmiyim......diger fotograf makinasi(aga) olarak" nikon coolpix L 110.".215.-euro düsünüyorum.ne dersin.?

Hamdi SEZER' Alıntı:
vx 8dr"burada fiyati 425 .-euro.......fotograf makinasi ixus 210 canon 270.-euro.....nasil fiyatlar türkiye,dekinden farklimi?cumaertesi günü telsiz fuarina gidecegim bakalim orada uygun fiyata bulabilecekmiyim......diger fotograf makinasi(aga) olarak" nikon coolpix L 110.".215.-euro düsünüyorum.ne dersin.?
.
vx8dr şimdilik bir adet olsun dahada aşağı bulabilrsen iyi ollur fiyat okey, ixus 210 gümüüş renk sıfırsa fiyat iyi bir adet, nikon coolpix L110 uygun bir adet.

sana bir resim atıyorum ikisinide özlemişsindir....

IMG_4721.jpg

foremost' Alıntı:
Gazi abi kolay gelsin nasılsın abi benim araç yavaş yavaş toplanmaya başladık yanlız biraz ayardıma ihtiyacım var portbagaj bağlantı aparatları ve parçaları lazım bana sizin yaptırdığınız yerle irtibata geçebilirmirmiyim abi ban yanlızca bağlantı parçaları lazım
selam İbrahim
abim başında durarak yaptırdı bağlantı aparatlarını, hazır bir bağlantı aparatı yok, araçla gelirsen usta bir şekilde aparat ayarlar diye düşünüyorum.

Hamdi SEZER' Alıntı:

vx8dr içiin bluetooth kulaklık bakarmısın, resim atıyorum olması gereken lazım olabilecek aksesuarlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri